8. Ev Yengeç Burcu

8. ev yengeç burcu, 8. evde yengeç burcu, 8. Ev yengeç Burcunda, yengeç 8. evde, 8. ev yengeç burcu ölüm nedeni, 8. ev yengeç, 8. ev yengeçte nasıl etkiler?

8. Ev Yengeç Burcu

8. ev yengeç burcu hayatımızı nasıl etkiler? Yengeç burcu sekizinci evde Cinsel yaşamımızı, Cinsellikle ilgili konuları, Doğa üstü olaylara olan ilgimizi, Madde ötesi konuları, Hukuki konuları, Gizemli olaylara ilgimizi, Sırları, İdeallerimizi, Hırslarımızı, İntikam alma ve Miras konularını nasıl etkiler? 8. ev yengeç burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 8. ev Cinsel yaşamımızı, korkularımızı, gizemli olaylara olan ilgimizi, miras konularını, hukuki konuları, evlilikte para konularını, gizli saklı olanı ortaya çıkarma dürtülerimizi, cinsel tecrübeleri, krizleri, şirketleri, örgütsel yapıları ve dernekleri, kehanetleri, büyüleri ve ölümü konu alan evdir.

Cinsel yaşamımızın nasıl olacağı, gizemli yanlarımız, ölümümüz, hırslı yanlarımız, sırlarımız ve sırlara karşı olan tavırlarımız, ideallerimiz ve ideallerimizi gerçekleştirme azmimiz, evlilikteki ortaklıklarımız ve para konuları, kendimizi ve hayatımıza dahil olan her şeyi örgütleme becerilerimiz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

8. Evin Sahibi: Akrep Burcu

Yönetici Gezegeni: Mars ve Pluto

Yengeç Burcu: Yöneticisi Ay, Su Elementi, Öncü Burç

8. Ev Yengeç Burcu Genel Özellikleri

8. ev yengeç burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 8. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Romantizme bağlı cinsel yaşam
  • Anaç
  • Alınganlık ve kıskançlık
  • Sevdikleri üzerinde koruyucu baskı
  • Duygusal travmalar ve stres
  • İç dünyasını dışa yansıtmayan
  • Maddi güvence arayışı

8. ev yengeç burcu insanları gizemli, mistik, doğa üstü olaylara ve insan psikolojisine ilgi duyarlar. İç dünyalarını gizem perdesi arkasına saklayabilirler. Dışarıdan bakan insanlar gerçekte iç dünyalarında neler olup bittiğini tam olarak anlayamazlar. Ancak yengeç burcu ay etkisi altında olduğu için kontrolleri dışında gerçekleşen olaylar karşısında tedirgin, melankolik ve aşırı duygusaldırlar. Kontrolsüz ve abartılı duygusal tepkiler verebilirler.

8. ev yengeç burcu konumundan etki alan insanlar sır saklamayı severler. Özellikle duygusal bağlılıklarının olduğu konularda son derece sadıktırlar. Geçmiş ve yakın çevreleri ile bağlarını kolay koparmazlar.

Duygusal ve ruhsal yoğunlukları balık burcu etkisine yakın etkiler verse de hayata ve hayatın içinde meydana gelen olaylara daha gerçekçi yaklaşırlar. Rekabetçi yanlarını ortaya çıkaran özellikleri duygusal yanlarının yoğunluğudur. Öncü etkileri duygusal yoğunlukları ile kendisini gösterir.

8. ev yengeç burcu insanları maddi kaynakları ve kazançları yaşam emniyeti olarak görürler. Kendisine ait bir ev hayatındaki öncelikler arasındadır. Olası sorunlar karşısında kendisini güvence altında hissedebileceği maddi imkanlarının olmasını ister. Birlikte yaşadığı insanların ve eşinin de maddi konularda kendisi kadar gayretli olmalarını bekler.

8. ev yengeç burçları acı çekmeyi gelişmek ve ruhsal yönden olgunlaşmak olarak tanımlayabilir. Ancak duygularını kontrol edemediğinde sorunlar yaşayabilir. Duygularını ruhunda hissedebilecek kadar derin ve tutkulu bir şekilde yaşaması içinden çıkamayacağı bunalımlara girmesine neden olabilir.

Derin duygularını her zaman tam olarak ifade edemeyebilir. Veya iç dünyasındaki derinlikleri anlayabilecek insanlar bulmakta zorlanabilir. Yengeç burcunun anaç yapısı 8. ev konumunda hem madde hem de madde ötesi anlamda koruyuculuk yüklediği için ağır travmalar yaşamasına neden olabilir.

