2. Ev Balık Burcu

2. Ev balık Burcunda, 2. evde balık burcu, balık 2. evde, 2. ev balık, 2. ev balık burcunda nasıl etkiler?

2. Ev Balık Burcu

2. ev balık burcunda nasıl etkiler? Balık burcu ikinci evde maddi konularımızı nasıl etkiler? 2. ev balık burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 2. ev, Madde ve maddesel değerlerle ilgili evdir. Nasıl para kazandığımız veya kazanacağımızı, geçimimizi nasıl sağlayacağımızı, mesleki ve ticari yeteneklerimizi, ekonomik sorunlarımızı, elde edeceğimiz malları, maddi ve manevi değerlere bakış açımızı, kendimize verdiğimiz değer, güven ve güvensizlik konularını ele alır.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

2. Evin Sahibi: Boğa Burcu

Yönetici Gezegeni: Venüs’tür.

Balık Burcu: Yöneticisi Jüpiter ve Neptün, Su Elementi, Değişken Burç

2. Ev Balık Burcu Genel Özellikleri

2. ev balık burcunda kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 2. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Kazançta desteklenme ihtiyacı
  • Kazancını paylaşma
  • Kazançta ruhsal doyum arayışı
  • Bağımlılıklar
  • Kaderci yaklaşım
  • Duygusal ve ruhsal derinlik
  • Sanat dalları

2. ev balık burcu olanlar kazanç konusunda madde ötesi bir yaklaşım sergilerler. Bu konuda belki de en büyük sorunları birileri tarafından desteklenme ve harekete geçirilme ihtiyaçlarıdır. Balık burcu madde boyutundan ve maddi unsurlardan uzaktır. Karşılık beklemeksizin yardım etmek onun en büyük enerji kaynağıdır. İhtiyacı olanları desteklemek ve insanlara yardımcı olarak onları mutlu etmek onun için en büyük mutluluk kaynağıdır. 2. ev balık burcu konumunda da benzer özellikler görülür.

2. ev balık burcu olan insanlar cimri değillerdir ancak kazanç konusunda dikkatli davranırlar. Bir yere yardım edeceklerse o yardımın yerine ulaşıp ulaşmadığından emin olmak isterler. İşler yolunda gitmediğinde sert karşılıklar vermezler ancak bir daha asla muhatap ta olmazlar. Alacak verecek konularında dikkatlidirler. Özellikle verilecek bir para varsa sadık olmaya çalışırlar.

2. ev balık burcu olanlar için ruhsal doyum maddi doyumdan daha değerli olduğu için “para kazanmak için bir şeyler yapma” gerekliliği yaşamın gerçekleri ile yüz yüze gelinceye kadar onlara uzak bir kavram gibi gelebilir. Doğum haritalarında balık ve su unsurları ağırlıklı ve destekleyici açılarda varsa 2. ev balık burcu olanlar için yaşamlarını devam ettirecek kadar kazanç elde etmek yeterli görülebilir. Fazlası olursa da onlar için mutlu edilecek insanlar her zaman için vardır. Yaşamı ve düşünce yapısı para kazanmaya odaklı değildir. Odaklandığı asıl nokta ruhların doyum noktasıdır.

Ruhsal Boşluk ve Kaderci Yaklaşım

2. evi balık burcunda olanlar kendilerini iyi tanımıyor ve iyi bir aile eğitimi alamamışlarsa ruhsal boşluğa düşebilirler. Bu durumda kazançlarını bağımlı olabilecekleri maddeye yönlendirebilirler. Bir şekilde ruhsal doyumu yakalamaları onlar için çok önemlidir. Aksi taktirde içlerinde her zaman bir boşluk hissedebilirler.

Kendilerini yönlendirebilecek sağlam karakterli insanlar bulabilirlerse kazanç elde etme konusunda yeteneklerini daha iyi kullanabilirler. Aksi taktirde özgüvenlerini kolayca kaybedebilirler. Kaderci yaklaşımları onları “öyle olması gerekiyormuş, olmuş” yaklaşımına sürükleyebilir. Bu durum onların çaba sarf etmelerini engelleyerek olanı hemen kabullenmelerine neden olabilir. Oysa bir şeyler eksik yapılmıştır veya gerekli çaba gösterilmemiş ve oluruna bırakılmış olabilir.

Risk almaktan ve sorumluluk almaktan uzak durduğu sürece tecrübe edinmesi ve yeteneklerini kazanca dönüştürmesi zor olacaktır.

2. Balık Burcu Mesleki Etkileri

2. ev balık burcu olanlar kazanca yardım ve ruhsal doyum açısından baktıkları için çalışmak için tercih edecekleri mesleklerde bu yaklaşımdan etkilenecektir.

  • Sosyal yardımlaşma
  • Yardım kuruluşları
  • Psikoloji
  • Çocuk gelişimi
  • Sanat dalları
  • Astroloji
  • Dernekler

kazanç sağlayabilecekleri meslekler olabilir. Meslek tercihi yaparken kazanç miktarından daha çok ruhsal ve duygusal anlamda kendilerini ne kadar tatmin edebileceklerini göz önünde bulundurmaları gerekir.

Ayrıca Balık burcu, ruhsal derinliği ile de temsil ettiği için; Parapsikoloji, madde ötesi alanlar, mistik konular ve sezgilerini de kullanabileceği alanlarda da kazanç sağlayabilir. Prekognisyon (Öngörü) ve Premonisyon (önsezi) yetenekleri Balık burcu etkisinde yoğun görüldüğü için, bu yeteneklerin açığa çıkmasını sağlayacak etkiler almışsa, çalışma hayatında bu özelliklerini kullanabilirler.

 

2. Ev Balık Burcu
www.akrepblog.com
8 Temmuz 2020

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. burcu fırtına dedi ki:

    siz harikasınız teşekkür ederim bilgi için

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim. Hepimiz ayrı ayrı harikayız.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.