Akrep Balık Uyumu, Akreple Balık Anlaşabilir mi?

Akrep Balık Uyumu, Akreple Balık Anlaşabilir mi?

Akrep Balık Uyumu

Akrep Burcu Balık Burcu Uyumu. Akrep ve balık nasıl anlaşır? Akrep Burcu ile Balık Burcu Anlaşabilir mi?

Akrep Erkeği Balık Kadını Uyumu veya Akrep Kadını Balık Erkeği Uyumu

 

Akrep Balık Uyumu “Uyum Analizi”

Akrep balık uyumu, uyum seviyesi en yüksek birliktelikler arasındadır. Her ikisi de su gurubu, derin sezgilere ve telepatik algılara sahip, sadakat ve sevgi arayan iki burç. Bu birliktelik için yapılabilecek en güzel tanım “Cennetten çıkma bir birliktelik” olabilir. Akrep burcu güven sorunu yaşamadan sevebileceği, Balık burcu ise kendisini sahiplenip tutku tutkuyla bağlanabileceği birini arar. Akrep Balık birlikteliği, Burçlar kuşağının en uyumlu birlikteliklerinden biridir.

İkisi bir araya geldiklerinde her ikisinin de sahip olduğu mistik çekim alanına girerler. Bakışları ile anlaşabilen, birbirlerini çok iyi anlayabilen bir ikilidir. Yabancılık çekmezler, hislerine hitap etmesini iyi bilirler.

Akrep burcu daha sert bir duruş sergilese de uyum oranları çok yüksel olduğu için bir araya geldiklerinde romantik bir birliktelik yaşarlar. Hiç konuşmadan da anlaşabilirler. Sezgisel olarak balık burcu akrep burcuna göre daha derindir. Balığın sezgileri o kadar güçlüdür ki akrep burcunun içinden geçenleri hemen anlayabilir. Akrep burcu da benzer özelliklere sahip olduğu için aralarındaki telepatik iletişim ilişkilerinin sorunsuz yürümesinde büyük kolaylık sağlar.

Her ikisinde de yoğun önsezi özellikleri vardır. Balığın güçlü önsezi yeteneklerine ek olarak öngörü yeteneği de gelişmiştir. Bu birliktelik gerçek anlamda güçlü bir metafiziksel bir birlikteliktir. Yaşadıkları olayları henüz yaşamadan sezip görebilirler.

Akrep burcu yalnızlığı sevdiği ve zaman zaman yalnız kalması gerektiği için çoğu burç tarafından anlaşılamaz veya yanlış anlaşılır. Balık burcu ise akrep burcunu ne zaman kendi haline bırakması gerektiğini ve ne zaman kabuğundan çekip çıkarılması gerektiğini çok iyi bilir. En çekilmez anlarında bile tıpkı bir terapist gibi akrep burcunun ruh halini anlayarak ona yardımcı olur.

Balık burcu karşılık beklemeden başkalarının sorunları ile ilgilenen bir burçtur. Balık, akrep burcunu incitmeden, duyarlılığı ile büyüleyecek ve rahatlatacaktır.

Akrep Balık Uyumu “İletişim”

Balık burcu değişken bir burç olduğu için sabit olan akrep burcuna göre daha esnektir. Akrep, değişikliklere direnirken Balık her koşula adapte olabilir. Her türlü zorluk karşısında akrebi destekleyecek ve özgün çözümler üretecektir. Karşılığında ise akrep burcu balığa ihtiyacı olan güveni ve huzuru sunacaktır.

Balık öncü değildir, yönetmeyi sevmez. Bundan dolayı çoğu zaman akrebin istediğini yapmasına izin verecektir. Akrep ise zaten yaşam alanında kontrolü elinde tutmak isteyecektir. Yani sıfır sorun.

Her ikisi de birbirlerinin dilinden çok iyi anlar. Balık yaşadığı sorunları ve sıkıntıları anlatarak rahatlamak isteyebilir. Bu durumda akrebe göre  biraz konuşkan olur ancak akrep yorgunsa bunu hemen anlar ve ideal olan zamanları tercih eder. Gevezelik edip akrep burcunun sıkılmasına neden olmaz. Konuşmadığı zamanlarda minik bir kedi yavrusu gibi akrebinin kolları arasına sokulması da onun için yeterli gelir.

Akrebin enerjisi balığı güçlendirirken, balığın enerjisi akrebi sakinleştirip yatıştırır. Yani birbirlerinin doğal terapistleri gibidirler.

Akrep Balık Uyumu “Cinsel Uyum”

Cinsel yaşam akrep burcu için son derece önemlidir. Bir insanı sevebilir ancak cinsel yönden tatmin olmazsa yükselen enerji seviyesinden dolayı çok hırçınlaşmaya başlar. Cinsel birliktelik ikiniz içinde harika olacaktır. Ruhsal yönden de birbirinizi çok iyi anlayacağınız için doyum noktanız madde ötesine kadar uzanır.

