11. Ev Yay Burcu

11. ev yay burcu, 11. evde yay burcu, 11. Ev yay Burcunda, yay 11. evde, 11. ev yay burcu, 11. ev yay, 11. ev yayda nasıl etkiler?

11. Ev Yay Burcu

11. ev yay burcu hayatımızı nasıl etkiler? Yay burcu on birinci evde arkadaşlıklarımızı, sosyal yaşantımızı, yeniliklere karşı bakış açımızı, çevremizle olan ilişkilerimizi, hedeflerimizi, bize karşı olan düşmanlıkları ve sosyal faaliyetlerimizi nasıl etkiler? 

11. ev yay burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 11. ev dostluklar, arkadaşlıklar, gizli düşmanlıklar, akıl, teknoloji ve teknolojik gelişmeler, bilim, keşifler, sosyal değerler, özgürlükler, beklentiler, insanlara faydalı olma ve madde ötesi konularını ele alır.

İnsanların çevresi ile olan ilişkileri, arkadaşlıkları, sosyal çevremiz ve bu sosyal çevrede yapılan faaliyetler, hedeflerimiz, akıl ve aklımızı nasıl kullandığımız, bizimle ilgili gizli saklı olan düşmanlıklar ve yenilikler bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

11. Evin Sahibi: Kova Burcu

11 Evin Yönetici Gezegeni: Uranüs ve Satürn

Yay Burcu: Yöneticisi Jüpiter, Ateş Elementi, Değişken Burç

11. Ev Yay Burcu Genel Özellikleri

11. ev yay burcu kısaca bize neler katar; yaşamımızı ve 11. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Enerjik
  • Gelişim uzmanı
  • Rehber
  • Entelektüel
  • Öğretici
  • Organizatör
  • Yaşam koçu
  • Farklı kültürlerden arkadaş çevresi

11. ev yay burcu konumundan etki alan insanlar arkadaşları ve çevresi için kişisel gelişim uzmanı gibi davranırlar. Güneş burcu yay olan insanlar için gelişim ne kadar önemli ise bu konumdan etki alan insanlar için de o derece önemlidir. Öncelikle kendi gelişimleri üzerinde durup daha sonra arkadaşları ve çevreleri için de aynı gelişim sürecini işletirler. Kendileri için keşfettikleri her adımı birlikte oldukları insanlar için de uygularlar.

11. ev yay burcu insanları,

  • kişisel gelişim uzmanı
  • yaşam koçu
  • rehberlik ve psikolojik danışmanlık

alanlarında son derece aktif ve yararlı olurlar.

Entelektüel Birikim ve Felsefi Üslup

11. ev yay burcu insanları entelektüel birikime sahiptirler. Sahip oldukları bilgi birikimi sayesinde girdikleri ortamlarda kendilerini çok hızlı bir şekilde kabul ettirebilirler. İnsanları etkileme yetenekleri çok iyidir. Konuşmaları, üslupları ve konuları dile getiriş tarzları etkileyicidir.

Araştırmayı, öğrenmeyi, gezmeyi ve öğrendiklerini arkadaşları ve çevresindekilerle paylaşmayı çok severler. Doğal bir organizatördürler.

Delillendirilmiş bilgiye ve öğretilere değer verirler. Öğrendikleri bilgileri kuru bir tonda aktarmazlar. Bilginin üzerine Felsefi bir üslup geçirirler. Onu dinlediğinizde hem bilginin doğruluğunu hem de gerekliliğini anlamış olursunuz.

Arkadaş Çevresi

11. ev yay burcu insanları farklı kültürlere meraklı oldukları için özellikle “farklı” olan insanlara ve çevrelere ilgi duyarlar.

  • Farklı diller
  • Farklı kültürler
  • Dünyanın farklı bölgelerindeki yaşamlar
  • Sıradışı etkileşimler

ilgilerini çeker.

11. ev yay burcu konumundan etki alan insanların arkadaş çevresinin aynı fikre, dile ve dine sahip olması beklenmez. Eğer bu konum açılarla etkisini yitirmemişse yapacağı evliliklere de etki eder. Farklı kültürden, dilden ve inançtan insanlarla evlenme eğilimi verir.

Bu konumdan etki alan insanlar kolay arkadaş olurlar. Bir insanı “arkadaşım” şeklinde tanımlamaları için uzun zamana ihtiyaçları yoktur. Değişken yapıları sayesinde her ortama ve insana kolayca uyum sağlayabilirler. Arkadaş seçiminde herhangi bir ayrım gözetmezler. Arkadaş listesine eklediği insanların kendi dünyasına farklı bir renk katması onun için yeterlidir.

Doğal Bir Organizatör

Güneş burcu Yay olanlar gibi 11. evinde yay burcu olan insanlarda edindiklerini diğer insanlarla paylaşma ve aktarma ihtiyacı hissederler. Paylaşma ve aktarım yolları,

  • Dernekler
  • Vakıflar
  • Siyasi partiler
  • Konferanslar
  • Sergiler
  • Etkinlikler
  • Kitap tanıtımı
  • Sosyal medya paylaşımları

şeklinde olabilir. Benzer düşüncelere sahip insanları bir araya getirmek ve potansiyeli değerlendirmek onların işidir ve bunu gerçekten çok iyi bir şekilde yerine getirirler.

11. ev yay burcu konumdan etki alan insanlar için organizasyonların yapılış amacındaki öncelik kendileridir. Kendi gelişimine katkıda bulunduktan sonra diğer insanlara yönelirler.

Neptün etkisinden dolayı olaylara ve hayata karşı her zaman iyimser bir tavır sergilerler. Onlar için biten her şey daha güzel başlangıçlar içindir. Yaşamlarında karamsarlığa yer yoktur. Akrep burcu etkisi gibi acıtarak veya doğrudan yaşatarak, gerçeklerle yüz yüze bırakarak geliştirmek yerine iyimser tablolar çizerek, geleceğe vurgular yaparak insanları geliştirmeye çalışırlar.

Yeniliklere Karşı Bakış Açısı

11. ev yay burcu insanları gelişimle ilgili oldukları için doğal olarak yeniliklere de açık insanlardır. Yeniliklere açık olma ifadesi tabiki Kova burcu etkisinde olduğu gibi doğrudan teknolojinin içerisinde yer alarak değil istediklerini daha verimli bir şekilde gerçekleştirmek için yenilikleri araç olarak kullanma şeklindedir.

Edindiği tecrübe ve bilgi birikimini diğer insanlarla paylaşmak için bir web sitesi veya blog açarak herkese daha hızlı ulaşmayı tercih edebilir. Veya sosyal medya hesapları üzerinden canlı paylaşımlarda bulunabilir. Bunun için gerekli bilgileri ve teknik donanımı edinmek onun yeniliklerle iç içe olması gerektiğinin de bir göstergesidir.

 

Yardımcı Konular

Diğer tüm ev konumları Doğum Haritasında Evler

 

11. Ev Yay Burcu
www.akrepblog.com
28 Ağustos 2021

Son Güncelleme 16 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.