8 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

8 Kasım Akrep burcu özellikleri, 8 kasım hangi burç, bugün doğanlar

8 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

8 Kasım akrep burcu genel özellikleri, 8 Kasım tarihinde doğanların ortak özellikleri nelerdir?

Bugün Yani 8 Kasım Tarihinde Doğanlar Hangi Burç? 8 Kasım tarihinde doğanlar Akrep Burcu’durlar. Derecelerine, doğum haritalarındaki ev, burç, gezegen konumları ve açılara göre Akrep burcu etkisini az veya yoğun gösterirler.

Akrep Burcunun Yönetici Gezegenleri: Mars ve Pluto’dur.

Mars enerjiyi, gücü ve etkiyi temsil eder. Pluto ise gizemi, madde ötesini, bilinmeyenleri, değişim ve dönüşümü temsil eder.

8 Kasım tarihinde doğan akrep burcu insanları bulundukları çevreyi ve etraflarındaki insanları ruhsal derinlikleri ile algılarlar. Analiz yetenekleri gelişmiştir ve karşılaştıkları engeller analitik çıkarımlarda bulunmalarını engelleyemez. İlginç, sıradışı ve gizemli olayları anlamakta ve çözmekte çok başarılıdırlar. Karşılarındaki insanların sınırlarını ve yeteneklerini bir görüşte anlayabilirler. Bu nedenle önemli işleri başarıyla yönetip iyi organize edebilirler.

Kendilerine güvendikleri bir konuda başkalarının çılgınlık olarak niteleyebileceği hamleler yapabilirler. Riskli adımlar atmadan önce herhangi bir sürprizle karşılamamak için yapacakları her şeyi önceden en ince ayrıntısına kadar düşünerek hareket ederler.

Çoğunlukla yüksek bir iş disiplinleri vardır. Ancak aile, arkadaş ve aşk yaşantısında disiplinlerini kaybedebilirler. Çünkü bu alanlar onların rahatladığı ve soluk aldığı alanlardır. En önemli zaafları ise alışkanlıklarının kolaylıkla bağımlılığa dönüşmesidir. Bu durum çevresinde bulunan insanları rahatsız edebilecek seviyelere çıkabilir.

8 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

İyi Huyları: Ruhsal derinliğe sahip, Ciddi, Yönetici özellikleri olan.
Kötü Huyları: Bağımlılıkları olan, Takıntılı, Rahatsızlık veren.

Sayılar ve Gezegenler

Bugün doğanlar 8 rakamının ve ‘Satürn’ gezegeninin etkisi altındadır. Bu etki yaşamlarının belli bir dönemini olgunlaşmaları için sıkıntılı geçirmelerine neden olabilir.

Sağlık ve Olumsuz Yönleri

Satürn etkisinden dolayı üzerinizde yoğun bir baskı hissedebilirsiniz. Bu baskıyı ortadan kaldırmak için Yoga, meditasyon ve derin trans çalışmaları yapabilirsiniz. En önemli zaafınız alışkanlıklarınızdır.

Sigara ve alkolden uzak durmaya çalışın. Uyuşturucu madde kullanmaya ise hiç yeltenmeyin. Çünkü her hangi bir şey yaşamınızda alışkanlık haline gelirse ondan kurtulmanız gerçekten zor olacaktır. Satürn etkisinden dolayı bağımlılıklar sizi hapseden parmaklıklar gibi olacaktır.

Akrep burcunun genel sağlık durumu hakkında bilgi almak için Akrep Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları konusuna bakabilirsiniz.

8 Kasım Doğumlu Akrep Burcu Olanlara Tavsiye

  • Şefkat ve merhamet kaybetmemen gereken erdemlerdir.
  • Seçim yapman gerektiğinde objektif ol, duygularını değil hislerini ve aklını kullan.
  • Maddi bağımlılıklardan her zaman uzak dur, bağımlılıklar senin için kurtuluş değil bitiştir.
  • Ruhsal derinliğini kullanarak insanları kullanmayı değil yardımcı olmayı tercih et.

 

İlgili Konular

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Çocuğu Özellikleri Onlara Nasıl Davranmalı

Akrep Burcunun Dua Günü, Esmaları, Meleği ve Duası

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

 

8 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.