7. Ev Aslan Burcu

7. ev aslan burcu, 7. evde aslan burcu, 7. Ev aslan Burcunda, aslan 7. evde, 7. ev evlilik, 7. ev aslan, 7. ev aslanda nasıl etkiler?

7. Ev Aslan Burcu

7. ev aslan burcu evlilik hayatımızı nasıl etkiler? Aslan burcu 7. evde evliliğimizi, eş seçimimizi, kuracağımız ortaklıkları, tercihlerimizi, estetik güzellik ve sanata yaklaşımımızı nasıl etkiler? 7. ev aslan burcu hangi konuları ele alır? 7. ev aslan burcunda olası sorunlar nelerdir?

Doğum haritasında 7. ev Evlilik, evlilik hayatı, sevgi, estetik anlayışımız, güzellik, yapılacak ortaklıklar ve yaşamımızda kuracağımız dengeleri konu alan evdir.

Evlilik hayatımız, seçeceğimiz eş, evlilik yaşamımızla birlikte ortaya çıkacak yeni gelişmeler, evlilik hayatımızın nasıl süreceği, kuracağımız ortaklıklar, ilişkilerimizdeki dengeler, kurulacak ortaklıklar, yakın dostluklar, hak, adalet ve hukuk, güzel sanatlar, müzik, estetik ve güzellik, politika, karşıt görüşler, tercihlerimiz ve seçimlerimiz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

7. ev ve evlilikle ilgili açıklamaları atlayıp 7. Ev Aslan Burcu Genel Özellikleri konusuna geç

7. ev ve Evlilik Hakkında

7. ev boşsa evlilik olmaz mı? 7. ev boş olduğunda hangi konumlara bakmak gerekir? Doğum haritasında hangi durumlarda aldatma eğilimi ortaya çıkar?

Doğum haritasında 7. evde gezegen olmaması evlilik olmayacağı anlamına gelmez. Bu konumda sert açılı bir gezegen olmasındansa boş olması daha iyidir.

7. ev boş olduğunda,

  • Kadınlarda Güneş’e,
  • Erkeklerde de Ay’a bakılır

ve bu konumlara göre değerlendirilir. Ayrıca Güneş ve Ay dışında,

  • Kadınlarda Mars ve
  • Erkeklerde de Venüs

etkilidir.

Doğum haritasında Güneş ve Ay ile kavuşumda olan olumlu etkiye sahip gezegenler mutlu ve huzurlu bir evliliği belirtir.

  • Olumlu etkiye sahip İyicil Gezegenler Jüpiter ve Venüs
  • Olumsuz etkiye sahip Kötücül Gezegenler Mars ve Satürn

Doğum Haritasında Eşin Aldatması, Çapkınlık ve Birden Fazla Evlilik ile İlgili Etkiler

Erkeğin doğum haritasında Güneş’le birleşen Uranüs evlendikten sonra da macera arayışında olacağını bu yönde etki alacağını gösterir. Aynı durum kadınlarda da Ay ile Uranüs kavuşumunda görülür. Ancak bu etkilerde mutlaka aldatma olacağı sonucu çıkarılmamalıdır. Eğitim, ahlaki olgunluk ve etkilerin nasıl yorumlanıp değerlendirileceği sonucu belirleyecektir. Belki gözü başkalarında olur ancak bunu dikkate almadan evliliğine sadık kalır. Bu gibi durumlarda eşlerin birbirlerine karşı sevgi ve saygı çerçevesinde yaklaşmaları, hangi etkilerin neden ortaya çıktığını bilmeleri birlikteliğin geleceği açısından son derece önemlidir.

Evlilikte çıkacak sorunların ve bu sorunları şiddeti Gezegenlerin Güneş ve Ay ile oluşturacakları karşıt açılarla ilgilidir.

Doğum haritasında İkizler, Başak ve zıt burçları Yay ve Balık burçları Ay ve Güneş’te bulunuyorsa, 7. evde birden fazla gezegen bulunuyorsa birden çok evlilik görülebilir. Ancak yukarıda da bahsettiğim gibi bu alınan etkilerin nasıl değerlendirileceği ile ilgilidir.

7. Evin Sahibi: Terazi Burcu

Yönetici Gezegeni: Venüs

Aslan Burcu: Yöneticisi Güneş, Ateş Elementi, Sabit Burç

7. Ev Aslan Burcu Genel Özellikleri

7. ev Aslan burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 7. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Ego merkezli
  • İlgi görme isteği
  • Cömert
  • Yönetmeye meyilli
  • Romantik
  • Ailesi ile zaman geçirmeyi seven
  • Takım çalışmasında başarılı
  • Oyuncu

7. ev aslan burcu olanlar bu ev konumundaki konulara ego merkezli bakarlar. Beğenilmek, sevilmek, hayran olunmak ve taktir edilmek isterler. İlişkileri ve evliliklerinde de bu etkiler görülecektir. Birlikte olacağı insandan dolayı herkes ona hayran kalmalı ve taktir etmelidir. Evleneceği insanda aradığı özelliklerden biri de dışa karşı görüntüsünün herkesin ilgisini çekecek boyutta olması olacaktır. Dikkat çekecek kadar güzel veya yakışıklı, giyim ve kuşamına dikkat eden, cömert ve lüks yaşamı ile dikkat çekmelidir.

