5. Ev Aslan Burcu

5. ev aslan burcu, 5. evde aslan burcu, 5. Ev aslan Burcunda, aslan 5. evde, 5. ev aslan, 5. ev aslanda nasıl etkiler?

5. Ev Aslan Burcu

5. ev aslan burcu hayatımızı nasıl etkiler? Aslan burcu beşinci evde aşk, şans faktörü, çocuklar, risk gerektiren işlerdeki başarılarımız, eğlence anlayışımız, dikkat çekme çabalarımız ve irademizi nasıl etki eder? 5. ev aslan burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 5. ev Aşk, şans, çocuklar, eğlence, sosyal faaliyetler, ego, tutkular, sevgi ihtiyacı ve sanatı konu alan evdir.

Ne kadar şanslı olduğumuz, sahip olacağımız çocuklar, eğlence anlayışımız ve nasıl eğlendiğimiz, tutkularımız, sevgiye olan ihtiyacımız, sanata olan ilgimiz ve yeteneklerimiz, kazanırken şans faktörünün etkili olduğu piyango, kumar, borsa ve risk gerektiren işler ile kararlılığımız, irade gücümüz, zevk aldığımız konular ve dikkat çekme çabalarımız bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

5. Evin Sahibi: Aslan Burcu

Yöneticisi: Güneş’tir.

Aslan Burcu: Yöneticisi Güneş, Ateş Elementi, Sabit Burç

5. Ev Aslan Burcu Genel Özellikleri

5. ev aslan burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 5. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Aşk ve para konusunda şanslı
  • Aşkta romantizm
  • Dikkat çekme çabası
  • Aradığını buluncaya kadar flörtçü
  • Eşine sadık
  • Ateşli ve tutkulu
  • Çocuklarına karşı sevecen ve eğlenceli

5. ev aslan burcu olanlar doğuştan şanslı sayılabilirler çünkü aslan burcu 5. evde kendi konumunda bulunmaktadır. 5. ev aslan burcunda olanlar sevgi dolu olurlar. Sevdikleri insanlara karşı sevgilerini abartılı bir şekilde gösterebilirler. Aşık oldukları insanlar için yapamayacakları fedakarlık yok gibidir. Ateşli ve tutkuludurlar. Ancak her zaman aynı yoğunlukta karşılık bulamayabilirler. Bu da onlarda hayal kırıklıklarına sebep olabilir. Çoğunlukla dürüst ve zeki insanlara karşı ilgileri vardır.

5. ev aslan burcu olan insanlar romantik ve sevecendirler. İçtenliklerinden dolayı diğer insanların yardım ve desteklerini alırlar. Dıştan bakıldığında zayıf bir insan görüntüsü verebilirler ancak kesinlikle erdemli insanlardır. Güneş etkisi insana yoğun enerji verdiği için kendisini fiziksel zevklerin hazzına kaptırdığında kendisini o zevklerden kurtarmakta zorlanabilir.

Eğlenceli Bir Yaşam ve Ego

Eğlenmek ve eğlendirmek, insanların dikkatlerini çekecek şeyler yapmaktan keyif alırlar. Aslan burcu ego ile ilgili olduğu için 5. ev aslan burcu olanlar ev konumunun etki ettiği alanlarda kendilerini her zaman ön plana çıkarmaya çalışırlar. Bazen abartarak her zaman haklı olduğunu düşünürler. Yanlışlarını ve hatalarını kolay kabul etmeyebilirler. Hataları açıkça ortaya çıktığında ise gururlarından dolayı bulundukları ortamda durmak istemezler.

Hayvanları, doğayı ve spor yapmayı severler. İlgilerini çeken bir konu olduğunda araştırmayı severler. İlgi duydukları alanda kendilerini eğitmeye ve o alanda dikkat çekici bir insan olmaya çalışırlar. 5. ev aslan burcu olan insanların sanata karşı doğal bir tutkuları vardır. Sanata ilginin olduğu bir ailede yetişmişse bu alanda da ön plana çıkabilirler. Doğum haritasında destekleyen konumlar varsa çok iyi rol yaparak insanları nasıl eğlendireceklerini iyi bilirler. Hayatı tüm içtenlikleri ve sevecenlikleri ile yaşarlar.

5. Ev Aslan Burcu ve Aşk Hayatı

Bu konumdan etki alan insanların kendilerini diğer insanlara sevdirmek için özel bir çabaları olur. Bunun temel nedeni de Aslan burcunun ego merkezli oluşu ile ilgilidir. Kendilerini anlatmaktan, dikkatleri üzerine çekmekten ve beğenilmekten çok hoşlanırlar. Evleninceye ve aradığı insanı buluncaya kadar flörtçü bir yaklaşımları olur. Hoşlandığı insanlara onları sevdiklerini söylemekten geri durmazlar. Eşlerini çok severler. Onlara karşı olan sevgilerini dile getirmekten asla geri durmazlar.

Aşk, onlar için içlerindeki ateşin ve egonun beslenme kaynağı gibidir. Aradığı aşkı buluncaya kadar romantik tavırlarında cimrilik yapmaz. Hatta “çapkın” olarak ta nitelenebilir. Evleninceye kadar kolayca aşık olup daldan dala atlayabilir. Aradığı insanı bulduğunda ise eşine sadık kalacaktır.

Çocuklara Karşı Yaklaşımı ve Şans Unsuru

5. ev aslan burcu olan insanlar çocuklara karşı sevgi dolu olurlar. Onlarla içlerinde büyümeyen çocukla çocuk olurlar. Oyun oynamayı, spor yapmayı ve eğlenmeyi çok severler. Çocuklarının gözünde her zaman bir kral olarak kalmak isterler ancak bu kral çok kolay bir şekilde tahtından inip çocukları ile oynayabilen bir kraldır. Kurallar kesindir, sınırlar aşıldığında karşılarında kükreyen bir aslan da bulabilirler. Ancak hiç bir zaman öfkesi kalıcı değildir, kin tutmaz ve içindeki sevgiyi yansıtmaktan asla geri durmaz.

Çoğunlukla 2 çocukları olur. Doğum haritasında Mars ve Satürn’den olumsuz etkiler almışlarsa çocuk sahibi olmaları zor olabilir.

5. ev aslan burcu olanlar çoğu zaman şansa inanmasalar da her zaman iyi bir şanslarının olduğunu düşünebilecekleri olaylar yaşarlar. Olumlu açılar almışlarsa aşk ve para konusunda şanslı sayılırlar.

 

5. Ev Aslan Burcu
www.akrepblog.com
28 Ağustos 2020

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.