23 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

23 Kasım Akrep burcu özellikleri, 23 kasım hangi burç, bugün doğanlar

23 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

23 Kasım akrep burcu genel özellikleri, 23 Kasım tarihinde doğanların ortak özellikleri nelerdir?

Bugün Yani 23 Kasım Tarihinde Doğanlar Hangi Burç? 23 Kasım tarihinde doğanlar Akrep Burcu’durlar. Derecelerine, doğum haritalarındaki ev, burç, gezegen konumları ve açılara göre Akrep burcu etkisini az veya yoğun gösterirler.

Akrep Burcunun Yönetici Gezegenleri: Mars ve Pluto’dur.

Mars enerjiyi, gücü ve etkiyi temsil eder. Pluto ise gizemi, madde ötesini, bilinmeyenleri, değişim ve dönüşümü temsil eder.

23 Kasım, 2020 yılında Yay burcuna girmektedir.

23 Kasım tarihinde doğanlar hoşnutsuzluklarını göstermekten hiç çekinmezler. Bugün doğanlar kurallara olan başkaldırıları ile bilinirler.  Bu konuda en bilinen isimlerden biri de Billy The Kid‘dir. 23 Kasım insanları, boş veren, umursamaz bir yaşam sürmeye inanırlar ve eğer buna karşı çıkan birisi olursa ona sert bir şekilde karşı çıkarlar. Çocukluklarındaki asi ruhu büyüdüklerinde de devam ettirebilirler; ta ki 40’lı yaşlara gelene kadar.

23 Kasım insanının inanılmaz bir espri kabiliyeti vardır ve çok hazır cevaptır. Eğer bu espri yeteneklerine hayatta bir alan açılmazsa, bazı durumlarda potansiyel bomba haline gelebilirler. Bu gün doğmuş olanlar kendileri de gülmeyi öğrenmelidir. Aileleriyle olan ilişkilerinde de sahip oldukları negatif özelliklere dikkat etmeleri gerekmektedir.

23 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

İyi Huyları: Bireysellik, Özgür Ruhluluk, Gelişmiş Espri Yeteneği
Kötü Huyları: Kavgacı, İzole, Düşüncesiz

Sayılar ve Gezegenler

23 Kasımda doğanlar 5 sayısı ve hızlı gezegen Merkür ile yönetilirler. Merkür çabukluğu ve değişkenliği temsil eder. Bu sayede fiziksel ve zihinsel durumlar sıklıkla ama belli bir düzen içerisinde değişir. 23 sayısı deneyim anı ile ilgilidir ve 23 Kasım insanı yeni ve heyecanlı deneyimler yaşamaya bayılır.

Sağlık ve Olumsuz Yönleri

23 Kasım insanı endişeli, izole ve istenmeyen bir kişi olduğu hissine kapılabilir. Bugün doğmuş kişiler eleştiriye açık olmalıdırlar; çünkü isteseler de istemeseler de birileri onları eleştirecektir. Zihinsel sağlıkları kendilerini adayacakları bir konu bulamadıkları sürece tehlikededir. Fiziksel olarak fazla egzersiz yapmaya gelemezler, hafif egzersizler 23 Kasım insanı için idealdir.

Dengeli beslenme, düzenli spor, yoga, meditasyon ve derin trans çalışmaları güçlerini keşfetme ve daha sağlıklı bir şekilde kullanmalarında etkili olacaktır.

Akrep burcunun genel sağlık durumu hakkında bilgi almak için Akrep Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları konusuna bakabilirsiniz.

22 Kasım Doğumlu Akrep Burcu Olanlara Tavsiye

  • Eleştirdiğin kadar eleştirilmeye hazırlıklı ve anlayışlı olmalısın.
  • Kurallar çiğnenmeden de yaşamın tadı çıkarılabilir.
  • Gezilecek ve görülecek daha çok yer var.
  • Çiğnenen her kural aynı zamanda senin içinde bir tehlikedir.
  • Tepki gösterirken kendine sınırlar koymayı unutma.

 

ilgili Konular

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Çocuğu Özellikleri Onlara Nasıl Davranmalı

Akrep Burcunun Dua Günü, Esmaları, Meleği ve Duası

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

 

23 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.