5. Ev İkizler Burcu

5. ev ikizler burcu, 5. evde ikizler burcu, 5. Ev ikizler Burcunda, ikizler 5. evde, 5. ev ikizler, 5. ev ikizlerde nasıl etkiler?

5. Ev İkizler Burcu

5. ev ikizler burcu hayatımızı nasıl etkiler? İkizler burcu beşinci evde aşk, şans faktörü, çocuklar, risk gerektiren işlerdeki başarılarımız, eğlence anlayışımız, dikkat çekme çabalarımız ve irademizi nasıl etki eder? 5. ev ikizler burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 5. ev Aşk, şans, çocuklar, eğlence, sosyal faaliyetler, ego, tutkular, sevgi ihtiyacı ve sanatı konu alan evdir.

Ne kadar şanslı olduğumuz, sahip olacağımız çocuklar, eğlence anlayışımız ve nasıl eğlendiğimiz, tutkularımız, sevgiye olan ihtiyacımız, sanata olan ilgimiz ve yeteneklerimiz, kazanırken şans faktörünün etkili olduğu piyango, kumar, borsa ve risk gerektiren işler ile kararlılığımız, irade gücümüz, zevk aldığımız konular ve dikkat çekme çabalarımız bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

5. Evin Sahibi: Aslan Burcu

Yöneticisi: Güneş’tir.

İkizler Burcu: Yöneticisi Merkür, Hava Elementi, Değişken Burç

5. Ev İkizler Burcu Genel Özellikleri

5. ev ikizler burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 5. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Aşk ve kazanç konusunda şanslı
  • Geç evlilikler
  • Flörtçü izlenimi
  • Kolay etkileşim
  • Bilgi, akıl ve entelektüel birikim
  • Aşkta tutarsızlık
  • Çocuklarıyla arkadaş

5. ev ikizler burcu olan insanlar ikizler burcunun tüm özelliklerini bu konumla ilgili alanlarda gösterirler. İkizler burcu toplumsal hayatımızın iletişim ağını oluştururlar. Bu ağın en sağlıklı şekilde işlemesi için de elinden geleni yaparlar.

  • Sözel beceriler,
  • bilgi edinme ve bilgi aktarımı,
  • gelişmiş sosyal ilişkiler
  • dikkat çekici enerjik yapı

bu konumda kendisini gösterir. 5. ev ikizler burcu olan insanlarının hem yazılı hem de sözel ifade yetenekleri oldukça yüksektir. Enerjik yapılarından dolayı birden fazla işle meşgul olabilirler. Bilgiye olan düşkünlüklerinden dolayı entelektüel kişiliğe sahip insanlardan çok etkilenirler. 5. ev konumu ile ilgili alanlarda sürekli hareket halindedirler. Temel amaçları insanlar üzerinde etki bırakmak ve etkileyici bir insan olarak tanınmaktır. Sözel becerilerini bitmek bilmeyen tartışmalarda sonuna kadar kullanır ve zihnine sürekli antrenman yaptırır.

İkizler burcunun hemen herkesle diyaloğu vardır ve çok kolay samimiyet kurabilirler. Bu özelliğinden dolayı 5. ev ikizler burcu olanlar da kendilerini görenlerde flörtçü izlenimi bırakabilirler. Ancak kolay kolay dikkatlerini uzun süre bir insan üzerinde tutamazlar. Kısa sürede keşfedecekleri diğer insanlarla da samimiyet kurmaya başlarlar.

İkizler burcu etkisi insanda çok iyi bir yazarlık ve hitabet yeteneği kazandırabilir. Diğer konumlarda destekliyorsa çok iyi bir yazar ve konuşmacı olabilirler. Yaşamlarında hemen herşeyi sorgularlar. Sorguladıkları konular arasında “aşk” kavramı da olduğu için evliliklerinin geç olması normal karşılanmalıdır.

5. Ev İkizler Burcu ve Evlilik

İkizler burcu özelliklerinden dolayı geç evlenen burçlar arasındadır. Özgür olmak onun doğasında vardır. Başkalarına bağımlı olmak, yaşamını başkalarına endekslemek ona göre değildir. Ancak durulmaya başladığı ve hayatta yapmak istediklerini yaptıktan sonra evliliği gündemine almaya başlar.

Yanlış kararlar verip erken evlilik yaptığında ise kendisini köşeye sıkışmış ve kıstırılmış hissedebilir. 5. ev ikizler burcu olan insanların evlilik konusunda doğru seçim yapmaları çok önemlidir. Erken yaşta dahi olsa kendisini kısıtlamayan, gelişmesine destek olan ve kendi özelliklerine benzer biri ile evlilik yapabilirse eşi ile mutlu bir birliktelik yaşayabilir.

5. ev ikizler burcu insanları ilgi çekmeyi ve birlikte olduğu insanlar üzerinde olumlu izlenim bırakmayı severler. Bunun için giyim kuşamlarına ve bakımlarına çok dikkat ederler. Her an yeni birileri ile tanışmaya hazırdır ve herkes üzerinde olumlu izlenim bırakabilmek ve istediklerini elde edebilmek için donanımına dikkat eder.

Aşk ve İlişkileri

5. ev ikizler burcu olan insanlar aşk yaşamlarında bağlı olduğu hava grubu etkisinin altındadırlar. Aşk onlar için her an değişebilen tutarsız bir duygu gibi algılanabilir. Zihni sürekli akıp giden ve yenilerinin eklendiği bilgi akışı ile o kadar meşguldür ki bir an durup aşk hayatı için yoğunlaşabileceği zamanı olmayabilir. Hayatı hemen hiçbir duyguyu derinlemesine yaşamasına izin vermeyecek kadar hızlı akıp gider.

