7. Ev Oğlak Burcu

7. ev oğlak burcu, 7. evde oğlak burcu, 7. Ev oğlak Burcunda, oğlak 7. evde, 7. ev evlilik, 7. ev oğlak, 7. ev oğlakta nasıl etkiler? 7. ev oğlak evlilik

7. Ev Oğlak Burcu

7. ev oğlak burcu evlilik hayatımızı nasıl etkiler? Oğlak burcu 7. evde evliliğimizi, eş seçimimizi, kuracağımız ortaklıkları, tercihlerimizi, estetik güzellik ve sanata yaklaşımımızı nasıl etkiler? 7. ev oğlak burcu hangi konuları ele alır? 7. ev oğlak burcunda olası sorunlar nelerdir?

Doğum haritasında 7. ev Evlilik, evlilik hayatı, sevgi, estetik anlayışımız, güzellik, yapılacak ortaklıklar ve yaşamımızda kuracağımız dengeleri konu alan evdir.

Evlilik hayatımız, seçeceğimiz eş, evlilik yaşamımızla birlikte ortaya çıkacak yeni gelişmeler, evlilik hayatımızın nasıl süreceği, kuracağımız ortaklıklar, ilişkilerimizdeki dengeler, kurulacak ortaklıklar, yakın dostluklar, hak, adalet ve hukuk, güzel sanatlar, müzik, estetik ve güzellik, politika, karşıt görüşler, tercihlerimiz ve seçimlerimiz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

7. ev ve evlilikle ilgili açıklamaları atlayıp 7. Ev Oğlak Burcu Genel Özellikleri konusuna geç

7. ev ve Evlilik Hakkında

7. ev boşsa evlilik olmaz mı? 7. ev boş olduğunda hangi konumlara bakmak gerekir? Doğum haritasında hangi durumlarda aldatma eğilimi ortaya çıkar?

Doğum haritasında 7. evde gezegen olmaması evlilik olmayacağı anlamına gelmez. Bu konumda sert açılı bir gezegen olmasındansa boş olması daha iyidir.

7. ev boş olduğunda,

  • Kadınlarda Güneş’e,
  • Erkeklerde de Ay’a bakılır

ve bu konumlara göre değerlendirilir. Ayrıca Güneş ve Ay dışında,

  • Kadınlarda Mars ve
  • Erkeklerde de Venüs

etkilidir.

Doğum haritasında Güneş ve Ay ile kavuşumda olan olumlu etkiye sahip gezegenler mutlu ve huzurlu bir evliliği belirtir.

  • Olumlu etkiye sahip İyicil Gezegenler Jüpiter ve Venüs
  • Olumsuz etkiye sahip Kötücül Gezegenler Mars ve Satürn

Doğum Haritasında Eşin Aldatması, Çapkınlık ve Birden Fazla Evlilik ile İlgili Etkiler

Erkeğin doğum haritasında Güneş’le birleşen Uranüs evlendikten sonra da macera arayışında olacağını bu yönde etki alacağını gösterir. Aynı durum kadınlarda da Ay ile Uranüs kavuşumunda görülür. Ancak bu etkilerde mutlaka aldatma olacağı sonucu çıkarılmamalıdır. Eğitim, ahlaki olgunluk ve etkilerin nasıl yorumlanıp değerlendirileceği sonucu belirleyecektir. Belki gözü başkalarında olur ancak bunu dikkate almadan evliliğine sadık kalır. Bu gibi durumlarda eşlerin birbirlerine karşı sevgi ve saygı çerçevesinde yaklaşmaları, hangi etkilerin neden ortaya çıktığını bilmeleri birlikteliğin geleceği açısından son derece önemlidir.

Evlilikte çıkacak sorunların ve bu sorunları şiddeti Gezegenlerin Güneş ve Ay ile oluşturacakları karşıt açılarla ilgilidir.

