2. Ev Akrep Burcu

2. Ev akrep Burcunda, 2. evde akrep burcu, akrep 2. evde, 2. ev akrep, 2. ev akrep burcunda nasıl etkiler?

2. Ev Akrep Burcu

2. ev akrep burcunda nasıl etkiler? Akrep burcu ikinci evde maddi konularımızı nasıl etkiler? 2. ev akrep burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 2. ev, Madde ve maddesel değerlerle ilgili evdir. Nasıl para kazandığımız veya kazanacağımızı, geçimimizi nasıl sağlayacağımızı, mesleki ve ticari yeteneklerimizi, ekonomik sorunlarımızı, elde edeceğimiz malları, maddi ve manevi değerlere bakış açımızı, kendimize verdiğimiz değer, güven ve güvensizlik konularını ele alır.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

2. Evin Sahibi: Boğa Burcu

Yönetici Gezegeni: Venüs’tür.

Akrep Burcu: Yöneticisi Mars ve Pluto, Su Elementi, Sabit Burç

2. Ev Akrep Burcu Genel Özellikleri

2. ev akrep burcunda kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 2. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Kazançta gizem, cesaret ve odaklanma
  • Kazanç edilecek alanları kolay bulma
  • Karmaşa ve kaostan gelir etme becerisi
  • Bireysel kazanç elde etme
  • Yetenekleri keşfetme ve istihdam etme
  • Kararlılık ve hedef sahibi olma

2. ev akrep burcu olanlar para kazanma konusunda oldukça yeteneklidirler. Akrep burcunun sezgileri ve analitik becerileri yüksek olduğu için nereden nasıl para kazanabileceğini çok iyi bilir. Başkalarının kazanç sağlama konusunda akıllarına gelmeyecek alanlar ve konular 2. ev akrep burcu olan insanların gözünden kaçmayacaktır. Mars enerjisi ve Pluto gizemi bir araya geldiğinde bu konuma sahip olan insanların nasıl bir karmaşadan kazanç sağlayabildiklerine çoğu insan inanamayacaktır.

Akrep burcu kazanç ve maddi değerler evi 2. evde yerleştiğinde hem Mars hem de Pluto etkisi insanı gizemli, karmaşık ve sıra dışı alanlardan para kazanmaya yönlendirebilir. Bir çok insanın risk almak istemeyecekleri alanlarda kolay para kazanabilirler. Mars etkisinden dolayı azimli, kararlı ve aceleci davranabilir. Kazanma konusunda sabırsızlık gösterebilirler. Hata yaptığı anlar daha çok aceleci davrandığı anlar olacaktır. Tecrübe sahibi olduğunda ise adım atmadan önce mutlaka genel bir değerlendirme yapar, tüm ayrıntıları gözden geçirerek hareket eder.

2. ev akrep burcu etkisi altında olan insanlar daha rahat hareket edebildikleri bireysel alanlara yönelebilirler. 2. ev akrep burcu olan biri mümkün olduğunca kimseden yardım almadan sorunları kendisi çözerek ilerlemeyi tercih eder. Zayıf olduğu konuları kimseye göstermemeye çalışır.

2. Ev Akrep Burcu Mesleki Etkileri

Pluto, 2. ev akrep burcu olanlara kazanç konusunda gizemli bir yapı katar. Kazanç konusunda sır küpü olabilir. Kazanç sağlamak için elde ettiği bilgileri ve kazancını başkaları ile paylaşmak istemez. Kendi çabası ile elde ettiklerinin başkaları tarafından bilinmesi onun için büyünün bozulması gibi bir etkiye sahiptir. Kazanır ancak ne kadar ve nasıl olduğunu bilen çok az insan olur.

Mars etkisi ile enerjik, sportif, maceracı ve cesurdur. Pluto etkisi ile de gizemli ve soğuktur.

