27 Ekim Akrep Burcu Özellikleri

27 Ekim Akrep burcu özellikleri, 27 Ekim hangi burç, bugün doğanlar

27 Ekim Akrep Burcu Özellikleri

27 Ekim akrep burcu genel özellikleri, 27 Ekim tarihinde doğanların ortak özellikleri nelerdir?

Bugün Yani 27 Ekim Tarihinde Doğanlar Hangi Burç? 27 Ekim tarihinde doğanlar Akrep Burcu’durlar. Derecelerine, doğum haritalarındaki ev, burç, gezegen konumları ve açılara göre Akrep burcu etkisini az veya yoğun gösterirler.

Akrep Burcunun Yönetici Gezegenleri: Mars ve Pluto’dur.

Mars enerjiyi, gücü ve etkiyi temsil eder. Pluto ise gizemi, madde ötesini, bilinmeyenleri, değişim ve dönüşümü temsil eder.

Oldukça güçlü bireyler olan 27 Ekim akrep burcu insanları son derece dinamik ve atak bir karaktere sahiptirler. Bugün doğanların ruh durumlarına göre hareket etmeleri ve zaman zaman farklı yönelişlerde bulunmaları şaşırtıcı değildir. Onlar için olup bitenleri doğrudan öğrenmek son derece önemlidir. Eğer buna izin verilmezse, yalan söylenirse, kandırılırlarsa son derece üzülürler. Verdikleri tepkilerle hem kendileri hem de başkaları için büyük yıkımlara neden olabilirler.

Bugün doğanlar çok canlı insanlar olmalarına rağmen içlerinde negatif duygular yönlendirici olmaya başladığında içe kapanır ve depresyona girerler. Bu konuda özellikle iki konu çok etkili olur; maddi konular ve sonu hüsranla biten aşklar.

Onlar çok büyük bir dönüştürücü enerji ile doludurlar ve bunu işlerinde, zaman zaman kesintiye uğrasa da başarıyla kullanırlar. Ruhsal yeteneklerini keşfedip geliştirebilirlerse bioenerji gibi enerji seviyesinde iyileştirme yöntemlerini başarıyla kullanabilirler.

27 Ekim Akrep Burcu Özellikleri

İyi Huyları: Canlı, Enerjik, Güçlü
Kötü Huyları: Depresif, Kıskanç, Yıkıcı

Sayılar ve Gezegenler

Bugün doğanlar 9 (2+7) rakamının ve ‘Mars’ gezegeninin etkisi altındadır. Bu nedenle her an yağmurunu ve şimşeklerini boşaltmaya hazır enerji yüklü bulutlar gibidirler.

27 Ekim Akrep Burçlarında Sağlık ve Olumsuz Yönleri

Bugün doğanların sahip oldukları coşkun, kontrol edilemeyen enerji onları bir hayli yorar. Kendilerine gelmeleri için uzun zamanlara ihtiyaçları olur. Aynı zamanda kendilerini duygusal olarak yıpratmaları da hem fiziksel, hem ruhsal açıdan rahatsız olmalarına yol açabilir.

Mars kontrolü zor enerjiler yüklediği için bir şekilde bu enerjiyi deşarj etmeyi öğrenmeleri gerekir. Dıştan gelen etkilere karşı yeterli hatta abartılı tepkilerini vererek deşarj olabilirler ancak içten gelen enerji baskısına karşı çaresiz kalırlar.

Yoğun içsel enerjileri farkında olmadan zihinlerinde odakları insanlar için yıkıcı olabilir. Akrep burcu ruhsal yönü çok derin bir burç olduğu için mutlaka kendisini deşarj ve şarj edebilecek yöntemler bulmalı ve geliştirmelidir.

Değerli bir arkadaşımın yazdığı Derin Transa Nasıl Geçilir? adlı makalede stres, denge ve ruhsal enerjilerin kontrol altına alınması ile ilgili bir çalışma var. Sorun yaşayan akrep burçlarına özellikle tavsiye ederim, çok faydasını göreceklerdir.

Aşk yaşamlarında karşılaştıkları olumsuzluklar onlar için hayli yıkıcı olur. Bundan sıyrılmak için yaşamı ve kendilerini objektif olarak algılayabilecek bir bakış açısı kazanmaları ve bol bol spor yaparak rahatlamaları gerekir. İçlerinde biriken ve yoğunlaşan her tür enerji kontrolden çıktığında başkalarına zarar verici olabilir.

27 Ekim Doğumlu Akrep Burcu Olanlara Tavsiye

  • Kendinize özen gösterin ve iyi davranın.
  • Kendinizi dikkatli dinleyin ve iç sesinize karşılık verin.
  • Enerjinizin yükseldiği anlarda yalnız kalın, doğada çıplak ayakla dolaşın.
  • Özel ve sır saklamasını bilen dostlar edinin.
  • Sporla ilgilenin. Enerjinizi atmanıza yardımcı olacaktır.
  • Enerjinizi bir noktaya yoğunlaştırıp olumlu yönde kullanmayı öğrenin.

 

İlgili Konular

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Çocuğu Özellikleri Onlara Nasıl Davranmalı

Akrep Burcunun Dua Günü, Esmaları, Meleği ve Duası

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

 

27 Ekim Akrep Burcu Özellikleri

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.