8. Ev Kova Burcu

8. ev kova burcu, 8. evde kova burcu, 8. Ev kova Burcunda, kova 8. evde, 8. ev kova burcu ölüm nedeni, 8. ev kova, 8. ev kovada nasıl etkiler?

8. Ev Kova Burcu

8. ev kova burcu hayatımızı nasıl etkiler? Kova burcu sekizinci evde Cinsel yaşamımızı, Cinsellikle ilgili konuları, Doğa üstü olaylara olan ilgimizi, Madde ötesi konuları, Hukuki konuları, Gizemli olaylara ilgimizi, Sırları, İdeallerimizi, Hırslarımızı, İntikam alma ve Miras konularını nasıl etkiler? 8. ev kova burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 8. ev Cinsel yaşamımızı, korkularımızı, gizemli olaylara olan ilgimizi, miras konularını, hukuki konuları, evlilikte para konularını, gizli saklı olanı ortaya çıkarma dürtülerimizi, cinsel tecrübeleri, krizleri, şirketleri, örgütsel yapıları ve dernekleri, kehanetleri, büyüleri ve ölümü konu alan evdir.

Cinsel yaşamımızın nasıl olacağı, gizemli yanlarımız, ölümümüz, hırslı yanlarımız, sırlarımız ve sırlara karşı olan tavırlarımız, ideallerimiz ve ideallerimizi gerçekleştirme azmimiz, evlilikteki ortaklıklarımız ve para konuları, kendimizi ve hayatımıza dahil olan her şeyi örgütleme becerilerimiz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

8. Evin Sahibi: Akrep Burcu

Yönetici Gezegeni: Mars ve Pluto

Kova Burcu: Yöneticisi Uranüs, Hava Elementi, Sabit Burç

8. Ev Kova Burcu Genel Özellikleri

8. ev kova burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 8. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Araştırmacı
  • Sıradışı
  • Akıl ve Mantık
  • Özgürlükçü
  • Yeniliklere açık
  • Odaklanma sorunları
  • Cinsel yaşamında sıra dışı
  • Ani ölümler

8. ev kova burcu konumundan etki alan insanlar araştırmaya meraklı insanlardır. Öğrenmeyi ve bilgi edinmeyi severler. Bu konumun etki alanından dolayı da gizemli konulara ilgileri vardır. Yaşamı, yaşamın farklı boyutlarını, ölümü, ölüm sonrasını ve evreni çözmeye çalışırlar. Edineceği bilgilerle yaşamına anlam katmaya çalışırlar. Bilinmeyen bir yolda ilerlemektense attıkları adımların farkında olarak ilerlemeyi tercih ederler.

Kova burcu gelecek ve teknoloji ile ilgilidir. Son çıkan teknolojik yenilikleri ilgi ile takip eder. Bilgi edinmek için teknolojiyi kullanır. Geleneksel yöntemlere, kulaktan dolma bilgilere, kanıtı olmayan hikayelere aldırış etmez. Sürekli yenilenme çabası içerisindedir. “Bilgi” olarak ele alacağı konular onun için kanıta dayalı en azından deneyimlenmiş olmalıdır. Bilgiyi aklına ve mantığına uygun olduğunda kabul eder.

8. ev kova burcu olan insanlar birikimlerini değerlendirmek için sıra dışı yollara başvurabilirler. Maddi imkanlarını artırmak için sahip oldukları bilgiyi ve teknolojiyi kullanırlar.

Özgürlük ve Başarı

İlişkilerinde özgür olmayı sever. Baskı altında kalmak ona göre değildir. Konu ne olursa olsun özgür olmak onun için önceliktir.

8. ev kova burcu insanları sabredemezler. İstedikleri bir şeye hemen ulaşmak ve elde etmek isterler. Beklemeye tahammülleri yoktur. Ancak asıl sorun bu isteklerinden de kısa sürede vazgeçebilirler. Gece kurdukları hayaller sabah kalktıklarında değişebilir. Bir şeyi çok isterken bundan kısa sürede vazgeçebilirler. Hedeflerine ve isteklerine tam olarak odaklanamadan hemen bir başka konuya geçebilirler.

Eğer bir konuya uzun bir süre odaklanabilirlerse ve tam olarak ne istediklerini bilirlerse çok iyi performans sergilerler. Başarıları da işte bu noktadan sonra ortaya çıkar. Hedeflerine ulaşabilmek için çok hırslı olurlar.

Para ve maddi imkanları yaşamlarını denetim altına alabilmek ve isteklerine kavuşabilmek için önemli bir araç olarak görürler. Tatmin olabilmeleri ve yaşamlarını denetim altına alabilmeleri için maddi imkana sahip olmak isterler.

8. Ev Kova Burcunda Cinsel Yaşam

8. ev kova burcu insanlarının cinsel yaşamlarındaki isteklerde anlıktır. Bir anda çok ateşli bir anda çok soğuk olabilirler. Cinsel yaşamlarında sınırları zorlamayı severler. Sıradışı bir cinsel yaşamı vardır.

