5. Ev Boğa Burcu

5. ev boğa burcu, 5. evde boğa burcu, 5. Ev boğa Burcunda, boğa 5. evde, 5. ev boğa, 5. ev boğada nasıl etkiler?

5. Ev Boğa Burcu

5. ev boğa burcu hayatımızı nasıl etkiler? Boğa burcu beşinci evde aşk, şans faktörü, çocuklar, risk gerektiren işlerdeki başarılarımız, eğlence anlayışımız, dikkat çekme çabalarımız ve irademizi nasıl etki eder? 5. ev boğa burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 5. ev Aşk, şans, çocuklar, eğlence, sosyal faaliyetler, ego, tutkular, sevgi ihtiyacı ve sanatı konu alan evdir.

Ne kadar şanslı olduğumuz, sahip olacağımız çocuklar, eğlence anlayışımız ve nasıl eğlendiğimiz, tutkularımız, sevgiye olan ihtiyacımız, sanata olan ilgimiz ve yeteneklerimiz, kazanırken şans faktörünün etkili olduğu piyango, kumar, borsa ve risk gerektiren işler ile kararlılığımız, irade gücümüz, zevk aldığımız konular ve dikkat çekme çabalarımız bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

5. Evin Sahibi: Aslan Burcu

Yöneticisi: Güneş’tir.

Boğa Burcu: Yöneticisi Venüs, Toprak Elementi, Sabit Burç

5. Ev Boğa Burcu Genel Özellikleri

5. ev boğa burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 5. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Aşk, aile ve kazanç konusunda şanslı
  • Cömertliğin açığa çıktığı aşklar
  • Aşık olduğu insan için imkanlarını zorlama
  • Sabit, güvenilir ve sadık bir aşık
  • Estetik, zarif ve zevk sahibi bir insan
  • Sanatsal etkiler
  • Sahiplenme ve kıskançlık

5. ev boğa burcu olan insanlar aşka ve duygusal bağlara büyük önem verirler. Aşkı tüm içtenliği ile yaşayabilmek için güvenilir ve kararlı bir eşe sahip olmak isterler. Bu konuma sahip insanlar değişken yapıya sahip insanlarla rahat edemezler. Eğer birlikte yaşamaya başladığı insan duygularında ve yaşamında güvenilir ve istikrarlı olamazsa ne ona rahat verir ne de kendisi yaşamından tat alabilir. Düşüncelerinde, duygularında ve fikirlerinde sabit olduğu için inatçı bir yapıdadır ve bu inadı yüzünden hem kendisine hem de birlikte olduğu insanlara hayatı zehir edebilir.

5. ev boğa burcu insanı için aşk doyumsuzca ve tutku ile yaşanmalıdır. Bu konumdan etki alan insanlar Venüs etkisinden dolayı,

  • Romantik
  • Estetiğe önem veren
  • Sadık ve dürüst
  • Cana yakın
  • Neşeli ve sosyal
  • Güzel sanatlarla ilgili
  • Yardım sever
  • ve Kıskanç

olurlar. Hayattan nasıl zevk alınacağını çok iyi bilir. Eğlenmek için özel bir mekan arayışı yoktur. İstediği ortam ve anlaştığı insanlar olduğunda her yerde kendisine eğlence çıkarabilir. 5. ev boğa burcu insanları estetiğe önem verdiği için giyinmesini ve kendisine bakmasını çok iyi bilir. Giyim konusunda seçicidir ve güzel görünmek için imkanlarını sonuna kadar zorlar. Kendine özgü bir tarzı vardır. Enerjisi ile insanları kendisine çekmeyi çok iyi bilir. Dışarıdan bakanlar bu insanı güzel, yakışıklı ve çekici biri olarak algılarlar.

5. ev boğa burcu insanları dışarıdan bakıldığında ağırbaşlı ve olgun bir duruşa sahiptirler ancak asla insanları kendilerinden uzaklaştıran sert bir yapıya sahip değillerdir. Babacan veya anaç tavırları ile kendileri ile inatlaşılmadığı sürece herkesin sevgisini ve ilgisini kazanabilirler. Samimi bir hava yakaladıklarında neşeli ve esprili kişilikleri ortaya çıkar.

Aşk ve Huzur Arayışı

Boğa burcu madde planını da temsil ettiği için yaşamdan keyif alabilmek için huzur arayışındadır. Aşık olduğu insanla hayatı huzurlu bir şekilde yaşamak ister. Özellikle maddi sıkıntılarla karşılaştığında veya elindeki imkanları kaybetme riski ortaya çıktığında tüm neşesi kaçar ve ortaya agresif bir insan çıkar. 5. ev boğa burcu insanı için mutluluk veren aşk hayatı maddi yönden güvence altına alınmış bir gelecekle mümkün olabilir.

Kendisine ait bir evi ve ihtiyacı olduğunda kullanabileceği maddi kaynakları yoksa sürekli gergin ve huzursuz olabilir. Aşık olduğu veya evlendiği insan kendisine huzur getirsin ister. Aradığı huzuru bulamadığında boğa burcunun sert yanı ortaya çıkarak çok kırıcı bir insan haline gelebilir.

5. ev boğa burcu insanı aşık olduğunda hava grubu burcu insanları gibi ondan havalara zıplamasını beklememeniz gerekir. O ağır başlı ve tebessümü eksik olmayan ruh haliyle mutluluğunu ifade edecektir. Boğanın cinsel yaşamda sahip olduğu güç ve enerji eşine doyumsuz anlar yaşatacaktır. Hislerini ve duygularını dokunarak ifade etmeyi sevdiği için içinizde alevlerin yükselmesini sağlayacak dokunuşları, aşırı duygusal gösterişlerden çok daha romantik ve doyurucu olacaktır. Eğer bir hava grubu burcu iseniz tarzı size hitap etmeyebilir.

