7. Ev Terazi Burcu

7. ev terazi burcu, 7. evde terazi burcu, 7. Ev terazi Burcunda, terazi 7. evde, 7. ev evlilik, 7. ev terazi, 7. ev terazide nasıl etkiler? 7. ev terazi evlilik

7. Ev Terazi Burcu

7. ev terazi burcu evlilik hayatımızı nasıl etkiler? Terazi burcu 7. evde evliliğimizi, eş seçimimizi, kuracağımız ortaklıkları, tercihlerimizi, estetik güzellik ve sanata yaklaşımımızı nasıl etkiler? 7. ev terazi burcu hangi konuları ele alır? 7. ev terazi burcunda olası sorunlar nelerdir?

Doğum haritasında 7. ev Evlilik, evlilik hayatı, sevgi, estetik anlayışımız, güzellik, yapılacak ortaklıklar ve yaşamımızda kuracağımız dengeleri konu alan evdir.

Evlilik hayatımız, seçeceğimiz eş, evlilik yaşamımızla birlikte ortaya çıkacak yeni gelişmeler, evlilik hayatımızın nasıl süreceği, kuracağımız ortaklıklar, ilişkilerimizdeki dengeler, kurulacak ortaklıklar, yakın dostluklar, hak, adalet ve hukuk, güzel sanatlar, müzik, estetik ve güzellik, politika, karşıt görüşler, tercihlerimiz ve seçimlerimiz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

7. ev ve evlilikle ilgili açıklamaları atlayıp 7. Ev Terazi Burcu Genel Özellikleri konusuna geç

7. ev ve Evlilik Hakkında

7. ev boşsa evlilik olmaz mı? 7. ev boş olduğunda hangi konumlara bakmak gerekir? Doğum haritasında hangi durumlarda aldatma eğilimi ortaya çıkar?

Doğum haritasında 7. evde gezegen olmaması evlilik olmayacağı anlamına gelmez. Bu konumda sert açılı bir gezegen olmasındansa boş olması daha iyidir.

7. ev boş olduğunda,

  • Kadınlarda Güneş’e,
  • Erkeklerde de Ay’a bakılır

ve bu konumlara göre değerlendirilir. Ayrıca Güneş ve Ay dışında,

  • Kadınlarda Mars ve
  • Erkeklerde de Venüs

etkilidir.

Doğum haritasında Güneş ve Ay ile kavuşumda olan olumlu etkiye sahip gezegenler mutlu ve huzurlu bir evliliği belirtir.

  • Olumlu etkiye sahip İyicil Gezegenler Jüpiter ve Venüs
  • Olumsuz etkiye sahip Kötücül Gezegenler Mars ve Satürn

Doğum Haritasında Eşin Aldatması, Çapkınlık ve Birden Fazla Evlilik ile İlgili Etkiler

Erkeğin doğum haritasında Güneş’le birleşen Uranüs evlendikten sonra da macera arayışında olacağını bu yönde etki alacağını gösterir. Aynı durum kadınlarda da Ay ile Uranüs kavuşumunda görülür. Ancak bu etkilerde mutlaka aldatma olacağı sonucu çıkarılmamalıdır. Eğitim, ahlaki olgunluk ve etkilerin nasıl yorumlanıp değerlendirileceği sonucu belirleyecektir. Belki gözü başkalarında olur ancak bunu dikkate almadan evliliğine sadık kalır. Bu gibi durumlarda eşlerin birbirlerine karşı sevgi ve saygı çerçevesinde yaklaşmaları, hangi etkilerin neden ortaya çıktığını bilmeleri birlikteliğin geleceği açısından son derece önemlidir.

Evlilikte çıkacak sorunların ve bu sorunları şiddeti Gezegenlerin Güneş ve Ay ile oluşturacakları karşıt açılarla ilgilidir.

Doğum haritasında İkizler, Başak ve zıt burçları Yay ve Balık burçları Ay ve Güneş’te bulunuyorsa, 7. evde birden fazla gezegen bulunuyorsa birden çok evlilik görülebilir. Ancak yukarıda da bahsettiğim gibi bu alınan etkilerin nasıl değerlendirileceği ile ilgilidir.