Doğum haritasında İkizler, Başak ve zıt burçları Yay ve Balık burçları Ay ve Güneş’te bulunuyorsa, 7. evde birden fazla gezegen bulunuyorsa birden çok evlilik görülebilir. Ancak yukarıda da bahsettiğim gibi bu alınan etkilerin nasıl değerlendirileceği ile ilgilidir.

7. Evin Sahibi: Terazi Burcu

Yönetici Gezegeni: Venüs

Oğlak Burcu: Yöneticisi Satürn, Toprak Elementi, Öncü Burç

7. Ev Oğlak Burcu Genel Özellikleri

7. ev Oğlak burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 7. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Sadık
  • Güvenilir
  • Sorumluluk sahibi
  • Duygularını dışa vurmakta zorlanan
  • İşleri ile fazla meşgul
  • Olgun ve ağırbaşlı
  • Planlı ve programlı

7. Ev Oğlak Burcu Evleneceği İnsanda Arayacağı Özellikler

  • Cesur
  • Sevecen
  • Ağırbaşlı
  • Tutkulu
  • Güvenilir
  • Çalışkan
  • Mantıklı
  • Statü sahibi

7. ev Oğlak burcu olan insanlar belirledikleri hedeflere ulaşmak için büyük efor sarf ettikleri için enerjilerinin büyük kısmını hedeflerini gerçekleştirmek için ayırırlar. Hem bedensel hem de zihinsel olarak meşguldürler. Eşlerine sadık olurlar. Eşi ve ailesi dışında başkaları ile ilgilenmek için yeterli zamanları yoktur. Dürüst ve sorumluluk sahibidirler. Yoğun iş tempolarından dolayı ailesi ile ilgisiz görünse de iç dünyalarında bağlılıkları her zaman devam eder.

Satürn etkisinden dolayı sahip oldukları büyük sorumluluk duygusundan dolayı 7. ev oğlak burcu insanları tercih hakları olduğunda çoğunlukla sorumlu oldukları işleri tercih ederler / etmek zorunda hissederler.

7. ev oğlak burcu olan insanlar evlilikte tutucu bir tavır sergilerler. Dış dünyaya kapalı bir yapıları olduğu için evlenecekleri insanın onun kabuğunu kırıp harekete geçirecek ve sosyal yaşamlarını zenginleştirecek biri olması önemlidir. Evlilikleri daha çok kendi hedefleri ile doğru orantılı iş imkanlarını genişletmek veya maddi nedenlere dayalı olabilir. Sert yapılarının altında alçak gönüllü insanlardır.

Duygularını kolayca dışa vurmazlar. Amaçlarını gerçekleştirme konusunda azimli, kararlı ve inatçıdırlar. 7. ev oğlak burcu alanından etki alan insanlar amaçlarını gerçekleştirmek için uzun vadeli planlar yaparlar ve acele etmeden adım adım ilerlerler.

Oğlak burcunda olduğu gibi 7. ev oğlak burcunda olan insanlarda geleneksel bir yapıya sahiptirler.

Evlilikte Güven İhtiyacı

7. ev oğlak burcu konumuna sahip insanlar evlenecekleri insana güvenmek isterler. Güven duymaları zaman alabilir ancak bir kez güvenirlerse bu güvenleri kolay kolay sarsılmaz. Aynı şekilde kendisi de eşine güven verebilmek için elinden geleni yapar. Evlendiği insandan beklentisi zor zamanlarda, krizlerde ve olası sıkıntılı anlarında kendisine destek olabilecek biri olmasıdır.

Bu konumdan etki alan insanlar tüm iş ortaklıkları gibi evliliği de ciddi bir ortaklık gibi görebilirler. Yaşamı paylaşacağı insanın herkes tarafından sevilen, taktir edilen, saygı gören, statü sahibi ve kendi potansiyelini görebilen biri olmasını ister. Evleneceği insanın kendisi gibi çalışkan biri olması onun için önemlidir. Küçük sorunları büyütmeyen, sıkıntılar karşısında kolay yıkılmayan ve dirayetli biri olmasını bekler.

