Akrep Burcu Akrep Burcu Uyumu, Akrep Akrep Uyumu

Akrep Burcu Akrep Burcu Uyumu Akrep Akrep Uyumu, iki akrep anlaşabilir mi, akrep erkeği ile akrep kadını uyumu

Akrep Burcu Akrep Burcu Uyumu

Akrep burcu akrep burcu uyumu ne kadar iyidir? Akrep burcu ile akrep burcu ne kadar uyumludur? İki akrep burcu birbiri ile anlaşabilir mi?

Akrep erkeği Akrep kadını uyumu veya Akrep kadını Akrep erkeği uyumu nasıldır?

Akrep Akrep Uyumu. İki akrep bir araya gelirse; Korkutucu, dehşet ve çarpıcı. İki akrep burcu birlikteliği için yapılabilecek en iyi tarif olabilir. Eksi ile eksi veya artı ile artı kutbun bir arada bulunması ne demekse iki akrep burcunun bir arada bulunması da aynı demektir. Diğer hiçbir burçta benzer durumlar ortaya çıkmaz ancak iki akrebin hayatı paylaşması iki kayanın birbirine çarpıp tozlarının yağan yağmur suları ile yeniden bir bütün oluşturmasına benzer. Buna dayanabilecek gücünüz var mı?

İki Akrep Burcunun Uyum Grafiği

akrep erkeği akrep kadını, akrep kadını akrep erkeği uyum grafiği tablosu

Akrep burcu erkeği ve Akrep burcu kadını Uyumu

Akrep Burcu Akrep Burcu Uyumu

Akrep burcu kadını akrep burcu erkeği Uyum Analizi

İki akrep burcu iki dişil iki gizemli ve mistik unsur hiçbir burçta olmadığı kadar mutlu olabilir, gerçek manada ruh eşi olabilir ancak bunun gerçekleşmesi için çok fırtınalara göğüs germesi, şimşeklerden geçmesi, dikenli telleri aşması gerekir. Çünkü her ikisinde de aynı silahlar çekili ve her ikisi de birbirlerini çok iyi tanır.

Eğer her iki akrep burcu da büyük bir kabullenişle birbirlerini sevmişlerse ortaya çıkacak aşkı tarif etmek için yaşamanız gerekebilir. Mutlak sevgide kendinizi kaybedebilirsiniz bu noktaya ulaşmak için her ikisi de kendilerini terk edip bir bütün olmuşlardır. Bu noktaya ulaşmak için gerçek bir sevgi yeterlidir. Küçük kusurları ve hataları görmezden gelip karşınızdaki akrebin de aslında tıpkı sizin gibi olduğunu bilmeniz yeterli.

Evet aslında O’da sizi arıyordu. Biraz sabırla bu noktaya ulaşmak mümkün olabilir. İçinizdeki mutlak yalnızlığı doldurmak için aynı özelliklere sahip bir eşiniz var ve ister erkek ister kadın tek yapmanız gereken ona sımsıkı sarılmak ve ruhuna dokunmak olmalı.

Sen yokken ben bu tepelerde yalnızlık şarkıları bestelerdim
Yağmurun kokusunu içime çekip çiçekleri satır aralarına eklerdim
Gün batımına yakın içlenir ruhumun nefesine seni çekerdim
Kayan her yıldızı Sen bilir ay ışığında uzanan gölgeleri sen sanırdım.
İşte bu yüzden karanlığı ve gölgeleri hep daha çok sevdim ben.

Aşk Uyumu

İki akrep birbirlerini gördüğünde hemen tanırlar. Çünkü gözlerinden “Ben akrebim” sinyallerini en iyi gene diğer bir akrep çözer. İki gözün odaklanma anı kalp ritmini etkileyecek kadar yoğundur ve bu yoğunluğu sürekli hissetmek için tekrar tekrar bakma ihtiyacı hissederler. Eğer her ikisi de gerçek bir akrep etkisi altında ise bu karşılaşma kısa sürede kendisini yoğun bir duygu sağanağına bırakabilir.