Eşinin kendisini şimartmasını, ilgi göstermesini ve kendisine hayran olmasını bekler. Beklentileri karşılanmadığında veya umduğunu bulamadığında Neşesi kaçarak mutsuz olur. Egosunu tatmin etmek için farklı alternatif arayışlara girebilir.

7. ev aslan burcu konumundan etki alan insanlar ego merkezli olsalar da romantiktirler. Aşık olarak evlenmek isterler. Sevdiği insanı etkilemek ve mutlu etmek için elinden gelen tüm çabayı gösterebilir. Bir sabah uyanıp camdan dışarı baktığınızda güllerle adınızın yazdıldığını görürseniz bu konumla ilgili olabilir.

7. ev Aslan Burcu Özgür ve Yönetici

7. ev aslan burcu konumundan etki alan insanlar romantik bir yapıya sahip olmalarına karşın evlilik ve bir başka insana bağlı yaşama düşüncesi onları özgür kalma konusunda ısrar etme yöneltebilir. Evlilikten uzak çok eşli bir yaşamda ısrarcı olabilirler. Eş adayının varsa endişeleri onunla konuşarak bu konuda onu ikna etmesi, endişelerini gidermesi gerekir.

7. ev aslan burcunda olan insanlar koç burcu etkisi gibi doğuştan yönetme güdüsüne sahiptirler. Evliliğine, ailesine ve ikisi ile ilgili konulara kendisi yön vermek ister. Yönetme konusu koç etkisi gibi sert etkiler barındırmaz ancak ısrarlı isyan girişimlerini de çok hoş karşılamaz. Ev içerisinde güleryüzlü, şakacı ve eğlencelidir. Ailesi ile birlikte zaman geçirmekten büyük keyif alır. Ailesine karşı son derece cömerttir. Onları mutlu edebilmek için tüm imkanlarını zorlar.

Ortaklık ilişkilerinde ve grup çalışmalarında başarılıdır. Bireysel çalışmalardan ziyade takım çalışmasını tercih eder ve daha başarılır olur. Ancak egosunun tatmin olması için bireysel girişimlerde de aktif olması ve beğenilmesi gerekir. Başarı onun için tek başına yeterli değildir. Mutlaka alkışlanmak ve taktir edilmek ister. Dikkat çekmek için elinden geleni yapar. Bu çaba onda oyunculuk yeteneğini ve dış görünüme önem verme düşüncesini geliştirir.

Aile içi Etkiler

7. ev aslan burcu insanları eşlerinden sık sık kendilerini yönetmeye ve yönlendirmeye çalıştıkları ile ilgili eleştiriler duyabilirler. Bu bilinçli olarak yaptıkları bir şey değildir. Doğaları gereği birlikte olduğu insanları yönlendirmeye ve yönetmeye çalışırlar. Eşi bu konuda hassassa akrep, boğa veya koç etkileri taşıyorsa tartışmalar çıkabilir. Bu konuda konuşularak dikkat etmesi istenebilir. Sevdiği insanı kırmamak için çaba gösterecektir.

Eleştirildiğinde kabul etmekte zorlanır, eleştirildiği konuyu saptırmaya çalışarak dikkati farklı yöne çeker. Bunu o kadar ustalıkla yapar ki eleştirirken eleştirilen insan haline gelebilirsiniz. Yaşamları olumsuz etkilenmemişse dürüst ve samimi insanlardır. Cömert ve anlayışlıdır ancak içten içe birlikte olduğu insanları yöneterek kendi kurallarını hakim kılmaya çalışırlar.

Aslan burcu hangi burçlarla uyumludur? Hangi burçlarla daha iyi anlaşır? Hangi burçlarla cinsel yaşamında sorun yaşamaz? Aslan Burcunun diğer burçlarla olan Evlilik Uyumu için Aslan Burcunun Diğer Burçlarla Evlilik, İletişim ve Cinsel Yaşam Uyumu linkinden öğrenebilirsiniz.

 

7. Ev Aslan Burcu
www.akrepblog.com
17 Aralık 2020

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 8 YORUM
  1. İbrahim dedi ki:

    Mars ve satürn 7. Evde ne anlama gelir

    1. Akrep dedi ki:

      Satürn, kısıtlayıcı ve ciddi enerjileri temsil ederken, Mars ise hareket ve mücadeleci enerjileri temsil eder. Bu ikili bir araya geldiğinde, ilişkide ciddiyet, sorumluluk ve disiplin duygusu ön plana çıkabilir. Bu, ilişkinin uzun vadeli bir taahhüt gerektirebileceğini ve ortaklığın sağlam bir temel üzerine inşa edilmesi gerektiğini işaret edebilir.

