12. Ev Kova Burcu

12. ev kova burcu,12. evde kova burcu, 12. Ev kova Burcunda, kova 12. evde, 12. ev kova, 12. ev kovada nasıl etkiler? kova burcu 12. evde

12. Ev Kova Burcu

12. ev kova burcu hayatımızı nasıl etkiler? Kova burcu on ikinci evde ruhsal yapımızı, kaygı ve korkularımızı, ruhsal açılımlarımızı, zayıf yanlarımızı, sırlarımızı, gizli düşmanlıkları ve bilinçaltımızı nasıl etkiler? 

12. ev kova burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 12. ev özetle hayallerimiz ve iç dünyamızı belirtir. Ruh sağlığımız, korkularımız, bilinçaltımız, endişe ve kaygılarımız, gizli olan konular, güvensizlik, ruhsal açılımlar, mistik yanlarımız, aydınlanma, edebiyat, sanat, zayıf yanlarımız, gizli düşmanlarımızı, sırlarımız, bizi kuşatan maddi ve manevi hapishanelerimiz ve üzerimizdeki kısıtlamaları ele alır.

İnsanın manevi kapasitesi, ilahi yanları, ruhsal yapısı, kişinin kendini aşma çabası, gayreti ve ruhsal yetenekleri bu konumla ilgilidir. Maddesel değil içsel genişlemeleri bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

12. Evin Sahibi: Balık Burcu

12 Evin Yönetici Gezegeni: Neptün ve Jüpiter

Kova Burcu: Yöneticisi Uranüs, Hava Elementi, Sabit Burç

12. Ev Kova Burcu Genel Özellikleri

12. ev kova burcu kısaca bize neler katar; yaşamımızı ve 12. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Meraklı
  • Gizli sırları açığa çıkaran
  • Gizli düşmanları olan
  • Arkadaşlarını kontrol etmeye çalışan
  • Ulaşmakta zorlandığı insanları gözünde büyüten
  • Özeleştiri yapmayan
  • Hatalarını kabul etmeyen

12. ev kova burcu konumundan etki alan insanlar gizemli konulara meraklı olurlar. Bu konum etkisi ile ortaya çıkan yazma becerisi çoğu ünlü yazarda rastlanan bir yetenektir. 12. ev kova burcu insanları yaşadığı çevredeki her şeyi merak ederler. Merak ettiği her şeyi araştırır. Merakı başını derde sokacak kadar yoğundur.

12. ev kova burcu insanları, insanların gizli bilgilerini açığa çıkarttığı için çok sayıda gizli düşmanı olabilir. Başkaları da intikam almak için onun gizli sırlarını ortaya çıkarmaya çalışırlar. Öğrendikleri bilgilerle onu zor durumda bırakmaya çalışırlar. Bu konumdan etki alan insanlar, başına gelenlerin merakı ve insanların sırlarını açığa çıkarttığı için geldiğini düşünmezler. Kendi hatalarını görüp sorumluluk almazlar. Yaptıkları hataların nelere sebep olduğu üzerinde durmazlar.

Arkadaşlık İlişkileri

12. ev kova burcu insanları arkadaşlarını kontrol edip onlara yön vermeye çalışır. Kontrol altına alamadığı veya kontrol etmekte zorlandığı arkadaşlarına aşık olur veya onları gözünde fazla büyütür. Kolay kontrol ettiği arkadaşları onun için değerli değildir çünkü zaten her istediğini yapmaktadır. Onun için kolay olan değersiz, zor olan değerli hale gelebilir.

Arkadaşları ile gizli sosyal aktiviteler düzenlemeyi veya bu tür aktivitelere katılmayı heyecan verici bulur. Arkadaş çevresi çoğunlukla geniştir. Arkadaşları ile nasıl stres atması gerektiğini çok iyi bilir.

Evleneceği insan çoğu zaman arkadaş çevresinden kontrol etmekte zorlandığı biri olur. Onu gözünde o kadar büyütür ki ona olan hayranlığı büyük bir aşka dönüşür. Çoğu zaman ona ulaşıp aşkını kabul ettirdiğinde zirveye tırmanmış dağcılar gibi zirve eski önemini yitirir. Ancak mantık evliliği yapmak isteyen biri ile tanışırsa onun hiçbir zaman tümüyle dizginleri eline almasına izin vermeyeceği için hayranlığı bir ömür boyu sürebilir.

Olumlu ve Olumsuz Etkiler

Uyumsuz gezegen ve açılar varsa

  • Sağlığı olumsuz etkilenir.
  • İnsanların sırlarını açığa çıkarması gizli düşman kazanmasına neden olur.
  • Özeleştiri yapmadığı ve hatalarını kabul etmediği için dışlanabilir.

Uyumlu gezegen ve açılar varsa (veya boşsa)

  • Merakını kontrollü bir şekilde yararlı alanlara yöneltir.
  • Özeleşti yapar ve hatalarını tekrar etmez.
  • Gizli bilgileri açığa çıkarmaz.

 

Yardımcı Konular

Diğer tüm ev konumları Doğum Haritasında Evler

 

12. Ev Kova Burcu
www.akrepblog.com
14 Eylül 2021

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. gizli dedi ki:

    sayfanız harikaaa

    1. Akrep dedi ki:

      Teşekkür ederim. Faydalanabilmeniz dileği ile

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.