Erkeği ve kadını cinselliği yaşamlarının odak noktası haline getirmezler. Onlar için cinsel yaşam daha çok yaşamlarına renk katmak için vardır.

Dikkat Etmeleri Gereken Noktalar

8. ev kova burcu insanları sınırlarını aşmak için alkol ve bağımlılık yapacak maddelere yönelebilirler. Keşfetmek, merakını gidermek ve sınırlarını test etmek için farklı yollara başvurabilirler.

8. Ev Kova Ölüm Şekilleri

8. Ev Ölüm Şekilleri doğum haritasındaki ağırlıklı burca ve 8. evle olan açılara göre değişebilir. Ancak genel olarak ölümle ilgili evi 8. ev olarak kabul edecek olursak Kova burcu ile ilgili 8. ev ölüm şekilleri şu şekilde sıralanabilir.

8. Ev Kova Burcu Olası Ölüm Nedeni veya Nedenleri Nelerdir?

Bilinçaltımız bizi en çok neden korumaya çalışıyorsa ölüm sebebi de o konuyla ilgili olabilir.

Bu konumdan etki alan insanların yaşamları sınırları zorlamayı sevdikleri için sıradışı ve ani bir şekilde sona erebilir. Hava unsuru oldukları için oksijen yetersizliği veya yüksekten düşmeler olabilir.

  • Oksijen yetersizliği
  • Düşme ve kazalar
  • Başarısızlığın sebep olduğu üzüntüler
  • Farklı deneyim istekleri
  • Kalp sorunları
  • Travmalar

 

8. Ev Kova Burcu
www.akrepblog.com
5 Şubat 2021

Son Güncelleme 29 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 11 YORUM
  1. serra dedi ki:

    Merhaba 8. evim kova (16° 24′ 33″)

  2. Aysegul dedi ki:

    Merhaba. Kad oĝlak 3.ev, yukselen akrep 1.ev, neptun yay 1.ev, gunes ıkızler 7.ev saturn 7.ev ıkızler. Mars ve venüsüm 8 ev yengeç.ayrıca 9.evim yengeç. Eşımın yükselen yengeç,güneş yengeç 12.ev onun kad kova 8.ev sizce ne anlatıyor. Eşim dedım ama eş adayi açikcasi. Bır bılgı ajabılırsem cok sevınırım..

  3. Satı dedi ki:

    Merhaba 7. Ev Neptün 29 derce oğlak burcunda yer alıyor güneş burcum 12. Ev boğa yükselen yengeç marş başak ay ikizler de yer alıyor Satürn de 14 derce kocta mc noktam balık acaba kariyer ve ilişki yönünde tercihlerim nasıl olmalı ne yapmalıyım bilemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz??

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Doğum Haritasına Bakarak Meslek Tercihi Nasıl Yapılır? konusuna bakar mısınız? Oradaki bilgiler yeterli gelmezse lütfen o konu altına yazar mısınız.

  4. Ebru dedi ki:

    Merhabalar Mars 10 derece Kova 39’41 8.ev , bu ne demektir. Doğru analizi mi okuyorum acaba?

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Doğum haritası çıktıları farklılık gösterebilir ama aşağıdaki örnekte gezegen ve ev konumlarını göreceksiniz.

      Doğrum Haritasında Gezegen ve Ev konumları

      Sanırım siz gezegen konumundan yola çıkarak 8. evinize bakmışsınız o sizi biraz yanıltmış olabilir. Ama yazdığınıza göre doğru sayfayı okuyorsunuz.

      Marsınız 8. evde ve Kova burcunda.

  5. selda dedi ki:

    8.evim kova pluton 2024te kovaya gecince neler gelecek basima? gunes terazi yukselen yengeç

    1. Akrep dedi ki:

      Üzgünüm gelecek yılları incelemedim. Bu cümleden yola çıkılarak cevap yazabilmek için tüm doğum haritanız incelenmeli. Ama bu başlık altındaki yazılanlarla Pluto 8. ev konum özeliklerine bakarak ta genel bir çıkarım yapabilirsiniz.
      Pluto 8. evde

  6. Tülin dedi ki:

    Haritamda ki evlerin konumunu bu sayfada tek tek okuyarak gidiyordum. Gercekten aciklayici güzel anlatilmis. Yalniz insanin kendi ölüm sebebini bilmesi/ tahmin etmesi kadar kötü bise yok.. Cok etkilendim… Keske 8. evimi okumasaydim diyorum simdi de…

    1. Akrep dedi ki:

      Teşekkürler güzel sözleriniz için. Doğum haritasındaki etkiler mıknatıs etkisi gibi sebepleri bir araya getirir. Bizin bu sebeplerden yola çıkarak alacağımız kararlarda yaşamımızı ve son anımızı belirler. Son kaçınılmazdır. Ancak nasıl olacağı aldığımız kararların toplamı ile ilgili. Enerji kesildiğinde uyanacağız gerçeğe. Bir akrep burcu olarak bu benim için heyecan verici. Dilerim sonumuzda gerçeğe uyanışımızda güzel olur.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.