7. ev oğlak burcu konumuna sahip insanlar bu konum alanına giren konularda olgun bir yapıya sahiptirler. Evleneceği insanın da belli bir olgunlukta ve ağırbaşlı olmasını ister. Kendisine ve insanlara güven vermeyen, panik atak ve korkak bir insanla birlikte olmak istemez. Hayatını paylaşacağı insanın risk almayı ve cesaretle hareket etmesini ister.

Sevgi ve İlgi Beklentisi

Oğlak burcu dışarıdan bakıldığında soğuk ve duygusuz bir görünüme sahiptir. 7. ev oğlak burcu konumuna sahip insanlarda bu ev konumunun etki alanında iç dünyasını dışa yansıtmakta zorlanan, duygularını tam olarak ifade edemeyen, çok sevse de bunu nasıl ifade edebileceğini tam olarak bilmeyen bir insan olarak karşımıza çıkabilir. Bu noktada birlikte olacağı insanın bu durumu bilerek hareket etmesi ve iç dünyasındaki duyguları dışa yansıtmasında ona yardımcı olması çok önemlidir.

7. ev oğlak burcu konumuna sahip insanlar duygularını dışa yansıtmayı öğrendiklerinde daha sevecen, mutlu ve uyumlu olurlar. Gerçekte iç dünyalarında soğuk ve donuk değillerdir. Sadece Satürn etkisinden dolayı belli bir dönem duygularının önündeki baraj kapaklarını nasıl açacaklarını bilmiyorlardır. Sevgi ona tüm yolları nasıl aşacağını öğretecek en büyük iksirdir. İç dünyasında paylaşmak istediği büyük bir sevgi vardır. Ancak bunu bilen ve ona sevgiyle yaklaşan bir eş ona içindeki sevgiyi dışa yansıtmasının yollarını gösterebilecektir.

Bu eş bunu büyük bir ustalıkla yapmalıdır. “Neden böylesin, bak şu şekilde yapman gerekir, bu şekilde olmaz” tarzı yaklaşımlardan ziyade daha çok sabredip sonucu beklenerek davranışlarla yol gösterilmelidir. Ona kalbinden yaklaşın ki o da size kimsenin sunamayacağı sevgiye götürsün.

Oğlak burcu hangi burçlarla uyumludur? Hangi burçlarla daha iyi anlaşır? Hangi burçlarla cinsel yaşamında sorun yaşamaz? Oğlak Burcunun diğer burçlarla olan Evlilik Uyumu için Oğlak Burcunun Diğer Burçlarla Evlilik, İletişim ve Cinsel Yaşam Uyumu linkinden öğrenebilirsiniz.

 

7. Ev Oğlak Burcu
www.akrepblog.com
31 Aralık 2020

Son Güncelleme 16 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Kimmy K. dedi ki:

    Vay be! Bukadar olur dedim. Basta sert kotu davrandigim ve guvensiz oldugum icin sabredemiyorlar. Icimdeki sevginin coklugu ve onu paylasma istegim okadar cok ki! Ama guvenilmez ellere teslim edemem gunes balik yukselen yengec olarak duygusalin tanimiyim ve guvenden once sevgi kapilarimi acinca kalbimden vuruldugum icin kendime kizip kendimden intikam alma yolunu seciyorum. Duygusal insanlarin intikam sekli de fena oluyor kendimi ortadan kaldirici davranislarda bulunuyorum ama ilahi bir guc surekli koruyor. Sonra gene simsiki kapatiyorum kalbimi. Ama icinde paylasmak istedigim sevginin yuku ve enerjisi okadar fazla oluyorki duvarlarini catlatqcak kadar ve surekli yeni duvarlar daha kalin daha kalin duvar ormekten yoruluyoraun. Herkes sevgi istiyor ama sevgisini paylasmak isteyene denk gelmedim. Istiyorlar ki benim sevgi enerjim onlari parlatsin bana kalmayana kadar kullanip karanligi birakmak istiyorlar. Sevgi pitircigi birinin mantik iliskilerinde cok daha rahat edebilmesinin sebebi bu sanirim.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.