7. Evin Sahibi: Terazi Burcu

Yönetici Gezegeni: Venüs

Terazi Burcu: Yöneticisi Venüs, Hava Elementi, Öncü Burç

7. Ev Terazi Burcu Genel Özellikleri

7. ev Terazi burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 7. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Çekici, estetik, güzel veya yakışıklı
  • Evlilik önceliği olan
  • Tatlı dilli ve güler yüzlü
  • Güzelleştirmeyi bilen sanatçı ruhlu
  • Güven sorunu
  • “Dışarıda yemek yiyelim mi?”
  • Denge sağlamaya çalışan
  • Karar vermekte zorlanan

Evleneceği İnsanda Arayacağı Özellikler

  • Kararlılık
  • Statü
  • Güç
  • Maddi imkanlar
  • Estetik
  • Güzellik
  • Sanat
  • Romantizm

7. ev terazi burcu olan insanlar Venüs etkisi altında oldukları için çekici ve dost canlısı olurlar. Bu ev konumu alanına giren konularda denge unsuru olmaya çalışırlar. Hiç kimseyi kırmamaya çalıştıkları için herkesi dinlemek isterler. Bazen dengenin bozulmaması için haklı oldukları konularda bile geri adım atmak zorunda kalabilirler. Terazi burcu kararsızlık verdiği için bir konuda karar verebilmek ve net bir fikre sahip olabilmek için herkesin fikrini almaya çalışırlar. Sonuçta verdikleri karar aldıkları ilk karardır.

Etkileme Üstadı. İster ve Elde Eder

Güzel görünüşlü, güzelliğe ve giyime önem veren bir konumdur. İnsanları etkilemek ve insanların kendisinden etkilendiklerini görmek hoşuna gider. Cilveli ve edalıdır. Tatlı dilini çok güzel kullanır. Dili ve güler yüzü ile etkileyemeyeceği biri yok gibidir. Modaya uyar ve yakından takip eder. 7. ev terazi burcu konumundan etki alan biri, gözüne birini kestirmişse ne yapıp edip onu etkileyebilecek kararlılığa ve cazibeye sahiptir.

7. ev terazi burcu konumuna sahip insanlar evlilik ve evlilik hayatında estetiğe, güzelliğe ve statülere önem verirler. Evleneceği insanın en azından gözde biri olmasını veya çevresindeki tanıdıklarından daha iyi konumda biri ile evlenmeye çalışırlar. Evlilik konusunda erken yaşta evlenme düşüncesi ön plana çıkacaktır. Terazi burcu 7. evde güçlü bir konumda olduğu için yaşamında gerçekleştirmesi gereken ilk hedeflerinden biri “evlilik” tir. Tanıştığı insanlara bakış açısı “evlenilebilir, evlenilemez” şeklindedir. Küçük yaştan itibaren evlilik konusu zihninde yer aldığı için çoğu zaman büyüdüğü çevredeki arkadaşlarından biri ile evlenebilir.

Evlilikte Doğabilecek İlk Sorun!

7. ev terazi burcu konumundan etki alanlar birisi ile evlenmeyi kafasına koymuşsa ne yapıp edip onunla evlenmeye çalışır. Çoğu zaman da başarılır olur. “Tuttuğu dalı koparır” ancak bu konumdan etki alanlar için çok büyük bir de risk vardır. Evleninceye kadar evlenmek istediği insanı memnun edip onu evliliğe ikna edebilmek amacıyla olmadığından farklı görünebilir.

Yapmayacağı şeyleri vaat edebilir. Evlenmek istediği insanın zihninde öyle bir tablo çizer ki ondan daha iyisini bulamayacağı düşüncesine sahip olur. 7. ev terazi burcu olan veya evlilik konusunda terazi burcundan etki alan biri evlendikten sonra bir anda değişime uğrayabilir. İstediğini elde etmiştir ve artık kendi kişisel hedeflerine dönme zamanıdır.

Kısa dönemde evlilikte sorunlar yaşanmaz çünkü 7. ev terazi burcu insanları ellerini güçlendirmek için tüm imkanlarını seferber ederler. Onun için önemli olan evlendiği insanın kendisine bağlı olması ve evliliğinin devam etmesidir.