  • Odaklanma gerektiren meslekler
  • Dedektiflik
  • Araştırma gerektiren meslekler
  • Askeri alanlar
  • Psikoloji
  • Alternatif tıp ve Parapsikoloji
  • Güvenlik
  • Analiz gerektiren finans alanları
  • Ölüm ve cinsel yaşamı konu alan meslekler

kazanç sağlayabileceği doğal alanlardır.

Akrep burcunun sezgileri yüksek olduğu için 2. ev akrep burcu konumuna sahip insanlar sezgilerini kazanç sağlama konusunda da kullanırlar. Doğum haritalarında enerjiyi kesen bir açıları yoksa, Odaklandıkları bir olayın, gelişmenin ve konunun nasıl sonuçlanabileceğini önceden sezebilirler. Öngörü yeteneği ve önsezi yeteneği onlarda doğuştan vardır. Yüksek analiz yeteneği ile olayları ne kadar karmaşık olursa olsun çözerek sonuç çıkarabilirler. Bu durum bir çoğu için işkence olabilir ancak 2. ev akrep burcu olan insanlar için bulmaca çözmek gibi keyiflidir. Parapsikoloji gibi alanlardan kazanç sağlayabilirler.

Kaosun içerisinden altını yumurtayı çıkarmadan odaklandıkları konudan kopamazlar.

İdealler, İstekler ve Fırsatlar

2. ev akrep burcu olan insanlar maddi değerler ve kazanç konusunda son derece tutkuludur. Onun için “imkansız olan bir şey” in tanımını yapan yanlış bir tanım yapmıştır. Sabit bir burç etkisi olduğu için ne ideallerinden ne de hedeflerinden asla vazgeçmek istemez. Yenilik gerektiğinde eskiye ait olanları terk edip yerine yenilerini koymak onun için zordur. Çünkü zihin yapısı sürekli gidip geldiği derin dehlizlere aşina olmuştur, yeni bir algoritma inşa etmek onun için zor olacaktır.

Kaynağı bulmak ve o kaynağı kimlerle değerlendireceğini öğrenmesi gerekmez. Bu onda doğuştan var olan bir yetenektir. Hangi alanda kimleri istihdam etmesi gerektiğini insanların gözlerine, konuşmalarına ve hareketlerine bakarak hemen anlayabilir.

Karmaşadan fırsat oluşturmak akrep burcunun doğal yeteneğidir. 2. ev akrep burcu olanlarda karmaşa anını çok iyi değerlendirerek umulmadık yerlerden kazanç elde edebilirler.

2. Evde Akrep Burcu ve Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

2. evi akrep burcu olan insanların dikkat etmeleri gereken en önemli noktalarda biri, acımasız akrep yanlarını rakiplerini saf dışı etmede kullanmamaları gerektiğidir. Çünkü yaşam bumerang gibidir, eninde sonunda kazanç sağlama uğruna attığı yanlış adımlar kendisine de dönecektir. Kazanç sağlayabilmek için sahip olduğu yetenekleri başka insanların zararına olacak şekilde kullanmamalıdır.

Akrep burcu doğuştan manipülatör olduğu için kazanç sağlama uğruna insanlara aslında var olmayan bir dünya gösterebilir. Bu konuda hassas olunması gerekir.

2. ev akrep burcu olan ve doğum haritasında olumlu etkiler bulunan insanlar, başkalarını da harekete geçirmeye çalışırlar. Öğrendiklerini ve tecrübelerini seçtikleri insanlara aktararak sinerji ortaya çıkmasını sağlarlar. Bu konuda kontrol altına tutabileceği rakipleri kendi eliyle yetiştirmek gibi manipülatif hareket yapsa da aslında iyi niyetlidir.

 

2. Ev Akrep Burcu
www.akrepblog.com
2 Temmuz 2020

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Yüceste İlknur dedi ki:

    Çok ayrıntılı anlattınız. Başka yerde göremediğim bilgiler vardı. Teşekkürler

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim. Faydalı olmasını dilerim.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.