14 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

14 Kasım Akrep burcu özellikleri, 14 kasım hangi burç, bugün doğanlar

14 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

14 Kasım akrep burcu genel özellikleri, 14 Kasım tarihinde doğanların ortak özellikleri nelerdir?

Bugün Yani 14 Kasım Tarihinde Doğanlar Hangi Burç? 14 Kasım tarihinde doğanlar Akrep Burcu’durlar. Derecelerine, doğum haritalarındaki ev, burç, gezegen konumları ve açılara göre Akrep burcu etkisini az veya yoğun gösterirler.

Akrep Burcunun Yönetici Gezegenleri: Mars ve Pluto’dur.

Mars enerjiyi, gücü ve etkiyi temsil eder. Pluto ise gizemi, madde ötesini, bilinmeyenleri, değişim ve dönüşümü temsil eder.

Bugün doğan akrep burcu insanları başka insanların hayatlarına rehber olmayı çok severler. Eksik olan noktaları fark ederek hemen müdahale etmek isterler. Ancak bu müdahaleleri objektif değil daha çok sübjektiftir. “ben bilirim, eksiği senden daha iyi tamamlarım” tarzı yaklaşımlar karşı tarafça çok hoş karşılanmayabilir.

14 Kasım tarihinde doğanların en güçlü yanları, başarılarıyla ilgili iltifata veya alkışa ihtiyaç duymamalarıdır. Sadece ister, adım atar ve elde ederler. Bunu bir başkasının görmesi veya algılaması onlar için çok önemli değildir. Diğer insanların etkilerinden uzak oldukları için kendilerinden son derece emindirler, cesur ve kararlıdırlar. Esasen yardım amacıyla attıkları adımlarda da sübjektif görünmelerinin sebebi daha çok bu yönleri ile ilgilidir. Karşı tarafın isteklerinden çok kendi istekleri ön plandadır.

Bugün doğanlar, kendilerini her çeşit ego tribinden koruyabilme özelliğine sahiptirler. Kendilerine olan güvenleri, çevrelerinde dolaşan yağcıları ve menfaatçileri hemen tespit etmelerini sağlar. Bugün doğanların bir başka özelliği de, işlerine çok dikkatli ve titiz bir şekilde eğilmeleridir. İster sanatçı, bilim adamı, ister iş adamı olsun, bu insanlar işlerine, kendi teori ve fikirlerini eklemekten, ya da işe yaramayan gereksiz ayrıntıları çıkarmaktan çekinmezler.

Başkalarına ihtiyaç duymadan yaşamak, hemen her ihtiyaçlarını kendilerinin gidermeye çalışmaları doğal olarak onları toplum içerisinde yalnız, gururlu ve kibirli bir pozisyona itecektir.

14 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

İyi Huyları: Gözlemci, Mükemmel, İlgili
Kötü Huyları: Kontrolcü, Aşırı Eleştirel, Her şeye Karışan

Rakamlar ve Gezegenler

14 Kasım günü doğanlar, 5 rakamı (1 + 4 = 5) ve hızlı “Merkür” gezegeni tarafından yönetilirler. Bu yüksek derecede aktif gezegenin etkisiyle 14 Kasım doğumlu insanların güçlü bir zekaları vardır. 5 rakamı ise karşılaştıkları talihsizlikleri atlatmaları için yardım eder.

Sağlık ve Olumsuz Yönleri

14 Kasım insanları, her çeşit küçük hastalığa takıntılı olmaktan kendilerini korumalıdırlar. Bugün doğanlardan bazıları, sağlık söz konusu olunca pimpirikli olabilirler ve fazla miktarda ilaç kullanabilirler. Bu tarihte doğanlar, yemek yapma konusunda çok maharetli olabilirler. Kilo sorunları ise asla büyütülmemelidir ve yapılan diyetler hastalık derecesine getirilmemelidir.

Dengeli beslenme, düzenli spor, yoga, meditasyon ve derin trans çalışmaları tüm sorunlarınız için iyi gelecektir.

Akrep burcunun genel sağlık durumu hakkında bilgi almak için Akrep Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları konusuna bakabilirsiniz.

14 Kasım Doğumlu Akrep Burcu Olanlara Tavsiye

  • Senin için iyi olarak her şey başkaları için de iyi olmak zorunda değildir.
  • “Zeka” ile “Akıl” farklı kavramlardır.
  • Herkesin seninle aynı yolda yürümesini beklememelisin.
  • Yalnızlık kutsaldır ancak herkesin “sen” olmadığını da unutmamalısın.
  • İstenmediği sürece her şeye karışmana gerek yok.
  • Hayatta her şeyi kontrol edemeyeceğini unutmamalısın. Bu çaba sadece seni yoracaktır.

 

İlgili Konular

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Çocuğu Özellikleri Onlara Nasıl Davranmalı

Akrep Burcunun Dua Günü, Esmaları, Meleği ve Duası

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

 

14 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Çilem Tuba dedi ki:

    Keyifli bir yazıydı… Açıklayıcı, anlaşılır ve doğru ?

    1. Akrep dedi ki:

      Teşekkürler Çilem Hanım.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.