7. Ev Terazi Burcu Kıskanç mıdır?

7. ev terazi burcu kıskanç mıdır? Görmemeli, bilmemeli ve başkaları öğrenmemelidir. Onun için toplumda sahip olduğu statü ve konum çok değerlidir. Size güvenmişse bir akrep burcu gibi sizi yakın takibe alıp dedektiflik yapmaz. Evliliğine zarar gelmeyeceğini bilmesi çok önemlidir. Eğer görüp duydukları yanlış dahi olsa evliliğine zarar verecek çapta ise o uysal, güler yüzlü ve dengeleyici terazi bir anda canavara dönüşebilir.

Eğer evlilik kişisel hedeflerinin önünde engel haline gelmiş ve yürümeyeceğine inanmışsa çok ısrarcı da olmaz. Onun için önemli olan elde etmek istediklerinin ne kadarını alıp almadığıdır. Denge sağlamakta zorlanıyorsa teraziyi elinize verebilir.

Dışarıda Yemek Yemeye Ne Dersiniz?

7. ev terazi burcunda olan insanların mutfak ve ev işleri ile araları çok iyi olmayacaktır. Özellikle 7. ev terazi burcu olan bir bayanla evlenecekseniz ya yemek yapmayı öğrenin veya “dışarıda yemek yemeye ne dersin” cümlelisini çok sık tekrar etmemek adına farklı versiyonlarda söylemeyi öğrenin.

Bu konumdan etki alan insanların görevi yaşamı, aileyi ve hayatı güzelleştirmektir. Güzel yemekler yapıp evle ilgilenmek değildir. Siz ona hazır bir ev verdiğinizde O, evi o kadar güzel bir hale getirir ki inanamazsınız. Az da olsa yemek yapar ama yemek masasını o kadar güzel bir şekilde süsler ki kendinizi ayrıcalıklı bir insan gibi görürsünüz.

Her insanın hayatta ayrı bir görevi ve yeri vardır. Evlilikte beklentilerinizi değil birlikteliği yaşamayı öğrenmelisiniz.

Evlilik ve Romantizm

7. ev terazi burcu insanları romantik ve çekicidir ama duygu derinlikleri yoktur. Eğer su grubu burcu ve toprak grubu burcu iseniz aradığınız ruhsal aşkı ondan bulmanız mümkün değildir. Mekanizması buna uygun değildir. Ancak size sevginin ne kadar estetik ve güzel olduğunu, gülümsediğinde insanın içinin de gülümseyebileceğini çok güzel bir şekilde gösterecektir.

7. ev terazi burcu Kendisinden konum olarak üstte olan, kontrol edebileceği ve yönlendirebileceği biri ile evlenmek ister.

Böylece istediklerini kolayca elde edip kendi hedeflerine yönelebilecektir. Evlendiği insana istediklerini yaptırabilmek için doğrudan sonucu talep etmez. İstediği elmadır ama size elma ağacının altındaki çeşmenin yolunu sorar. Sizin, gelirken elmada isteyip istemediğinizi soracağınızı net olarak biliyorsa bunu yapar.

Kötü ve art niyetli değildir sadece masum isteklerini başkası aracılığı ile elde etmek ister. 7. ev terazi burcu insanı Sevdiğinin kendisi için neler yapabileceğini görmek ister. Açıktan yapmaz çünkü dengenin bozulmasından korkar. Eğer akrep, yengeç veya balık burcu etkilerini taşıyorsanız bunu siz zaten biliyorsunuzdur ama mutlu olması için sessiz kalıp küçük oyununa konuk oyuncu olarak dahil olursunuz.

Ancak asıl sorun güven sorunudur ki 7. ev terazi burcu konumundan etki alan biri size güvensizliği uygulamalı olarak öğretecektir. Bu konumdan etki alan insanların evliliklerinde ortaya çıkan sorunların büyük kısmı güven sorunu ile ilgilidir.

7. Ev Terazi Burcu Cinsel Yaşamında Nasıldır?

7. ev terazi burcundan etki alanlar evlilikte cinsel yaşamlarında nasıldır?