      Mars ve Satürn’ün birleşimi, ilişkide çalışma, çaba ve mücadele gerektirebilir. Bu konum, ilişkide belirli hedefler belirlemenin ve bu hedeflere ulaşmak için birlikte çalışmanın önemini vurgular. İlişkide uyum sağlamak ve ortak çıkarlar doğrultusunda ilerlemek için kararlılık ve azim gerekebilir.

      Mars’ın savaşçı ve rekabetçi doğasıyla Satürn’ün kısıtlayıcı ve zorlayıcı etkisi arasında bir gerilim olabilir. Bu, ilişkide zaman zaman çatışmaların ve gerginliklerin yaşanabileceğini işaret edebilir. Ancak, bu çatışmaların sağlıklı bir şekilde yönetilmesi ve üzerinde çalışılması durumunda ilişkinin güçlenmesine de katkıda bulunabilir.

      Mars ve Satürn’ün bir araya gelmesi, ilişkide uzun vadeli planlar yapma ve geleceğe yönelik ciddi taahhütlerde bulunma gerekliliğini vurgulayabilir. İlişkide belirli bir düzen ve yapı oluşturulması ve ortak hedefler doğrultusunda ilerlenmesi önemlidir.

  2. Aysem dedi ki:

    Verteks aslan 7.ev
    chrion yengec 7.ev
    Jupiter aslan 7.ev
    venus akrep 9.ev
    gunes akrep 9.ev
    7.ev yengec
    9.ev terazi
    Ilk evlilgim bitti ikinci evliligim olursa benzer sıkıntılar yasar miyim muhtemel durum nasıl görünüyor acaba yorumunuzu merakla bekliyorumm

    1. Akrep dedi ki:

      Sadece bu verilere bakarak net bir şey söylemek zor. Bu tür konular kadersel noktalarla da ilgili ve konumları siz zaten araştırmışsınızdır. 7. evdeki yığılma bu konumla ilgili yani evlilikle ilgili sorunları açıkça gösteriyor. Ben farklı bir açıdan bakmak istiyorum konuya.

      Şunu bilmenizde yarar var. Doğum haritamızdaki veriler bize etki noktalarını gösterir, nelerden nasıl etkileneceğimizi… Etkiler ortaya çıktığında biz irademizle karar alırız. Alacağımız kararların ne kadar zor ve kolay olacağı da gene doğrum haritamızdaki etkilerle ilgilidir. Yani bazı insanlar çok kolay boşanabilirler (bu birlikte olduğunuz insanla da ilgili), bazı insanlar herşeyi göze alır taviz verir ve ayrılmak istemezler. Bazı insanlar da sabretmeyi ve bir şeyleri düzeltmek için çaba sarfetmeyi tercih ederler. Tercihlerimiz de o zamana kadarki birikimimiz ve gene aldığımız etkiler ve çevremizle ilgilidir.

      Bazı kararlarda etkenler o kadar fazladır ki hangisinin tam olarak etkili olduğunu anlamak zordur. Doğum haritası dışında yıllar önce birisini kınamış olmanız, çok iddialı konuşmanız, nazar, beklentiler… Çok fazla madde sıralanabilir. Yani herşeyi tek bir noktaya bağlamak doğru değil. Bazı konularda duyacağınız tek bir cümle dahi geleceğinizi ve alacağınız kararları etkileyecektir. Güzel düşünün, önemli kararlar almadan önce tüm ayrıntıları gözden geçirin, karşınızdaki insanı tüm yönleriyle tanımaya çalışın ve yaşamdaki amaçlarınıza odaklanın. Bu hayatta hiçbirşey mükemmel olmayacak. Arkamızda kalan amaçlarımızı ne kadar gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceğimiz olacak.

      İkinci evlilik konusunda doğrum haritanızdaki konumlar etkisini devam ettirecektir. Ancak bu daha çok sizin aldığınız etkileri nasıl değerlendireceğinizle de ilgilidir.

  3. merve dedi ki:

    7 evim aslanda hangi burcla evlenme olasılığım yüksek

    1. Akrep dedi ki:

      Evlenme olasılığı 7. ev ile ilgili değil. Bu konum daha çok uyumlu olabileceğiniz burç ve konumları belirleme de kullanılır. Diğer özelliklere konuda bahsetmiştim.

      7. evde aslan burcu varsa Ateş grubunu hava grubu burçları (İkizler, terazi ve kova) besler. Ateş burçları (Koç, Aslan ve Yay) sizi iyi anlar ama çatışmalar olası olabilir. Enerjinin boyutuna ve yönüne bağlı.

  4. Çağla dedi ki:

    Büyük bir heyecanla 7.evime kadar geldim. Her gün yeni bir sayfa ise 12.evime kadar uzun bir bekleyiş olacak desenize 🙂 Muazzam bilgiler fakat lütfen daha çabuuuk 🙂

    1. Akrep dedi ki:

      Çağla hanım bir günde tüm bir ev konumlarını da yazabilirim ama bu kadar kaliteli ve etkin olmaz.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.