5. ev ikizler burcu insanları için,

  • yeni bilgiler edinmek,
  • yeni insanlar tanımak ve
  • gelişmelerden haberdar olmak

çok önemlidir. Bir ortama girdiğinde tanışması gereken insanlarla tanışır, alacağını alır, öğreneceğini öğrenir ve çıkar gider. Her zaman bir yerlere yetişme telaşı içerisindedir. Bu telaş içerisinde kalbini etkileyebilecek çok az sayıda insan vardır ve ancak tekrar karşılaşma ihtimalleri olduğunda onlardan yeterince derinden etkilenebilir.

İkizler burcu çift karakterli olarak bilindiği için aşkları da birden fazla olabilir. Net kararlar verebileceği olgunlaşma dönemine kadar çok defa kısa süreli aşklar yaşayıp hepsini de hiç yaşanmamış gibi geride bırakabilir. Sabit burç etkisi altında olan burçlara göre sadakatsiz bir insan olarak tanınabilir.

5. ev ikizler burcu insanları aşk hayatında duygulardan çok entelektüel birikime önem verir. Duyguları ile değil daha çok aklı ve mantığı ile hareket eder. Yaşamını daha çok hafızasında biriktirdiği bilgi birikimleri yönlendirir. Romantizm, yoğun duygular ve canlılığını sürekli koruyan aşk ve tutku 5. ev ikizler burcuna göre değildir. Çoğu zaman dile getirildiği gibi birden fazla sevgiliye sahip olabilirler. Ancak bu durum bu konumdan etki alan herkes için geçerli değildir. Aile eğitimi, çevre, doğum haritasında alınan diğer etkiler, alınan kararlar ve açılar büyük oranda etkili olacaktır.

5. Ev İkizler Burcu Çocuklar ve Şans Faktörü

Yaşamı durulup evlendiğinde, çocuklara olan ilgisi artar. 5. ev ikizler burcu insanları çocuklarını yeniliğe açık bir şekilde yetiştirir. Bilginin ne kadar değerli olduğunu aşılamaya, entelektüel ve özgün kişiliğini onlara da aktarmaya çalışır. Geleneksel değil farklı, duyarlı ve birikimli olmaları için çabalar.

Çocuklarla iletişimi göz alıcıdır. Onlarla arkadaş gibi olmaya özen gösterir. Üzerlerinde baskı kurmak istemez. İkizler burcu okumayı çok sevdiği için çocuklarına aşılayacağı ilk sevgilerden biri kitap sevgisi olacaktır. Bununla birlikte zihin jimnastiği için satranç ve spor da yaşamlarından eksik olmayacaktır.

5. ev ikizler burcu para kazanma konusunda çok şanslıdır. Sosyal ilişkileri iyi olduğu için çok sayıda tanıdıkları vardır ve işe ihtiyaçları olduğunda hemen birileri ile bağlantı kurulabilirler. Kendilerini çok iyi ifade ettikleri için hemen her alanda kazanç sağlayabilirler. Ayrıca aşkta da şanslı olduklarını söyleyebiliriz. İnsanları cezbedici enerjileri ve fizikleri ile çok kolay dikkat çekebilirler.

Evlilikte Eş Seçimi

5. ev ikizler burcu insanları tüm yaşamlarını uyum içerisinde geçirebilecekleri bir eş arayışı içerisinde olurlar. Bu konumdan etki alan insanlar çok güzel veya çok yakışıklı olabilirler. Aşık oldukları veya kendilerine eş olarak seçtikleri insanlar dışarıdan bakıldığında çekici, güzel veya yakışıklı olmayabilirler.

Bunda ne buluyor” cümlesinin muhatabı çoğunlukla bu konum insanlarıdırlar. Aradıkları asıl gerçek zihinde var olduğu için aradıklarını bulduklarında dış görünüm onlar için çok önemli değildir.

Zihinlerinde eş portresi kendileri ile birlikte her yere gidebilecek, çılgınca eğlenirken her zaman yanında bulunacak, gezmeyi, eğlenmesi, öğrenmeyi ve yeni insanlar tanımayı seven bir eştir. 5. ev ikizler burcu insanının birlikte olduğu insanla tartışırken sakın kavga ettiklerini düşünmeyin, bu onlar için sadece zihin jimnastiğidir. Kavga ve şiddet yanlısı insanlar değillerdir. Kıskançlık yaptıklarını belki de hiç göremeyeceğiniz insanlar arasındadırlar.

Eşi ile birlikte onları tiyatroda, sinemada, sosyal etkinliklerde, eğlence yerlerinde, müzelerde, kütüphanelerde kısacası sosyal yaşamın kültür, eğlence ve bilginin olduğu her yerde gülümseyerek görebilirsiniz.

 

5. Ev İkizler Burcu
www.akrepblog.com
26 Ağustos 2020

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 7 YORUM
  1. Selcan dedi ki:

    Çok teşekkür ederim çok güzel açıklamışsınız

    1. Akrep dedi ki:

      Ben teşekkür ederim. Faydalı olmasını dilerim.

  2. Gozdesii dedi ki:

    Mükemmmeeeellll

  3. Aydan dedi ki:

    Cok bilgilendirici, anlaşılır bir yazı olmuş.
    Teşekkür ederim, beni bilgilendirdiniz.

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim.

  4. İnci dedi ki:

    Harika bir yazı , tespitler çok yerinde . Tebrikler ??

    1. Akrep dedi ki:

      Teşekkürler

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.