Akrep Erkeği Aşık Olduğunda Aşkından Korkar ve Uzaklaşır mı?

Akrep Erkeği Aşık Olduğunda Aşkından Korkar ve Uzaklaşır mı?

Akrep Erkeği Aşık Olduğunda Aşkından Korkar ve Uzaklaşır mı?

Akrep erkeği aşık olduğunda aşık olduğu insandan korkar ve ondan uzaklaşır mı? Neden kendini bırakmaz?

Akrep erkeği için aşk içine girdiğinde yok olabileceği kadar derin bir duygudur. Pluto etkisinden dolayı aşkı kendinden geçebileceği ve yok olabileceği bir olgu olarak görür. Gerçekten böyle bir aşkın içine girmeye cesaret edebilir mi? Daha doğrusu tüm şüphelerden uzak ve emin olarak böyle bir duygu seline kapılabilir mi? Hepsinden önemlisi güven duyabilir mi? Akrep erkeğini asıl korkutan aşk değil işte bu soruların cevapsız kalma tehlikesi ve şüphelerdir.

Akrep burcu erkeği bir konuda tüm duygularını açabilmek için emin olmak ister. Güvenmek ve her yönüyle tüm şüphelerden uzaklaşmak ister. Sevdiği ve her şeyiyle bağlandığı bir insana karşı duyacağı en küçük bir şüphe bile kalbini tümüyle açmasına engel olacaktır.

Akrep Erkeği Aşık Olduğunda Şüphe Yok Olmalı

Akrep erkeği aşık olduğunda, şüphe yok olmalı veya şüphe yok olduğunda aşık olabilmeli. Şüphe akrep burcu için öldürücüdür. Çünkü Pluto etkisi onu yakaladığı en küçük bir ayrıntının bile ilk kaynağını bulmadan rahat bırakmayacaktır.

  • O kimdi?
  • Neden benim yanımda telefonda sessiz konuştu?
  • Kiminle konuştu?
  • Neden telefonunu sessize aldı?
  • Sosyal medya hesaplarında kimlerle görüşüyor?

Şüphe akrep erkeği için boğucu bir bataklık gibidir. Bir kez girerse oradan çıkması zordur. Bu yüzden henüz ilişkinin başından itibaren “güven” tam olarak sağlanmalıdır. Şüpheye neden olacak sebepler tümüyle ortadan kaldırılmalıdır. Özellikle “kıskançlık” kelimesinin zihinlerde yer etmesine neden olabilecek tüm ihtimaller tümüyle ortadan kaldırılmalıdır.

Zihninizden Neler Geçiyor?

İnsanı ruhsal yönden hassaslaştıran bazı durumlar vardır. Korku, çaresizlik, yalnızlık ve tabiki aşk. Akrep erkeği aşık olduğunda veya derin duygularla bağlanma ihtimali ortaya çıktığında tüm ruhsal alıcıları en üst seviyede çalışmaya başlar. Akrep erkeği madde ötesi algılar konusunda doğuştan yeteneğe sahip bir burçtur. Hassaslaştığında sizin tüm mimik hareketlerinizden, sözlerinizden, hareketlerinizden ve düşüncelerinizin yüzünüzde bıraktığı izlerden anlamlar çıkarmaya başlar.

Belki siz farkında olmazsınız ama zihninizden “o erkek daha iyiydi sanki“, “acaba bununla olur mu” tarzında şüphe ve alternatifler belirten düşünceler geçtiğinde bunun yüzünüzdeki mimiklere, ses tonunuza ve enerji alanınıza yansıması olur. Bunu fark ettiğinde bir şeylerin yolunda gitmediğinin veya olması gerektiği gibi olmadığının farkına varır. Bundan sonra yapacağı tek şey emin olmaktır ve emin olmadan da tümüyle size kalbini açmayacaktır.

