11. Ev Kova Burcu

11. ev kova burcu, 11. evde kova burcu, 11. Ev kova Burcunda, kova 11. evde, 11. ev kova burcu, 11. ev kova, 11. ev kovada nasıl etkiler?

11. Ev Kova Burcu

11. ev kova burcu hayatımızı nasıl etkiler? Kova burcu on birinci evde arkadaşlıklarımızı, sosyal yaşantımızı, yeniliklere karşı bakış açımızı, çevremizle olan ilişkilerimizi, hedeflerimizi, bize karşı olan düşmanlıkları ve sosyal faaliyetlerimizi nasıl etkiler? 

11. ev kova burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 11. ev dostluklar, arkadaşlıklar, gizli düşmanlıklar, akıl, teknoloji ve teknolojik gelişmeler, bilim, keşifler, sosyal değerler, özgürlükler, beklentiler, insanlara faydalı olma ve madde ötesi konularını ele alır.

İnsanların çevresi ile olan ilişkileri, arkadaşlıkları, sosyal çevremiz ve bu sosyal çevrede yapılan faaliyetler, hedeflerimiz, akıl ve aklımızı nasıl kullandığımız, bizimle ilgili gizli saklı olan düşmanlıklar ve yenilikler bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

11. Evin Sahibi: Kova Burcu

11 Evin Yönetici Gezegeni: Uranüs ve Satürn

Kova Burcu: Yöneticisi Uranüs, Hava Elementi, Sabit Burç

11. Ev Kova Burcu Genel Özellikleri

11. ev kova burcu kısaca bize neler katar; yaşamımızı ve 11. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Arkadaş canlısı
  • Çok sayıda arkadaşı olan
  • Teknolojiye karşı meraklı
  • Sıradışı düşüncelere sahip
  • Elektronik merakı
  • Yüzeysel duygular
  • Kural tanımaz
  • Özgür
  • Yalnızlık bir hayatın seçimi

11. ev kova burcu bu konumda güçlüdür. Bu konumdan etki alan insanlar arkadaşlık, yenilik ve teknoloji konularında oldukça iyidirler. 11. ev kova burcu insanlarının çok sayıda arkadaşları olur. Arkadaş bulmak ve arkadaşlıklarını devam ettirmekte hiç zorlanmazlar (olumsuz açılar yoksa). Sempatik, çocuksu ve esprili tavırlarıyla gittikleri her yerde kolayca arkadaş edinirler.

Araştırmayı ve bilgi edinmeyi severler ancak bu konuda dikte yapılmasını sevmezler. Bir konuda araştırma yapacaklarsa bu araştırmanın yaşamlarına yansıyacak bir yönü olmalı veya ilgi duydukları bir konu olmalıdır.

11. ev kova burcu insanları çoğunlukla arkadaş konusunda çok seçici değillerdir ancak sık sık görüştüğü veya değer verdiği arkadaşları, kendisi gibi sıradışı ve çizgi ötesi insanlardır. Kova burcu Uranüs etkisi altında olduğu için 11. ev kova burcu konumundan etki alan insanlarda bu konumun etkilediği alanlarda,

  • Sıradışı
  • Kural dışı
  • Yenilikçi
  • Sıradanlığı bozan

tipler olarak karşımıza çıkarlar. Onlar için önceden oluşturulan kuralların çok fazla bir önemi yoktur. Gerçek kurallar bireylerin kendi yaşamlarını faydalı hale getirmek için oluşturdukları bireysel ve özgün kurallardır. Toplum normlarına hatta aile normlarına da uyamazlar / uymazlar.

Kendi hayatlarını yaşamak ve kendilerini kısıtlayan kurallardan uzaklaşmak için erken yaşta aileden ayrılmaya çalışırlar. Gelişimleri ve kendi dünyalarını oluşturmaları açısından aileden sağlıklı bir erken ayrılış gelişimleri açısından verimli sonuçlar doğurabilir.

Teknoloji Merakı

Yenilikler, buluşlar, teknoloji ve bu alanlarda yapılacak her türlü gelişim Kova burcu etkisi ile ilişkilendirilir. 11. ev kova burcu insanları bu etkileri, olumsuz açılar yoksa en uç noktalarda yaşayabilirler. Güneş burcu ne olursa olsun teknolojiye karşı büyük bir ilgi ve merak duyarlar. Yenilikleri takip ederek gelişmelerden haberdar olmak isterler.

Evlerinde maddi imkanlar ölçüsünde,

  • Masa üstü bilgisayar
  • Dizüstü bilgisayar
  • Tablet
  • Akıllı telefon
  • Büyük ekran LED Tv
  • Sinema ses sistemi

gibi teknolojiyi yansıtan ürünler mutlaka bulunur. Maddi imkanları yeterli değilse, evinde çok sayıda atılmış elektronik aletlerin parçaları olacağına emin olabilirsiniz. Bozulan elektronik eşyalar çoğunlukla “bir gün işe yarayacağı” düşüncesi ile kesinlikle atılmazlar. Her parça zamanı geldiğinde mutlaka değerlendirilir.