7. ev terazi burcunda olan insanlar flört döneminde sevdiğinin mutlu olması ve dengenin bozulmaması için potansiyelinin üzerinde bir enerji gösterebilir.

Koç, Aslan, Yay, Boğa ve Akrep burcu iseniz, 7. evinizde Mars bulunuyorsa estetik, yakışıklı veya güzel, tatlı dilli bu insanın size göre olmadığını bilmeniz gerekir. Evliliğin “tanıma ve keşfetme” evresi tamamlandığında veya çocuk sahibi olduktan sonra sizinle değil daha çok çocukları ile yatacaktır. İstediği evlilikti evlendi, istediği çocuktu oldu. Bu evre çoğu zaman evliliğin “eee ne oldu şimdi evli değil miydik biz?” evresidir.

Ortaklıkları da denge üzerine kuruludur ancak bireysel çalışmaları ortak çalışmalardan daha iyi sonuçlar verecektir. Çünkü, ortaklık dengesini korumak için görmezden gelip sürekli kendisinden feragat etmeye başladığında yıpranmaya ve performansını kaybetmeye başlar. Artık içindekileri taşıyamayıp patladığı an ise ortaklığın bittiği andır.

Terazi burcu hangi burçlarla uyumludur? Hangi burçlarla daha iyi anlaşır? Hangi burçlarla cinsel yaşamında sorun yaşamaz? Terazi Burcunun diğer burçlarla olan Evlilik Uyumu için Terazi Burcunun Diğer Burçlarla Evlilik, İletişim ve Cinsel Yaşam Uyumu linkinden öğrenebilirsiniz.

 

7. Ev Terazi Burcu
www.akrepblog.com
19 Aralık 2020

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 8 YORUM
  1. Ayşegül dedi ki:

    Merhaba. Emegize saglik cok guzel bilgilendirici bir yazi olmus. Benim plüton akrep 7. Ev, lilith ve vesta retro da aslanda 5. Evde. Ama 7. Evimde terazi sanirim evlilikle ve iliskilerle alakali aldigim etkiler oldukca olumsuz.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba.

      Plüton’un Akrep burcunda ve 7. evde olması, ilişkilerde derin dönüşümlere ve yoğun duygusal deneyimlere işaret edebilir. Bu konum, ilişkilerde güç, kontrol ve yeniden doğuşun önemli olduğunu gösterir. Plüto, ilişkilerde derinlemesine dönüşümler ve güç dinamikleri getirebilir, ancak aynı zamanda bireyin kendi gücünü fark etmesine ve kullanmasına da olanak tanır.

      Lilith ve Vesta’nın Aslan burcunda ve 5. evde retro olması, özellikle romantizm, sanat ve kendini ifade etme alanlarında geçmiş yıllar veya aileden gelen blokajları veya engelleri işaret edebilir. Lilith, karanlık, tabu ve dışlanmışlıkla ilişkilendirilirken, Vesta, bağlılık, konsantrasyon ve sadakatle ilişkilendirilir. Retro pozisyonları, bu konularda geçmişten gelen zorlukların veya engellerin yeniden ele alınması gerektiğini gösterebilir.

      7. evde Terazi’nin varlığı, ilişkilerde denge, uyum ve adil bir ortam arayışını yansıtır. Ancak, Plüton’un etkisiyle birleştiğinde, ilişkilerde güç dengeleri ve derin duygusal dönüşümler konusunda zorluklar yaşanabilir. Terazi’nin uyum arayışıyla birlikte, kendi güç dengenizi ve sınırlarınızı korumak önemlidir.

      Bu kombinasyonlar, ilişkilerde karmaşık ve derin duygusal deneyimler yaşayabileceğinizi işaret eder. Ancak, bu astrolojik unsurların sadece potansiyel zorlukları belirttiğini unutmamak önemlidir. Bu zorluklarla başa çıkmak, kendi gücünüzü fark etmek ve ilişkilerde derin dönüşümler yapmak mümkündür. İlişkilerdeki her zorluk, kişisel büyüme ve olgunlaşma için bir fırsat olarak görülebilir.

