8. Ev Balık Burcu

8. ev balık burcu, 8. evde balık burcu, 8. Ev balık Burcunda, balık 8. evde, 8. ev balık burcu ölüm nedeni, 8. ev balık, 8. ev balıkta nasıl etkiler?

8. Ev Balık Burcu

8. ev balık burcu hayatımızı nasıl etkiler? Balık burcu sekizinci evde Cinsel yaşamımızı, Cinsellikle ilgili konuları, Doğa üstü olaylara olan ilgimizi, Madde ötesi konuları, Hukuki konuları, Gizemli olaylara ilgimizi, Sırları, İdeallerimizi, Hırslarımızı, İntikam alma ve Miras konularını nasıl etkiler? 8. ev balık burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 8. ev Cinsel yaşamımızı, korkularımızı, gizemli olaylara olan ilgimizi, miras konularını, hukuki konuları, evlilikte para konularını, gizli saklı olanı ortaya çıkarma dürtülerimizi, cinsel tecrübeleri, krizleri, şirketleri, örgütsel yapıları ve dernekleri, kehanetleri, büyüleri ve ölümü konu alan evdir.

Cinsel yaşamımızın nasıl olacağı, gizemli yanlarımız, ölümümüz, hırslı yanlarımız, sırlarımız ve sırlara karşı olan tavırlarımız, ideallerimiz ve ideallerimizi gerçekleştirme azmimiz, evlilikteki ortaklıklarımız ve para konuları, kendimizi ve hayatımıza dahil olan her şeyi örgütleme becerilerimiz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

8. Evin Sahibi: Akrep Burcu

Yönetici Gezegeni: Mars ve Pluto

Balık Burcu: Yöneticisi Jüpiter ve Neptün, Su Elementi, Değişken Burç

8. Ev Balık Burcu Genel Özellikleri

8. ev balık burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 8. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Hayal dünyasında
  • Ruhsal derinlik
  • Önsezi yeteneği
  • Platonik
  • Karşılıksız yardım
  • Empatik
  • Cinsel yaşamda ruhsal doyum arayışı
  • Ruhsal sorunlarla ilgili ölümler

8. ev balık burcu konumundan etki alan insanlar hayatı maddi kaygılardan uzak yaşarlar. Maddeye değil madde ötesine ağırlık verirler. Yaşamlarının amacı zengin olmak veya maddesel değeri olan şeyleri artırmak değildir. 8. ev balık burcu insanının temel amacı ruhsal doyuma ulaşmaktır. Bunun için de karşılık beklemeden yardım yapar ve kendilerinden önce başkalarını düşünürler.

8. ev balık burcu insanı gerçeklikten uzak hayal dünyasında yaşayabilir. Yaşadığı sıkıntıları hayal dünyasına sığınıp olumlu şeyler düşünerek atlatmaya çalışır. Yaşadığı her sıkıntıyı gerçeklerle yüzleşmeden hayal dünyasına sığınarak çözüm yoluna gitmesi gerçeklik duygusundan kopmasına neden olabilir.

İç dünyasında sorunu olan ama gerçek yaşamda hiçbir sorunu olmayan biri gibi davranması insanların kendisi anlamasını ve yardımcı olmasını da zorlaştırır. Kendisi herkese yardım eder ancak yardım göremez.

Değişken nitelik ve empatik özelliklerinden dolayı herkesle uyum içerisinde yaşayabilir. Herkesi olduğu gibi kabul eder ve onları değiştirmeye çalışmaz.

İş Hayatında Etkiler

8. ev balık burcu insanları bu konumum etkisini yoğun bir şekilde tüm yaşamlarında görüyorlarsa; karşılık beklemeden yardım edebilecekleri bir iş alanında çalışmaları onları ruhsal yönden tatmin edecektir.

  • Hayır kurumları
  • Kimsesizler yurdu
  • Çocuk esirgeme kurumları
  • Bakımevleri
  • Psikolojik destek veren kuruluşlar
  • Eğitim sektörü (okul öncesi ve ilkokul seviyesi)

ve buna benzer iş alanları bu konumdan etki alanlar için ideal olabilir.

Önsezi yetenekleri çok güçlüdür. Bir olay olmadan önce olacak olayları önceden hissedebilirler.

  • Birinin öleceğini önceden hissetmek
  • Kazaları önceden hissetmek
  • Yanlış bir şeylerin olacağını hissetmek
  • Arkadaşı telefonla aramadan önce onu hissetmek
  • Arkadaşı ile karşılaşmadan önce onu hatırlamak

tipik özelliklerindendir.

Bir insanın ruh dünyasını anında algılayabilir. Bir ortama girdiklerinde veya yeni biri ile tanıştıklarında sezgileri onlara neler olup bittiğini fısıldayabilir. Eğer çevre etkisi alacağı kararları etkilemiyorsa sezgilerini dinleyerek hareket ederse kolay para kazanabilir.

8. ev balık burcu insanları ne kadar kolay para kazanırlarsa kazansınlar maddiyata önem vermedikleri için parayı ellerinde tutmazlar. Parayı ve imkanlarını yardıma ihtiyacı olan insanlarla paylaşırlar veya kolay para harcarlar. “para geldiği gibi gider” ifadesi bu konum için söylenebilir.

