2. Ev Kova Burcu

2. Ev kova Burcunda, 2. evde kova burcu, kova 2. evde, 2. ev kova, 2. ev kova burcunda nasıl etkiler?

2. Ev Kova Burcu

2. ev kova burcunda nasıl etkiler? Kova burcu ikinci evde maddi konularımızı nasıl etkiler? 2. ev kova burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 2. ev, Madde ve maddesel değerlerle ilgili evdir. Nasıl para kazandığımız veya kazanacağımızı, geçimimizi nasıl sağlayacağımızı, mesleki ve ticari yeteneklerimizi, ekonomik sorunlarımızı, elde edeceğimiz malları, maddi ve manevi değerlere bakış açımızı, kendimize verdiğimiz değer, güven ve güvensizlik konularını ele alır.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

2. Evin Sahibi: Boğa Burcu

Yönetici Gezegeni: Venüs’tür.

Kova Burcu: Yöneticisi Uranüs, Hava Elementi, Sabit Burç

2. Ev Kova Burcu Genel Özellikleri

2. ev kova burcunda kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 2. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Kazançta yenilikçilik ve teknoloji
  • Özgürlüğe odaklı kazanç
  • Sayısal alanlar
  • Sıra dışı yöntemler
  • Yenilik arayışları
  • Mevcut sistemleri geliştirme
  • Yeni fikirler

2. ev kova burcu olanlar için kazanç ve maddi imkanlar özgürlük için vazgeçilmezdir. Maddi imkanları olduğu sürece özgürdür ve özgürlüğünü korumak için mücadele etmekten çekinmezler. 2. ev kova burcu olan insanlar büyük paralar kazanabilecekleri gibi kazandığından fazlasını da kaybedebilirler. Aldıkları etkiler onları sınırları zorlamaya iteceği için risk alarak ilerlerler.

Kova burcu akıl, zeka, yenilikler ve teknoloji ile ilgili olduğu için 2. ev kova burcu olanlarda  yeni gelişmeleri yakından takip eder ve geleneksel kazanç sınırlarını sonuna kadar zorlayarak yenilikler yapmaya çalışırlar. Bu konumdan etki alanlar finans konusunda teknolojinin tüm imkanlarından yararlanırlar. Onları diğerlerinden farklı kılan ise sıradan olmayışlarıdır. Her zaman farklı ve sıra dışı yöntemlere başvururlar. Farklı ve orijinal olmak kazançlarının da sıra dışı olmasına neden olabilir.

İş Hayatına Etkileri

Para kazanma konusunda her zaman yenilikçi düşünürler. Özgürlüklerinin anahtarını para kaynaklarına endeksledikleri için geleneksel yöntemler onları tatmin etmezse mevcut sistemde yenilikler yapmak isterler. İstedikleri sonuçları alamazlarsa tümüyle kendilerine has yeni fikirler ortaya atarak kendi sistemlerini kurmaya çalışırlar. 2. evi kova burcu olan insanların tümü bu süreci başarıyla yürütemeyebilir, doğum haritalarında olumlu açılar varsa fikirlerini hayata geçirmek onlar için daha kolay olacaktır. Aksi taktirde mücadele etmeleri veya geleneksel yöntemlerde kalmaları gerekebilir.

Günlük yaşamlarında kazanç sağlamak için çalıştıkları işlerde hava grubunun etkisi ile maddi konularda kararsız ve ani değişiklikler gösterebilirler. İş ortamında ve sahibi oldukları işlerde ukala, kendini beğenmiş ve zeki bir insan olarak bilinirler. Ani değişiklikler karamsarlık yaşamalarına neden olabilir. Kova burcu sosyal ve arkadaşlık ilişkileri gelişmiş bir burçtur. 2. ev kova burcu olan insanların da iş yaşamlarında kazanç sağlayabilmek için çok sayıda bağlantıları olacaktır. Doğum haritasından aldıkları etkilere ve edindikleri tecrübelere göre iş hayatlarında gelişmek ve ilerlemek için arkadaşlarına bağımlı olabilirler.

Eş seçiminde de kazanç odaklı veya serbest hareket edebilecekleri insan arayışında olabilirler.

2. Ev Kova Burcu ve Mesleki Etkileri

2. ev kova burcu olan insanlar kazanç sağlama konusunda çok rahat ve kaygısız davranabilirler. Ancak söz konusu olan özgürlüklerini yitirmek ve başkalarına bağımlı olmak olunca tüm dikkatlerini para kaynaklarına verebilirler.

2. ev kova olanlar kazanç için şu mesleklere yönelebilirler,

  • Mühendislik
  • Matematik
  • Tekniker
  • Rehberlik
  • Teknoloji
  • Yenilik gerektiren tüm alanlar
  • Tüm sayısal alanlar
  • Finans sektörü
  • Sosyal medya
  • Uzay ve Astronomi

 

2. Ev Kova Burcu
www.akrepblog.com
7 Temmuz 2020

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.