9. Ev Akrep Burcu

9. ev akrep burcu, 9. evde akrep burcu, 9. Ev akrep Burcunda, akrep 9. evde, 9. ev akrep burcu eğitim, 9. ev akrep, 9. ev akrepte nasıl etkiler?

9. Ev Akrep Burcu

9. ev akrep burcu hayatımızı nasıl etkiler? Akrep burcu dokuzuncu evde İnanç yönümüz, Felsefe, Yüksek Eğitim, Uzak mesafelere yapılan yolculuklar, Farklı kültürlerle olan ilişkilerimiz, Yazarlık, Maddi ve Manevi Şanslar, Oluşturduğumuz eserler, Mistik konulara olan ilgimiz, Eğitmenlik yönümüz, Hukuk ve Toplum kurallarının üzerimizdeki etkilerini ve bizim kurallara karşı tutumumuzu nasıl etkiler? 

9. ev akrep burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 9. ev Din, İnançlar, Felsefi ve Soyut konular, Yüksek eğitim ve ne kadar zaman alacağı, Ülke içine ve ülke dışına yapılan uzak mesafeli yolculuklar, Farklı kültürlere olan ilgimiz, Şanslı yönlerimiz, Birikim ve tecrübelerimizi yazma ve aktarma potansiyelimiz, Mistik yönlerimiz, Hukuk ve Kuralları konu alan evdir.

Yüksek eğitimimizin ne kadar süreceği, yapacağımız seyahatler, yaşadığımız yer, yaşamı keşfetmek için çıkacağımız yolculuklar, bir yerde ne kadar süre kalacağımız, kurallara karşı gösterdiğimiz refleksler, olaylara ve yaşama felsefi bakış açımız, soyut yönlerimiz, dini konuları ele alış şeklimiz, öğrendiklerimizi nasıl aktaracağımız, tecrübelerimizi ve birikimlerimizi insanlara nasıl aktaracağımız, maddi ve manevi yönden ne kadar şanslı olduğumuz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

9. Evin Sahibi: Yay Burcu

Yönetici Gezegeni: Jüpiter

Akrep Burcu: Yöneticisi Mars ve Pluto, Su Elementi, Sabit Burç

9. Ev Akrep Burcu Genel Özellikleri

9. ev akrep burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 9. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Meraklı
  • Araştırmacı
  • Hayal gücü yüksek
  • Gizemli
  • Güçlü bakışlar
  • İnanç konusunda “ya hep ya hiç”
  • Yeni yerler keşfetmeyi seven

9. ev akrep burcu konumundan etki alan insanlar bilgiyi güç ile birleştirirler. Mars enerjisi bu konumda etkisini gösterdiği için bu konumla ilgili alanlarda güçlü ve aşırıya kaçan eğilimler gözlemlenebilir.

9. ev akrep burcu insanları gizemli ve mistik konulara karşı ilgilidirler. Bu ilgileri dini ve felsefi yaklaşımlarla da birleşir. Hayal güçleri zengindir.

Önsezileri güçlüdür. 9. ev akrep burcu konumundan etki alan insanların bakışlarındaki derinlik insanı hipnoz edebilecek kadar güçlüdür.  Hayal dünyasında kurguladıkları şeyler duygularından güç alarak ortaya çıkar.

Şüphecilik ve Merak

Akrep burcu etkisi her şeyin perde arkasını merak ettiği için çevresinde olup biten her şeye karşı şüpheyle yaklaşıp gerçekleri bulma çabası içerisine girerler. Şüpheci yaklaşımları ayrıntıyı ve gizlenenleri ortaya çıkarmasını sağlar.

9. evi akrep burcu olan insanların duygusal yönleri titiz ve aşırılıklar barındırabilir. Bu konumla ilgili konularda takıntıları olabilir.

Neyin güçlü neyi güçsüz olduğunu çok rahat ayırt edebilirler. Yaklaşımlarını “güçlü” ve “güçsüz” çıkarımlarına göre ayarlarlar.

9. ev akrep burcu insanları,

  • Yazar
  • Eğitim sektörü
  • Araştırma
  • Denizcilik
  • Bilim

gibi alanlarda çalışabilirler.

İnanç ve Uç Noktalar

Akrep burcunun bulunduğu konumlarda mutlaka aşırılıklar olur. 9. ev akrep burcu konumundan etki alan insanlar da inanç konusunda aşırılıklara kaçabilirler. Dini konularda duygusal aşırılıklar hukuki sorunlar yaşamasına neden olabilecek boyutta olabilir. Bakış açısı derin olduğu için diğer insanların kendisini anlaması zordur.

Akrep burcu “Ya hep Ya hiç” ilkesi ile hareket ettiği için ya çok inançlı veya hiç inanmayan bir insan ortaya çıkabilir. Bu iki uç arasında ruhsal boşluğunu doldurabilecek farklı alanlara yönelebilir. İnansa da inanmasa da dini konuları hafife almaz. Özellikle inanmışsa inandığı konularla ilgili şakaları kaldıramaz. Şiddetli ve sert tepkiler gösterir. İnandığı inanç sistemini tüm benliği ile yaşar, inanmıyorsa dini konulardan tümüyle uzak kalır.

Dini konuları insanların davranışlarını denetleme ve sınırlandırma aracı olarak görür. Felsefeyi, anlama giden tek yol olarak değil daha çok çıkarımlarda bir araç olarak görürler.

Yolculukları ve Eğitimi

9. ev akrep burcu insanı yaptığı yolculuklarda gördüğü yerleri tüm ayrıntıları ile araştırır. Sadece bakıp geçmez. Oranın ruhunu ve enerjisini de hissetmeye çalışır. Kokusunu, havasını, geçmişini ve o ortamlara sinen duyguları, insanların o ortamdan nasıl etkilendiğini de algılamaya çalışır. Tıpkı bir dedektif gibi her ayrıntıyı incelemeye çalışır.

9. ev akrep burcunda olan insanlar keşfetmeyi ve yeni yerler görmeyi severler.

Yüksek öğrenim hayatını kendini aşmak ve geliştirmek için fırsat olarak görür. Eğitim sürecini gücüne güç katmak ve bir üst konuma yükselmek için değerlendirmeye çalışır.

İlgili Konular:

Önsezi Yeteneği: https://www.parapsikoloji.net/premonisyon-onsezi-gelecekteki-olaylari-hissetme/

9. Ev Akrep Burcu
www.akrepblog.com
18 Şubat 2021

Son Güncelleme 16 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.