Her ikisi de sahiplenicidir, her ikisi de yalnızlığı ve birlikte olmayı sever, gereksiz ayrıntılardan ve kalabalıklardan hoşlanmazlar. Yapacak başka bir şey yoksa yapılacak en iyi şeyi, ruhsal manada birlikte olmayı tercih ederler. Kavga ederler, tartışırlar, restleşirler ama eğer gerçekten birbirlerini seviyorlarsa sonuç hiç değişmez göz yaşlarını birlikte silip birbirlerine sarılırlar.

İkiz Akrep Burcu Arasında Cinsel Uyum

Bunu tarif edebilmek için elektrik çarpmasının nasıl bir şey olduğunu da biliyor olmanız gerekir.

  • Şiddetli,
  • kesintisiz,
  • tarifsiz,
  • aksamadan,
  • ateşli,
  • yırtıcı,
  • tahrik edici,
  • doyumsuz,
  • sanatsal,
  • sınırları zorlayıcı,
  • ve doyurucu…

Her ikisi de cinsel yaşamı hayatın olmazsa olmazı görür. Cinsel doyumları eksik kaldığında her zaman hırçın, agrasif ve kırıcı olurlar. Bunu bildikleri için tereddütsüz ve istikrarlı bir cinsel yaşantıları olur. Bu onlar için bir gereksinim ve ihtiyaçtır. Deşarj olma ihtiyaçlarını özellikleri itibari ile sosyal yaşantıda karşılamadıkları için bu şekilde giderirler. Her ikisi de bunun bilincindedir ve bu konuda egoistlik yapmazlar.

İki Akrep Burcu Arasında İletişim Uyumu

Bilinen anlamda iletişimleri olumlu görünmeyecektir çünkü

  • bir bakış,
  • bir mimik hareketi,
  • ses tonundaki değişim
  • ve telepatik iletişim

onlar için yeterli olacaktır. Enerjilerindeki yoğunluk zaman zaman onları birbirlerine karşı hırçın hale getirebilir, kırıcı ve zorlayıcı olabilirler, sistematik ve analitik bir oyunun içerisinde psikolojik harp tekniklerini birbirlerine karşı kullanabilirler ancak sonuçta deşarj olduklarında sığınacakları liman gene ruhların birbirlerine en yakın olduğu kavuşum anı olacaktır.

Akrep burcu insanları durgun sularda uzun süre yol olmaktan garip bir şekilde sıkılırlar, sürekli mutlu olmaktan dahi sıkılan akrep burcu insanları; hayatı, tüm renkleri ile gene kendisi gibi olan diğer bir akrep burcu ile birlikte yaşamaktan doyumsuz zevk alabilir. Bir şartla, gerçek aşklarını bulmak kaydıyla. Aksi durum yaşamlarını hırçın bir arenada geçirmelerine neden olabilir. Gerçek aşk, ruh eşi…

Eğer burç uyumlarında bir terslik yoksa ve her ikisi de akrep etkisi altında ise kavgadan hemen sonra kendilerini sarmaş dolaş görmek pekte zor olmaz. İki akrebin zevk anlayışı dışarıdan bakıldığında sadistçe ve delice gelebilir. Onlar için ise akrep burcu kadını ve akrep burcu erkeğinin birlikteliği “karanlıkta ruhların dansıdır“.

 

Akrep burcu erkeği ve Akrep burcu kadını

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

“Akrep Burcu Akrep Burcu Uyumu” – “Akrep Burcu Erkeği Akrep Burcu Kadını Uyumu – Akrep Burcu Kadını Akrep Burcu Erkeği Uyumu”

www.akrepblog.com

 

Son Güncelleme 21 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. zühal dedi ki:

    hayalimdeki birliktelik ama sanki etrafımda hiç akrep erkeği yok gibi uzun süredir birlikte olan var mı? Nasıl başka bir akreple birlikte olmak?

    1. OnyediNisan dedi ki:

      Çok yüksek bir dağın zirvesinden denize atlamak kadar korkutucu ama düştüğün denizin en dibinden güneş parıltıları görmek kadar muazzam

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.