      Lütfen olumlu açılardan bakmaya çalışın.

  2. Tarık Ziya dedi ki:

    Merhaba, yazı çok güzel olmuş ellerinize sağlık ^^ Açıkçası küçüklüğümden beridir aklımda hep bir evlenme fikri olmuştur ve genelde hep yakınımdaki kişilerle mi evleneceğim sorusu ile yıllarımı geçirmişimdir. Artık böyle düşünceler gelsede pek kafamı takmıyorum çünkü yabancı (her açıdan – kültürel vs.) daha iyi gelir gibi geliyor ama bu 7. ev Terazi başlığı altında sormak istediğim bir soru var. Doğum haritamda Güneşim ve Satürnüm neredeyse 2 derece farkla Boğa’da ve 1. evdeler, Ayım ve Marsım (Retro) Akrepte 1 dereceden daha az açıyla kavuşum halindeler ve 7. evdeler. 1. ev ile 7. ev arasındaki bu inanılmaz karşıt açıların (nerdeyse 180 dereceyi yakalayacak şekilde konumlanmaları) bana etkisi bu konumda nasıl olur? Yükselenim Koç ve stelyum var (Merkür + Jüpiter + ASC kavuşum Koç, Güneş ve Satürn Boğa), 7. ev Terazi ve Fortune (Terazi), Ay ve Retro Mars içeriyor. Açıkçası artık evlilik muhabbetleri de yanımdan geçtiği için buralarda dolanmak iyi geliyor fakat henüz kendimi tam olarak hazır hissetmiyorum. Sanki evliliği sabahtan akşama kadar cinsellikle dolduracak ve bunun dışında başka bir şey yapmak istemeyecekmişim gibi bir hissiyat oluşuyor içimde. Ya da cinsel isteklerimi karşılayamayacak birisi ile birlikte olmak endişelendiriyor (8. ev akrep ve Plüton yayda ama 8. evde). Evlilik açısından böyle olmam veya düşünmem normal mi? Yukarıda Koç, Boğa, Akrep, Aslan veya Yay olanlar için 7. ev Teraziyi önermediğinizi görüyorum. Tabii tek başına etkisi çok güçlü olmayada bilir fakat etkisi de olabileceğinden bu burçlar ile birliktelik düşünmek sıkıntı oluşturur mu? Ayrıca Ay ve Venüse bakmak zorunda olduğumuz için Akrep ve İkizler burcu ile ilgili konuşmak da gerekiyor, yalanım yok istemsizce ikizler (venüsümden kaynaklı diye düşünüyorum) ve yay burcu kadınlarına çekiliyorum. Acaba birbirimizi ne kadar tamamlayabiliriz, sonuçta güçlü Koç Boğa ve Akrep etkenleri olan birisi için ne kadar doğru tercih olabilirler? Teşekkürler ^^

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Rica ederim. Faydalı olmasını dilerim.
      Vertex konumunda hangi burç vardı? Geçmişte yazmışsınızdır mutlaka ama şu an fazla vaktim yok. Siz onu tekrar hatırlatırsanız müsait olunca cevaplamaya çalışayım. Önemli bir konu çünkü.

      1. Tarık Ziya dedi ki:

        Anladım, çok teşekkür ederim. Vertex 4 derece Terazi burcunda ve 6. evde, eğer DESC ile kavuşum gibi bir kavram var ise o da oluyor çünkü yükselenim yaklaşık olarak 11 derecelerde. Güneş 9 derece Satürn 7 derece Boğa ve 1. ev, Ay 3 Mars (retro) 2 derece Akrep ve 7. ev, ASC koç 11 – DESC terazi 11. Bu şekilde, görüşlerinizi bekliyorum. Tekrardan çok teşekkür ederim ^^ Evlilik gerçekten çok büyük bir olay, bu konu üstüne düşmek gerekli.