Bu süreçte siz neler olup bittiğinin farkında olmazsınız ancak akrep erkeği sürekli sizi izlemeye, gözlemlemeye ve analiz etmeye devam eder. Her hareketinizden anlamlar çıkarmaya ve tümünü bir araya getirerek bir sonuca varmaya çalışır. Bu süreç bitmediği, sizden emin olmadığı sürece de siz sürekli “acaba aşık olmaktan korkuyor mu?” diye sormaya devam edersiniz. Hayır korkmuyor sadece emin olmak ve güvenmek istiyor.

Ne Yapmanız Gerekir?

Ona karşı dürüst olun. İçinizden geçenleri paylaşmadığınız sürece size şüphe ile yaklaşmaya devam edecektir.

  • Güven verin
  • Yalan söylemeyin
  • Bilmesi gerekenleri saklamayın
  • Açık sözlü olun
  • Kıskandırmaya çalışmayın
  • Şüphe bırakacak davranışlar sergilemeyin

Akrep erkeği size güvenmediği sürece gerçek aşkı size asla tattırmayacaktır. Güvendiğinde de işte o zaman aşktan siz korkacaksınız çünkü gerçekten böyle bir aşın varolup olamayacağına emin olmak isteyeceksiniz. Size olan tutkusunu, yakınlığını ve sözlerini abartılı bulmaya başlayacaksınız.

Akrep burcu erkeği ile birlikte olmaya başladığınız andan itibaren çok basit bile olsa yalan söylememeye büyük özen gösterin çünkü sizin için küçük ve önemsiz olan hiçbir ayrıntıyı unutmayacaktır. Varsa bilmesi gerekenleri söylemekten, onunla paylaşmaktan ve onun fikrini almaktan çekinmeyin. Sizin için kesin olarak bitmiş bir ilişki varsa ve onu ilgilendirmiyorsa tabiki anlatıp canını sıkmayın ama bu tür konular dışında paylaşmanız gerekenleri onunla paylaşın. Farklı bir yerde karşısına çıktığında sonuçları daha kötü olacaktır.

Onu kıskandırmaya çalıştığınızda sadece bir kez fayda görebilirsiniz ancak sonrasında atacağınız her adıma dikkat etmeniz gerekecektir. Bunun bir manipülasyon olduğunu anladığında size çok şiddetli bir karşılık verecektir. En iyi ihtimalle sizin yaptığınızın aynısını o da yapmak isteyecektir. Çünkü akrep burcu kendisine yapılanı unutmaz ve mutlaka intikam almak ister, başka türlü rahat edemez.

Tahmin edemeyeceğiniz kadar kıskançtır, birlikte olduğu insanı sahiplenir ve akrep erkeği aşık olduğunda kıskançlığı daha da şiddetlenir. Bu konuda çok dikkatli olmanız gerekir.

Akrep Erkeği Size Aşık Olduğunda Bunlara Dikkat Edin

  • Size güven duymasını sağlayın
  • Boyun eğmeyin ama boyun eğdirmeye de kalkışmayın
  • Gururunu kıracak hareketlerden kaçının
  • Ona sormadan ikinizle ilgili kararlar almayın
  • Yalnız kalmak isterse saygı gösterin
  • Sözlerine değil davranışlarına ve gözlerine odaklanın

 

İlgili Konular

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Akrep Erkeğini Kıskandırmak, İşe Yarar mı?

Akrep Erkeği Neden Soğuk Davranır?

Akrep Erkeği Neden Aramaz? Neden İlgilenmez

 

Akrep Erkeği Aşık Olduğunda Aşkından Korkar ve Uzaklaşır mı?
2 Haziran 2020
www.akrepblog.com

Son Güncelleme 20 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Scorpion dedi ki:

    Yalan söyleyen insanlardan özellikle sevgili edinme ayağına basit oyunlar oynayan kızlardan nefret ediyorum. Yüzüne gülüp kafasında bin fırıldak

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.