Cinsel yaşamınız o kadar harikadır ki, ulaştığınız seviyeye sadece çok gelişmiş ruhlar sizin seviyenize çıkabilir. Balık burcu için cinsellik, aşkın en değerli ve güvenilir ifade şeklidir.

Eğer Balık burcu sizin onunla aynı duygulara sahip olmadığınızı hissederse sizi terk edecektir. Balık burcunu gerçekten seviyorsanız, sevginiz size  fazlası ile geri dönecektir. Balık o kadar fedakar bir insandır ki, kendi umut ve arzularını sizin için kolayca feda edebilir.

Balık burcu hassas ruhsal yapısından dolayı hiç bir zaman olaylarla yüzleşmez. Sorunlu bir ilişkide elinden gelen herşeyi yaptığına emin oluncaya kadar ısrar eder. Yapacak bir şeyi kalmadığına emin olmuşsa gitme zamanı geldiğinde bir şey söylemeden geri dönmemek üzere gider.

Yaşanacak küçük sorunları büyütmeyin, balığın karşılıksız sevgisini ve fedakarlığını kötüye kullanmayın. Kapınızı sıkıca kapatıp birlikteliğinizin tadını çıkarmak varken sorun yaşamaya değer mi?

Akrep burcu ve Balık burcu ortak özellikleri

Her ikisi de su grubu burcu olduğu için benzer ortak özelliklere sahiptirler. Birbirlerini hem madde boyutunda hem de ruhsal boyutta tamamlayabilen ender burç ilişkileri arasındadır.

  • Telepatik iletişime sahiptirler. (Telepati)
  • Sezgileri güçlüdür
  • İnsanların duygularını konuşmadan anlayabilirler
  • Her ikisi de evcimendir
  • Ruhsal iletişime sözel iletişimden daha fazla önem verirler
  • Güven her ikisi içinde önemlidir
  • Ruhsal analitik yeteneğe sahiptir
  • Doğum haritalarında destekleyen yeterli konum varsa Medyum özelliklerine sahiptirler (Medyum özellikleri ve konumları)
  • Birbirlerine sadıktırlar
  • Kendilerine has bir dünyaları vardır

Akrep burcu balık burcuna göre daha sert hatlara sahiptir ancak bu sert yapısı kendisini dışa karşı savunurken etkilidir. Balık burcuna karşı iç dünyasındaki duygusal yoğunluğu açacaktır. Bu nedenle anlaşmaları daha kolaydır. Birbirlerini gördüklerinde yabancılık çekmezler.

Akrep Balık Aşk Uyumu

Akrep ve Balık burcu aşk uyumu nasıldır?

Akrep burcu ile balık burcu arasındaki aşk uyumumükemmel” kelimesi ile tarif edilebilir. Ancak bu tarif doğal olarak doğum haritalarındaki uyumla da ilgilidir. Eğer her ikisi de burçlarının özelliklerini net olarak taşıyorlarsa tam bir ruhsal uyum yaşayacaklardır. Akrep burcu Mars ve Pluto etkisi ile balık burcunun madde ötesi enerjilerini kontrol etmesinde, Balık burcu da akrep burcunun ruhsal açılımında yardımcı olurlar.

Balık burcu madde planında güvenebileceği bir insana ihtiyaç duyar. Bu konuda akrep burcu aradığı tüm özelliklere sahiptir ve ona büyük bir aşkla bağlanır. Hem madde boyutu hem de madde ötesi boyutunda büyük bir aşk yaşayacaklardır. Birbirlerini başka hiçbir insanın anlayamacağı kadar iyi anlarlar ve bu aşk doğum haritalarında olumsuz bir etki yoksa bir ömür boyu sürecek kadar yoğun olur.

Akreple balığın aşk uyumları sadece sevgi boyutunda değildir. Yaşamda birbirlerini geliştirme ve destekleme konusunda da çok iyidirler.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Akrep ve Balık burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Akrep Balık aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

İletişimin Önemi

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Akrep Balık uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Akrep burcu erkeği ve kadını

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Akrep Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Akrep Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Balık burcu erkeği ve kadını

Balık Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Balık Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Balık Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Balık Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Akrep Balık Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. mavi dedi ki:

    Akrep balık uyumu her zaman iyi olmuyor ne yazık ki. ilk tanıştığınızda, ilk günlerde, canım cicim zamanlarda çok güzel ama sonraa.. bir şeyler değişiyor ve balık yetersiz mi desem, güçsüz mü desem bir şeyler eksiliveriyor. belkide sorun çok uyumlu olmakla ilgidilir. tartışma yok, kavga yok, itiraz yok, öfke yok. sıkılmaya başlıyor insan.

    ama şunu çok net söyleyebilirim bir akrebin ruhunu en iyi bir balık anlayabiliyor.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.