        1. Akrep dedi ki:

          Seçeceğiniz eş hem sizin hem de eşiniz için hayatınızda alacağınız en önemli kararlardan biri olacaktır.
          Eş seçimini ihtimaller arasından birini seçmek olarak değerlendirebilirsiniz.
          Eşinizle birlikte geçireceğiniz zaman hayatınızın ne kadar verimli geçeceğini de belirleyecektir.
          Ayrıca çocukların ne kadar kaliteli bir eğitim alacağı tümüyle bu kararla ilgili olacak.
          Genetik faktörleri de astrolojik etkenler dışında es geçmemek gerekir.
          Eşinizin eğitimi, ailesi, çevresi, bakış açısı ve yaşantısı hem sizi hem de çocukları büyük oranda etkileyecek.
          “Sonradan değiştirilir veya geliştirilir” düşüncesi sadece zaman kaybı olacaktır. Bu süreyi sizin, eşinizin ve çocukların yaşam kalitesini artırmak için kullanmak varken boş kürek çekmeye gerek yok.

          Siz yoğun akrep burcu etkisi altında olduğunuz için eşinizin de benzer etkilere sahip olması gerekir. Aksi taktirde enerji alışverişi ve transferi eksik kalacağı için diğer tüm alanlar yeterli olsa dahi sürekli bir eksik kalacaksınız. Eğer doğum saatiniz doğru ise büyük ihtimalle eş adaylarınız Terazi burcu olacaktır. Terazi burçları doğuştan manipülatif ve politik insanlardır. Sizin eksik yanlarınızı keşfedip ona göre hamle yapacak ve sizi yanıltabileceklerdir. Bu konuda dikkatli olmanızda yarar var. Özellikle 7. evinin Koç, Boğa veya Akrep olmasına dikkat edin. Satürn 7. ev konumunda sizi nasıl etkiliyor bilmiyorum eğer cinsel enerji potansiyeliniz yüksekse bu konuda tatmin olabileceğiniz bir eş seçimi önemli. Ay yani duygularınız ve Mars yani enerji potansiyeliniz Akrep burcu ile bağlantılı olduğu için Satürn etkisi dışında yaşamınızı paylaşacağınız insanın sizi anlayabilmesi çok önemli. Aksi taktirde farklı kişilere ve tercihlere yönelmeye başlama ihtimali ortaya çıkar ki bu durum da sizin için zaman ve enerji kaybı olur.

          Aldığınız etkilerden dolayı cinsel yönden tatmin olma arzusu tabiki çok doğal. Bu garipsenecek veya yadırganacak bir durum değil. Sizin yaşamınızı sağlıklı bir şekilde sürdürebilmeniz içi buna ihtiyacınız var. Dolayısı ile yaşamı paylaşacağınız insanın da benzer enerji potansiyeline sahip olması önemli.

          Terazi burcu etkisini yoğun olarak taşıyan birisi ile birlikte olmanız sıkıntı olur mu? Konuda bahsettiğim sorunları yaşama ihtimaliniz her zaman bir köşede duracaktır. Terazi burcu etkisi taşıyan insanlar yaşamın dengesi gereği politik olurlar. Politik davranırlar. Bu sizde sürekli kuşku içinde olmaya ve güvensizliğe sebep olabilir. Siz evde kalıp birlikte zaman geçirmek istersiniz ama bu ona çok sıkıcı gelir. Sosyal olmak ve bir sonraki durağa giderek yeni amaçları için harekete geçmek isterler. Kendinizi, artık istenilen amaca hizmet etmiş ve evlilik potası içerisine sokulmuş bir insan gibi hissedebilirsiniz. Mars size savaşçı bir kişilik vereceği için kendinizi eşinize karşı psikolojik bir savaş açmış olarak bulabilirsiniz. İntikam ve kin tüm yaşamınızı kuşatabilir. Çünkü yöneticisi Mars olan Akrep 8. evinizde. Eksik kaldığınız her an bunu ona ödetmeye çalışırsınız. Terazi çocuksudur. Neden böyle davrandığınızı hiçbir zaman anlamayabilir. Dahası neye ihtiyacınız olduğundan haberdar bile olmayacaktır.

          İkizler burcu da tıpkı akrepler gibi cezbedici bir enerjiye sahiptirler. Yay burçları da yüz çevresindeki enerjiden dolayı sizi kendilerine çekerler. İkizler hava unsuru oldukları için doğum haritasının ayrıntıları önemli ancak neticede Güneş iç dünyalarını etkilediği için sorun olabilir.