Sanatçı Yönü

Doğuştan sanatçı bir yönü vardır.

  • Sezi güzel olabilir, sesi ile sizi etkileyebilir,
  • birbirinden lezzetli ve farklı yemekler yapabilir,
  • sanatçı yönünü müzik veya giyim tarzı ile de gösterebilir.

Ne şekilde olursa olsun onda sizin ruhunuzu ve kalbinizi etkileyecek farklı bir şeyler olduğunu hissedersiniz.

Doğru insanla birlikte ise mutlu bir ev hayatına, birbirinden sevimli çocuklara ve etkileyici bir eşe sahip olur. 5. ev boğa burcu insanı sevdiği insanları sanatsal bir gösteri tadında ağırlamayı çok sever. Her şey yolunda ise sanatçı inceliğindedir. İstemediği şeyler olmaya başladığında ise bir anda yaşamda çizdiği resimler siyah ve kırmızı tonlara kaymaya başlayabilir. Her ne yaparsa yapsın yaptıklarında mutlaka sanatsal bir incelik görebilirsiniz.

Bu konumdan etki alan insanlar kibar, zarif ve kararlı insanları daha çok severler.

Yemek ve damak zevkleri 5. ev boğa burcu insanının uzmanlık alanıdır diyebiliriz. Yemeklere nasıl lezzet ve farklılık katabileceğini ve nasıl sunulacağını çok iyi bilir. Daha önce hiç tatmadığı farklı lezzetler peşinde koşar. Maddi zevklere düşkün olduğu için damak tadında sürekli farklı lezzetler arar. Bu nedenle kilo sorunu yaşama olasılığı her zaman yüksektir.

Çocuklara Karşı Yaklaşımları

Çocukları ile olan ilişkileri güven, istikrar ve somut değerler üzerine kuruludur. Ani ve sürekli olan değişimlere kolay adapte olamaz. Özellikle kız çocuklarını çok sever. Sebebi dişil unsurların ona daha çekici gelmesidir. Eril enerjilerden ziyade dişil ve zarif enerjilere eğilimlidir. Doğum haritasında olumsuz açılar varsa çocuk sayısı az olabilir.

Çocuklarına karşı ilgili ve şefkatlidir. Onları en iyi şekilde yetiştirmeye çalışır. Sahip oldukları estetik ve sanatsal yönleri açığa çıkarmaya çalışır. Ancak uyulması gereken kurallar konusunda zaman zaman sert tonlardan konuşmayı da ihmal etmez. Kurallar vardır, değiştirilmemeli ve yerine getirilmelidir. Bu çocukların gelişimi ve iyiliği içindir.

5. Ev Boğa Burcu ve Aşk

5. ev boğa burcu insanı aşık olduğunda mutlu ve yüzünde tebessümün eksik olmadığı bir insan haline gelir. Aşık olduğu ve aşkından emin olduğu insanı mutlu etmek için elinden geleni yapar. Yapacaklarında sınır olmadığını bizzat yaşayarak öğrenirsiniz. Konumun sahibinin erkek veya bayan olmasının hiçbir önemi yoktur.

  • Yemek yapar
  • Temizlik yapar
  • Sizi çiçeklere boğar
  • Birbirinden farklı hediyeler alır
  • Kokulu ve renkli mumlar yakar

sizin mutlu olmanız hatta abartarak sevgisinden şımarmanız için elinden gelen tüm aşırılıkları yapar. Dışarıdan baktığınızda duygusuz ve sert görünüşlü insan bir anda tüm kimyası değişerek tam bir romantik haline gelir. Aşk onun tüm yaşamını değiştirir. Günlük yaşamında cimri denilebilecek bu insan sizin için tüm cömertlik kapılarını ardına kadar aralar.

Ancak asla unutulmaması gereken bir nokta var Boğa burcunun kıskançlığı en az akrep burcunun bezdirici kıskançlığı kadar belirgindir. Bir kez size aşık olmuş ve sizi sahiplenmişse artık karşı cinsle olan ilişkilerinize bir sınırlama getirmeniz gerektiğini de bilmeniz gerekir.

Aksi taktirde size sunduğu tüm güzellikleri bir anda elinizden çekip almakla kalmaz birlikte yaşayacağınız bahçeli eviyle çizdiği manzara resminin üzerine bir kova siyah yağlı boyayı acımadan döker.

5. ev boğa burcu insanları konumun etki ettiği alanlarda sabit nitelikte olduğu için kalıcı ilişkilerden hoşlanır. O kesinlikle daldan dala atlayan bir insan değildir.

5. Ev Boğa Burcu Şanslı mıdır?

5. ev boğa burcu genel olarak şanslı sayılır. Ancak bir insanın ne kadar şanslı olup olmadığında alınan kararlar ve diğer insanlarla olan ilişkilerinin de etkili olduğu unutulmamalıdır. Eğer doğum haritasında şans faktörünü etkileyen olumsuz açılar ve konumlar yoksa aile, aşk, sevgi, çocuklar ve kazanç konusunda şanslı olurlar.

Maddi konularda da gene olumsuz açıları yoksa kolay iş bulup kolay para kazanabilirler. 5. ev boğa burcu olan insanların yetenekleri ve bilgi birikimlerine göre kolay kazanç elde ettiklerini söyleyebiliriz.

 

5. Ev Boğa Burcu
www.akrepblog.com
22 Ağustos 2020

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Sude dedi ki:

    Ay cidden başıma bela bu kıskançlığım

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.