Elektronik Aletlere Olan İlgisi

11. ev kova burcu etkisinde olan insanların elektronik aletlere olan merakı henüz çocuk yaşlarında başlar. Elektronik devreleri kontrol ederek onları çözmeye çalışırlar. Odasının her yanında bir yerlerden bulunmuş ve bir şekilde değerlendirilmeye çalışılan

  • bozuk telefon,
  • elektrikli motor,
  • elektronik kartlar,
  • elektronik parçalar,
  • saatler ve
  • ne olduğu bilinmeyen parçalarla doludur.

Sizin için hiçbir anlamı olmayan bu parçaların her biri onun için altın değerindedir. O parçalarla saatlerini ve günlerini geçirmek onun için keyif vericidir.

Ama özellikle dikkat edilmesi gereken bir nokta var. Çocuklarınızda bu konum varsa mutlaka değerlendirmeye çalışın çünkü konum yeterince güçlü açılara sahip değilse bir şey yapamama düşüncesi ile bu ilgisi bir süre sonra sönerek önemini yitirecektir. Ona arduino gibi setler alarak konumunu destekleyebilirseniz ileride olağanüstü bir

  • elektronik mühendisi,
  • kod yazarı,
  • yazılım geliştirici,
  • yapay zeka uzmanı,

ortaya çıkar. Kıvılcımın nasıl ve ne zaman ateşleneceğini hiçbirimiz bilemeyiz.

Bilgisayar ve akıllı telefondan onları uzak tutmak yerine, onları nasıl verimli bir şekilde kullanması gerektiği öğretilmelidir. Sürekli oyun oynayan bir konuma düşmesine izin vermeyin.

Arkadaşlıkta Derinlik

11. ev kova burcu insanları arkadaşları ile çoğu zaman yüzeysel ilişkiler kurarlar. Ancak bu yüzeysellik asla zaman aşımına uğramaz. Yıllar sonra karşılaştığı bir arkadaşı ile sanki hiç ayrılmamışçasına arkadaşlığına devam eder.

Bu konumdan etki alan insanlar sürekli değişime ihtiyaç duydukları için yaşamlarını sabit arkadaşlarla sürdürmezler. Yeni arkadaşlar onlar için yeni ufuklar ve yeni açılımlar demektir. Art niyetli değillerdir, kimseyi kırmak istemezler. Eğlenmeyi ve arkadaşları ile güzel vakit geçirmeyi iyi bilirler.

Arkadaşlık ilişkilerinde duygulardan çok zeka ve mantık ilişkisi kurarlar. Birlikte hoş bir zaman geçirmek yerine bir amaca yönelik birliktelikler sizi daha çok çeker. Evlilikleri de çoğunlukla mantık evliliği şeklindedir. Aşk onların dünyasında belki de hiçbir zaman inemeyecekleri bir yoğunluğu tarif eder.

11. ev kova burcu insanları için arkadaşları çok değerlidir ve onlar için her türlü fedakarlığı yapmaktan yapabilir. Sizi yakından tanıdıklarında gerçek anlamda “güvenilir ve samimi” bir arkadaş olduğunuza kanaat getirebilirler.

Yalnızlık Bir Tercihtir Onun İçin

11. ev kova burcu insanı, Teknoloji ile iç içe olmayı tercih etmiş ve bu tercihinin daha verimli olduğuna kanaat getirmişse veya kendisini yalnızlığa sürükleyecek akrep ve oğlak burcu etkileri de almışsa, yalnız bir yaşam da sürdürebilir. Başkalarına ihtiyaç duymadan her şeyi kendisi yapmayı öğrenmiş ve teknolojiyi çok iyi bir şekilde kullandığı için diğer insanlarla fazla irtibat kurmadan yaşamını kendi başına sürdürmeyi tercih te edebilir.

Mutluluk, mevsimin son açan çiçeği benim bahçemde.
Kapıyı çalmadan girdi yalnızlık hayatıma.
Sarı saçlıydı bir çoğu, küpe takıp geceleri dolaşırdık sokak lambalarının altında.
İzin vermeden yaşamıma giren bu insanlarda kim? Sıradanlığı sevmem ki ben.
Nerede benim elektronik kartlarım, kondansatörlerim ve transistörlerim?
Lehim pastasının odaya dağılan yanık kokusunu özledim.
Sayısını unuttuğum sevgililerim ve arkadaşlarım…
Dünden kalmış küflü çayım.

tipik bir kova burcu etkisini anlatan bir şiirdir.

 

Yardımcı Konular

Diğer tüm ev konumları Doğum Haritasında Evler

 

11. Ev Kova Burcu
www.akrepblog.com
30 Ağustos 2021

Son Güncelleme 16 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.