8. Ev Yengeç Burcunda Cinsel Yaşam

8. ev yengeç burcu insanları arzulu ve tutkulu bir yapıya sahiptirler. Birlikte olduğu insanı kıskanarak duygusal koruması altına alır. Kıskançlığın var olması için duygusal bağlılığın olması yeterlidir. Sadece sevdiği ve aşık olduğu insanı değil sahip olduğu ve duygusal bağının bulunduğu her şeyi kıskanabilir. Sevgi ve aşk konusunda tutarlı olmaya çalışır. 8. ev yengeç burcu için önemli olan duygusal bağın kopmamasıdır. Romantiktir ancak öncü etkisi taşıdığı için karşı taraftan ne kadar sevgi gelirse o kadarını verir.

8. ev yengeç burcu konumuna sahip erkekler kadınları çok iyi anlarlar. Onların kalplerine gidecek yolları duygusal yönleri ile kolayca çözebilirler. Sevdiği insana karşı fedakardır. Onu mutlu etmek için elinden geleni yapmaya çalışır.

Bu konumdan etki alan kadınlar ise kendisini tam olarak erkeğine teslim etme eğilimindedir. Güvendiği ve inandığı bir insanla birlikte ise kendisini onun yanında huzurlu ve güvende hisseder. Anaç yapılarından dolayı sahip olduğu her şeyi koruma altına alır. Kendi iç dünyasının rahat etmesi amacıyla sevdiği insanları korumak adına aşırı bir baskı uygulayabilir. Tedirgin ve koruyucu davranışları sevdiği insanların özgüvenlerini olumsuz etkileyebilir. Doğurgan ve duygusaldırlar. Sahip oldukları her şeyi kaybetme korkusu yaşayabilirler.

Cinsel yönleri romantizm var olduğu sürece devam eder. Cinsel yaşamları doğum haritalarında farklı etkiler almamışlarsa uç noktalarda dolaşmaz. Romantizm var olduğu sürece cinsel yaşamda vardır. Hem erkekleri hem de kadınları uyarıldıklarında karşılık verebilirler.

Cinsel yönden sorun yaşadıkları nokta duygusal bağlılığı cinsel yönden uyarılma şeklinde yorumladıklarında birlikte olduğu insanın artık kendilerini sevmediğini düşünmelerine neden olabilir. Her iki tarafta karşı tarafın tahrik etmesini beklerse cinsel yaşamları çıkmaza girebilir. Sonuç? Evli ve bekar.

Dikkat Etmeleri Gereken Noktalar

8. ev yengeç konumundan etki alan insanlar daha çok organ ve doku hücrelerinin sinir sistemi ve beynin kontrolünden çıkıp düzensiz çalışması ile ilgili sorunlar yaşarlar. Hormonal sistemleri olumsuz etkilenebilir. Beslenme alışkanlıklarına ve sağlıklı beslenmeye önem vermeleri gerekir. Kimyasallar ve sinirlerini yıpratacak sorunlar sağlıklarını kolayca etkileyebilir.

Sevdiklerini ve duygusal bağlılığı olan insanları koruma içgüdüleri takıntı derecesinde arttığında onlara her an bir şey olacağı endişesi ile yaşamlarını kendilerine zindan edebilirler. Hayatın bir sistem dahilinde işlediğini kabul ederek bireysel özgürlüklere müdahale etmemeyi ve birlikte yaşadığı insanları duygusal baskı altına almamayı öğrenmeleri gerekir.

8. Ev Yengeç Ölüm Şekilleri

8. Ev Ölüm Şekilleri doğum haritasındaki ağırlıklı burca ve 8. evle olan açılara göre değişebilir. Ancak genel olarak ölümle ilgili evi 8. ev olarak kabul edecek olursak Yengeç burcu ile ilgili 8. ev ölüm şekilleri şu şekilde sıralanabilir.

8. Ev Yengeç Burcu Olası Ölüm Nedeni veya Nedenleri Nelerdir?

Bilinçaltımız bizi en çok neden korumaya çalışıyorsa ölüm sebebi de o konuyla ilgili olabilir.

8. ev yengeç burçlarının en hassas noktaları duygusal yanlarıdır. Bu yanlarını keşfeden insanlar onlara yapay bir güven aşılayarak onları istedikleri gibi yönlendirebilirler. Yanlış arkadaşlıklar, sinirsel travmalar ve salgı bezlerine bağlı hormonal sorunlar yaşayabilirler.

  • Boğulma
  • Yanlış arkadaşlıklarla ortaya çıkan sorunlar
  • Stres ve duygusal yıpranmaya bağlı sorunlar
  • Kalp sorunları
  • Solunum yollarına bağlı sorunlar

Psişik özellikleri yoğun olanlar için kaynak

Mutlaka öğrenmesi ve bilmesi gereken alanlar ve konular

Parapsikoloji

Derin Trans

Telepati

Paranormal Kişilikler

Parapsikolojik Hassasiyetler

Ruhsal Gelişimde Bilinmesi ve Yapılması Gerekenler

Psişik İnsanların Özellikleri

 

8. Ev Yengeç Burcu
www.akrepblog.com
21 Ocak 2021

Son Güncelleme 29 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.