12. Ev Yay Burcu

12. ev yay burcu,12. evde yay burcu, 12. Ev yay Burcunda, yay 12. evde, 12. ev yay, 12. ev yayda nasıl etkiler? yay burcu 12. evde

12. Ev Yay Burcu

12. ev yay burcu hayatımızı nasıl etkiler? Yay burcu on ikinci evde ruhsal yapımızı, kaygı ve korkularımızı, ruhsal açılımlarımızı, zayıf yanlarımızı, sırlarımızı, gizli düşmanlıkları ve bilinçaltımızı nasıl etkiler? 

12. ev yay burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 12. ev özetle hayallerimiz ve iç dünyamızı belirtir. Ruh sağlığımız, korkularımız, bilinçaltımız, endişe ve kaygılarımız, gizli olan konular, güvensizlik, ruhsal açılımlar, mistik yanlarımız, aydınlanma, edebiyat, sanat, zayıf yanlarımız, gizli düşmanlarımızı, sırlarımız, bizi kuşatan maddi ve manevi hapishanelerimiz ve üzerimizdeki kısıtlamaları ele alır.

İnsanın manevi kapasitesi, ilahi yanları, ruhsal yapısı, kişinin kendini aşma çabası, gayreti ve ruhsal yetenekleri bu konumla ilgilidir. Maddesel değil içsel genişlemeleri bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

12. Evin Sahibi: Balık Burcu

12 Evin Yönetici Gezegeni: Neptün ve Jüpiter

Yay Burcu: Yöneticisi Jüpiter, Ateş Elementi, Değişken Burç

12. Ev Yay Burcu Genel Özellikleri

12. ev yay burcu kısaca bize neler katar; yaşamımızı ve 12. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Maceracı
  • Entelektüel
  • Özgür yaşamı seven
  • Hayatın olumlu yanlarına odaklanma
  • Güçlü sevgilere sahip
  • Ruhsal yönden hassas
  • Zorlama ile evlenir

12. ev yay burcu konumundan etki alan insanlar son derece iyimserdirler. Ne kadar kötü olay yaşarlarsa yaşasınlar her şeyin bir nedeni olduğuna ve sonunun iyi olacağına inanırlar. İyimserliklerinin kaynağı Jüpiter’dir. Negatif konulara odaklanmaktansa gülümsemeyi ve iyi olanın gelmesini beklerler.

12. ev yay burcu insanları bu konumdan güçlü etkiler almışlarsa eşlerinin ısrarıyla evlenirler. Yay burcu özgürlükçü etkiler verdiği için evlilik gibi yaşamını bir başkası ile sürdürmesi gereken konularda birilerinin dayatmasına ve zorlamasına ihtiyaç duyabilirler. Aksi taktirde özgür bir yaşam için yalnız kalmayı da tercih edebilir.

Bu konumdan etki alan insanlar Ruhsal hassasiyete sahiptirler. Sezgileri güçlüdür. Yay burcu etkisinin doğal sonucu olarak macerayı, gezmeyi, hızı, sahne oyunlarını ve dans etmeyi severler.

Bağımsız ve Maceracı

12. ev yay burcu insanları bu konumun doğal bir sonucu olarak derinlerde de olsa bağımsız ve maceracı bir yapıya sahiptirler. Gezmeyi ve yerinde görmeyi severler. Entelektüel bir bakış açısına sahiptirler. Düşünce yapısını ve bilgi dağarcığını sürekli geliştirmeye çalışır. Gelişim onun için her şey demektir. Güneşi Yay burcu olan insanlar kadar yoğun gelişim etkisi taşımasalar da doğum haritasında bu etkiyi kesen açılar yoksa yaşamının odağına gelişimi alabilir.

Kendi yaşamı ile ilgili başkalarının karar alıp uygulamalarına izin vermek istemez. Ancak bu özelliği olumsuz açılarla açığa çıkmamışsa karar alırken başkalarından etkilenebilir veya başkaları onun adına kararlar alabilir. Bağımsız ve özgür yanını tam olarak açığa çıkaramayabilir.

12. ev, yay burcu özelliklerini etkisiz hale getirmişse aşırı iyimser ve gerçeklikten uzak bir bakış açısına sahip olabilir. Jüpiter olumlu yanlarımızı da olumsuz yanlarımızı da genişletir. Sorunlu açılar fazla ise bu konum, olumsuz açılar devam ettiği sürece çok sayıda yaşam tecrübesine ev sahipliği yapabilir.

Olumlu ve Olumsuz Etkiler

Uyumsuz gezegen ve açılar varsa

  • İki eş veya iki sevgili
  • Gizli ilişkilerin açığa çıkması
  • İstediği özgür hayatı yaşamakta zorlanması

Uyumlu gezegen ve açılar varsa (veya boşsa)

  • Edindiği tecrübelerle etkili konumlara gelebilir
  • Fırsatları çok iyi değerlendirir
  • Şanslıdır

 

Yardımcı Konular

Önsezi Yeteneği ve Olacak Olayları Önceden Hissetme

Diğer tüm ev konumları Doğum Haritasında Evler

 

12. Ev Yay Burcu
www.akrepblog.com
12 Eylül 2021

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.