          Doğum haritası sizin de bildiğiniz gibi çok boyutlu. Ayrıntılar önemli. Sadece bir kaç konum ve açı ile net bir şeyler söylemek çok doğru değil ancak ihtiyaçlar mutlaka gözönünde bulundurulmalı.

          1. Tarık Ziya dedi ki:

            Cevap için çok teşekkür ederim, gerçekten detaylı ve bir o kadar kaliteli bir cevap olmuş. Başka yerlerde de ideal eş olabilecek adaylar için Terazi, Boğa, Akrep ve Yayı önermişlerdi, bu 4ü arasında ise en iyi olabilecek seçenek Terazi demişlerdi. Bu 4ü dışında, bu 4lü kadar güçlü olmasada Kova, Yengeç ve Koç ile iyi bir birlikteliğim olabileceği yazıyordu. O yüzden sizin Terazi öneriniz de oldukça dikkatimi çekti, fakat Terazi benim kafamda bir soru işareti olarak kalıcak sanırsam. Pek yakından tanımadığım bir burç çünkü. Bir kaç kez incelemiştim fakat aklımda onlar hakkında pek bir fikir kalmıyor maalesef. Bunun dışında Boğa, Akrep ve Yay üçlüsü için Boğa ve Yaylar benim oldukça dikkatimi çekiyor, Boğaları az çok tanıdığımı düşündüğüm için Boğa kadınları bana ilgi çekici geliyor. Fakat ufak bir problem var ki, nedense Boğaların görünüşüne kolay kolay çekilmiyorum, içerisindeki Boğaya çekiliyorum ve bu hoş ama dışarıdan bakınca Boğa olduğunu bilmesem muhtemelen sadece dış görünüşten çekilmem. Dış görünüş önemli, ama beni içerisi daha çok çekiyor, bu yüzden hep Boğa x Boğa ilişkisi nasıl olur acaba diye düşünüyorum XD. Akrep için yorumum biraz farklı, küçüklüğümden beridir ilginç bir şekilde akreplerle fazla iyi anlaşamıyorum, özellikle yakın çevremdekilerle. Akrep burcu erkek olan yakın olduğunu düşündüğüm veya oturup sohbet ettiğim arkadaşlarım oldu ama Akrep kadını bana oldukça itici geliyor. Bir tabir kullanılır akrep kadınları için, çok ihtiraslı, çok özeldir ama tersi tam bir illettir. Çok ihtiraslı olması da beni endişelendiriyor çünkü benden daha ihtiraslı olması beni oldukça rahatsız eder. Nedense ben su grubu olan burçların (Balıklar hariç) hep illet yönleri ile karşılaşıyorum sanırsam. Bu sene Su grubu yüzünden bir kaç kez başım yandı da. Akrep kadını ile çok hoş bir cinsellik olabilir mi acaba sorusu bile benim için önemli bir soru, çünkü olmayabilir de, sırf Güneş Boğayım diye Akrep kadını ile uyum sağlayacağımı pek düşünmüyorum. Ayrıca ilişkilerde cinsellik çok önemli, hatta bazı kişiler için ilk sıraya bile gelebilir ama Akrep kadını benim için korkutucu ve itici geldiği için açıkçası sırf cinselliği iyi bir şekilde yaşama ihtimali uğruna hayatımı bir Akrep kadını ile geçirip geçirmeyeceğim konusu tartışma konusu olur. Ama ben kısaca cevabı, ben Akrep kadını için uygun değilim olarak yanıtlıyorum. Ben onların isteyeceği tipte birisi değilim çünkü. Yay burcu ise oldukça çekici geliyor bana, hem dış olarak hem de içsel olarak. Hep mutlu ve heyecanlı olmaları çok çekiyor, bunlara gerek bile yok ki gülen yüzü bile beni çekmeye yeter, bide enerjisi bana yetebilirse Yay oldukça ilgi çekici XD. Diğer üçlüye geçmeme izin verin, Koç – Yengeç – Kova. Açıkçası Yengeçler ile fazla anlaşamadığım bir gerçek. Daha önce 2 tane Yengeç kızı yüzünden başıma da