8. Ev Balık Burcunda Cinsel Yaşam

8. ev balık burcunda olan kadınlar karşı tarafa kendilerini kolay teslim edebilirler. Erkeği de Kadını da platonik aşklar ve gerçeklikten uzak derin duygular yaşayabilirler. Birine aşık olduklarında küçük hareketlerden büyük anlamlar çıkararak onunda kendisine aşık olduğuna kolayca inanabilirler.

Hem erkeği hem de kadını ruhsal yönden tatmin olmadığı bir cinsel yaşamdan mutlu olmayacaktır. Onun için öncelik ruhsal doyumdur.

Ahlak anlayışları tutkularını bastırarak cinsel yönden tatmin olmadan yaşamalarına neden olabilir. Hayal dünyasında mutlu ise gerçekliği umursamadan yaşayabilirler.

8. ev balık burcu kadını ve erkeği aşık olursa kendisini her şeyiyle eşine bağlayabilir. İlişki istediği gibi yürümez veya birlikte olduğu insan onun koşulsuz bağlılığını kullanmaya kalkışırsa hayal dünyasındaki yıkımdan dolayı ya derin bir depresyona girer veya bir anda çıkıp gider.

Maddi kaygılardan uzak oluşundan dolayı eşinin de benzer özelliklere sahip olması uyumlu bir birliktelik yaşamalarını kolaylaştırabilir.

Dikkat Etmeleri Gereken Noktalar

Ruhsal ve psikolojik travmalar 8. ev balık burcu insanı için olağan sorunlardır. Küçük yaştan itibaren kendilerini tanımaları ve keşfetmeleri önemlidir. Psikolojik yönden zayıf düşmeleri hayata tutunmalarını zorlaştırabilir. Neyin neden olduğunu bilmeleri, içsel mekanizmalarını çözmeleri onlar açısından önemlidir.

Doğum haritalarını çıkartarak https://www.parapsikoloji.net/dogum-haritasinda-ruhsal-yetenek-konumlari/ konusunda olduğu gibi kendilerini keşfetmeleri yaşayabilecekleri olası ruhsal sorunların önüne geçecektir.

8. Ev Balık Burcu Olası Ölüm Nedeni veya Nedenleri Nelerdir?

Bilinçaltımız bizi en çok neden korumaya çalışıyorsa ölüm sebebi de o konuyla ilgili olabilir.

8. ev balık burcunda olan insanlar ruh sağlıklarına dikkat etmeliler. Ruhsal doyum onlar için çok önemlidir. Hayır kurumları ile bağlantıda olmaları, yardıma ihtiyacı olanlara yardımcı olmaları onların ruh sağlığı açısından önemlidir.

Ancak özellikle dikkat etmeleri gereken bir nokta var, her zaman dert dinleyip deşarj olamamak onları zor durumda bırakabilir. Balık burcu etkisi enerjiyi kolay algılama ve çekme özelliği verir. İnsanları rahatlatır ancak üzerinde biriken enerjileri atamazsa tüm enerjisini yitirebilir.

  • Enerjim çok düşük,
  • kendimi çok halsiz ve bitkin hissediyorum,
  • içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor

gibi sözleri kullanmaya başladığınızda enerjinizi yükseltmeniz gerektiğini bilmeniz gerekir. Unutmayın, girdiğiniz her ortamın ve birlikte olduğunuz her insanın enerjisini çekebilirsiniz. Doğru insanlarla birlikte olun, sizi rahatlatan yerlerde bulunun.

8. Ev Balık Ölüm Şekilleri

8. Ev Ölüm Şekilleri doğum haritasındaki ağırlıklı burca ve 8. evle olan açılara göre değişebilir. Ancak genel olarak ölümle ilgili evi 8. ev olarak kabul edecek olursak Balık burcu ile ilgili 8. ev ölüm şekilleri şu şekilde sıralanabilir.

8. ev balık burcu insanının olası ölüm nedenleri ve ölüm şekilleri

  • Boğulma
  • Ruhsal travmalara bağlı rahatsızlıklar
  • Bağımlılıkların sebep olduğu hastalıklar
  • Uykuda ölümler
  • Zehirlenmeler
  • Hayal kırıklıklarına bağlı sorunlar

Mutlaka öğrenmesi ve bilmesi gereken alanlar ve konular

Parapsikoloji

Derin Trans

Telepati

Paranormal Kişilikler

Parapsikolojik Hassasiyetler

Ruhsal Gelişimde Bilinmesi ve Yapılması Gerekenler

Psişik İnsanların Özellikleri

Önsezi Yeteneği: https://www.parapsikoloji.net/premonisyon-onsezi-gelecekteki-olaylari-hissetme/

Öngörü Yeteneği: https://www.parapsikoloji.net/prekognisyon-ongoru-gelecekte-olacak-olaylari-gorme/

Psişik Saldırı Nedir: https://www.parapsikoloji.net/psisik-saldiri-nedir/

 

8. Ev Balık Burcu
www.akrepblog.com
8 Şubat 2021

Son Güncelleme 29 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. Xx dedi ki:

    Çok doğru tespitler
    Sanki kendimi gördüm

  2. Sibel aynımeda dedi ki:

    8. Ev balık ve kendimi bu dünyaya ait değişmişim gibi hissediyorum. İnsanların yüzlerini görmek beni yalnızlığa itiyor başka türlü rahat edemiyorum

    1. Sibel dedi ki:

      Benim adım da Sibel bende aynı şaka gibi

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.