iş geldi. Yengeç burcu eskiden bana çok hoş ve tam istenilecek kadın gibi geliyordu fakat yediğim iki kazıktan sonra ve akreplerle olan olumsuz iletişimim yüzünden su grubunu kendi açımdan rafa kaldırmayı uygun gördüm. O yüzden buradaki yengeç seçeneğini İkizler olarak değiştirmek istiyorum XD. Koç kadını ile başlarsam, açıkçası olduka kavgacı yapısı olanlar beni biraz itiyor. Koç kadını cinsel vaatler yönünden beni çeksede akrep gibi kavgacı olabileceği için sıkıntılı bir süreç doğabilir, çünkü ben daha çok diplomasi yapalım ama benim istediğim yönde olsun diyen bir kişiyim XD. O ise açıktan kavga etmeye açık bir kişilik yapısına sahip, o yüzden Koç ile uyumum ne kadar kaliteli olur bilemiyorum. Kovaya geçelim, kova kadını direk benim için ilgi çekici. Nedenini bilmediğim bir şekilde dıştan da içten de kova kadınına çekiliyorum, aynı şey yay içinde geçerli. Birisi ben yayım veya kovayım dediği zaman direk içine çekiliyorum. Senelerce bir Kova kızını beğenip platonik olarak aşk yaşamıştım. Ondan sonra ise komple aşkı bıraktım, daha da birine aşık olmadım, ama hoşlandığım kızlar oldu ve bunlardan birisi yay biri kova biri de ikizlerdi XD. Yer değiştirmiş olan İkizlere gelicek olursak, aslında ikizler çok ilgi çekici. Sohbet etmek için birebir. Çok hoş bir bağlantı olabiliyor. Bir ikizler kızıyla karşılaşmıştım, çok hoş bir kızdı hem dıştan hem içten. Ama içi tam da benle örtüşmüyordu, çünkü o 100 sayfalık popüler kültür (?) kitabı gibiydi. Aradığın bilgiler hakkında az çok fikir var ve hepsi güncel, güzel bir kitap. Ama ben onun yanında kendimi milattan önceden gelen insanlığın ilk kitabı gibi hissediyorum, her türlü bilgi var, eskisinden yenisine, sayfaların bir kısmı kayıp bile olabilir! XD Şaka bir yana, görüşleri konusunda da benden biraz daha kapalıydı. Ayrıca çok ağırbaşlı bir kızdı (Acaba Jüpiter Boğa olduğu için mi?). O ağırbaşlılığı da çok ilgimi çekmişti, çünkü ben çok çocuksuyum ve öyle ciddi bir tip direk dikkatimi çekiyor. Fakat artık o devirde kapandı. Kısacası 3 tane mi 2 tane mi olduğunu tam kestiremediğim bir temel seri bir de 3 lü yan seri var, ilişki içerisinde olabileceğim. Fakat bir yerden iyi olsada bir yerden sıkıntı içerisinde olması yönünden ilginç bir şekilde bir çok burçla sıkıntı yaşayabilir miyim diye düşünüyorum… Aslında tüm haritayı sizden dinlemeyi çok isterdim fakat böyle bir hizmet sunmuyorsunuz, olsaydı süper olurdu ^^ artık o zaman gelir mi bilmem ama gelirse ilk sıradan yerimi almayı isterim. Her şey için teşekkür ederim ^^ Bu arada düşüncelerim için fikriniz varsa belirtebilirsiniz ^^

          2. Akrep dedi ki:

            Rica ederim. Başkaları ne derse desin, yaşayarak öğreneceksiniz. Tecrübe en bilge öğretmendir.
            Cinsel yönden uyumlu olmanız sizin için önemli. Birlikte olmayı düşündüğünüz insanın özellikle bu konuyla ilgili konumlarını dikkate almaya çalışın. Hava grubu burçlarının çekici gelmesi çok doğal ancak uzun vadede aradığınız derinliği bulabilmeniz belli konumlarda uyumlu olmanıza bağlı.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.