11. Ev Aslan Burcu

11. ev aslan burcu, 11. evde aslan burcu, 11. Ev aslan Burcunda, aslan 11. evde, 11. ev aslan burcu, 11. ev aslan, 11. ev aslanda nasıl etkiler?

11. Ev Aslan Burcu

11. ev aslan burcu hayatımızı nasıl etkiler? Aslan burcu on birinci evde arkadaşlıklarımızı, sosyal yaşantımızı, yeniliklere karşı bakış açımızı, çevremizle olan ilişkilerimizi, hedeflerimizi, bize karşı olan düşmanlıkları ve sosyal faaliyetlerimizi nasıl etkiler? 

11. ev aslan burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 11. ev dostluklar, arkadaşlıklar, gizli düşmanlıklar, akıl, teknoloji ve teknolojik gelişmeler, bilim, keşifler, sosyal değerler, özgürlükler, beklentiler, insanlara faydalı olma ve madde ötesi konularını ele alır.

İnsanların çevresi ile olan ilişkileri, arkadaşlıkları, sosyal çevremiz ve bu sosyal çevrede yapılan faaliyetler, hedeflerimiz, akıl ve aklımızı nasıl kullandığımız, bizimle ilgili gizli saklı olan düşmanlıklar ve yenilikler bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

11. Evin Sahibi: Kova Burcu

11 Evin Yönetici Gezegeni: Uranüs ve Satürn

Aslan Burcu: Yöneticisi Güneş, Ateş Elementi, Sabit Burç

11. Ev Aslan Burcu Genel Özellikleri

11. ev aslan burcu kısaca bize neler katar; yaşamımızı ve 11. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Hareketli
  • Enerjik
  • Cömert
  • Sadık ve Cesur
  • Güler yüzlü yönetici
  • Para biriktirmez
  • Lüks ve gösterişi sever

11. ev aslan burcu konumundan etki alan insanlar arkadaşlarına karşı son derece cömert insanlardır. Eğer bu konumdan etki alan bir insanla arkadaşsanız çok şanslı olduğunuzu söyleyebilirim (olumsuz açıları yoksa). Çünkü niyeti ve düşüncesi ne olursa olsun bu konumdan etki alan insanlar cebindeki son kuruşu da arkadaşları için seve seve harcayan tipledir.

11. ev aslan burcu insanları için temel amaç ilgi çekmek ve taktir edilmektir. Bunun için herşeyin lüksüne kaçarak sınırsız harcama yapabilirler. Arkadaşları ile birlikte iken durumu müsaitse hesabı ödemekten kaçınmazlar. Bunu sadece ilgi çekmek, taktir edilmek veya sevilmek için yapmazlar. Gururları o kadar yüksektir ki taşın altına el konulacaksa o bunu büyük bir keyifle yapar. Gururu okşanır mı? Evet. Bundan mutlu olur. Nereye kadar? Suistimal edildiğini anlayıncaya kadar.

Sevimli Yönetici ve Doğuştan Lider

Burçlar kuşağının doğuştan lider karakterli iki burcu Koç ve Aslan’dır. Koç, Aslan burcuna göre daha sert ve ciddi; iken Aslan burcu yöneticiliğini tebessüm ederek yapar. Yüzünde insanların onu kolay kolay kıramayacağı sevimli bir tebessüm vardır.

Arkadaşlarını organize eder veya çalıştığı yerdeki yöneticilik konumunu kullanarak insanlara neler yapması gerektiğini söyler. Bunu yaparken şen şakraktır. Ancak bu özelliği kimseyi yanıltmamalıdır. Çünkü 11. ev aslan burcu insanları da tıpkı güneşi aslan burcu olanlar gibi bir noktaya kadar tahammül edip gülümserler. İşlerin aksaması veya yanlış anlaşılmalar onun bir anda kükremesine neden olur.

11. ev aslan burcu insanları çok iyi organizatörlerdir. Kırıp dökmeden, kimsenin canını yakmadan yapılması gerekenleri yapar, yaptırır ve yaptıkları ile gurur duyar. Tek bir beklentisi vardır. Taktir edilmek. Taktir edilip yaptıklarının karşılığını alabiliyorsa başarı her zaman onunla birlikte yürür.

Eğlence ve Lüks Düşkünlüğü

11. ev aslan burcu insanları farkedilmek, görülmek, beğenilmek ve taktir edilmek için elindeki tüm imkanları kullanır.

  • Lüks bir araba
  • Şık kıyafetler
  • Lüks restoranlar
  • 5. yıldızlı oteller
  • Her zaman son model cep telefonları

onların yaşamlarının vazgeçilmezleridir. Para biriktirmeyi sevmezler. Para varsa o eğlenmek ve güzel vakit geçirmek için harcanmalıdır. Elinde ne varsa sevdiklerini mutlu etmek için kolayca harcar. Yaşam standardını her zaman yüksek tutar.

Aslan burcu sabit bir burç olduğu için 11. ev aslan burcu insanları da arkadaşlık ve aile ilişkilerinde sadık ve samimidir. Ne kadar romantik olduğunu göstermekten de asla geri durmaz. Eğlence ortamlarının aranılan simaları arasındadır. Fiziksel hazlara düşkündür. Haz aldığı herşeye sevdiği insanları da ortak etmeyi sever. Bencil değildir.

11. ev aslan burcu insanlarının çocuklarla arası son derece iyidir. Yetişkinlerden ziyade yaşıtları ve kendisinden küçüklerle daha iyi anlaşır. Çünkü tebessüm etmeye ve canlı kalmaya ihtiyacı vardır.

Beni Görün ve Beni Beğenin

Aslan burcu ateş grubu burcu olduğu için cesur bir yapıya sahiptir. Cesaretini, insanların beğenisini kazanmak için olmadık işler yaparak kanıtlamaya çalışır.

  • Bancicampik yapmak
  • Otoyolda hız gösterisi yapmak
  • Yüksekten denize atlamak
  • Motor gösterileri yapmak

ve aklınıza gelebilecek pek çok çılgınlığı yapabilir.

Egosu yüksek olduğu için her zaman beğenilmeye ve alkışlanmaya ihtiyacı vardır. Beğenilmediği ve farkedilmediği yerde durmak istemez.

  • Eğlence sektörü
  • Sahne oyunları
  • Spor
  • Yöneticilik

ve kendisini kanıtlayabileceği hemen her alanda rahatlıkla çalışır.

Yeniliklere Bakış Açısı

11. ev aslan burcu insanları yeniliklere karşı değildir ancak yeniliklere olan merakı Kova burcu gibi teknolojiye olan ilgisinden kaynaklanmaz. Yeni olan herşey herkesten önce onda olmalı ve ilgi çekmelidir.

Yenilikler ve yeni olan herşey insanların kendisine bakması ve kendisini beğenmesi için birer araçtır.

Yönetici vasfı ile çalışıyorsa geleneksel bir çizgi benimsemez. Aksine yenilik olarak yapılması gereken ne varsa onları uygulamaya çalışır.

Temel prensibi: Egosunu tatmin etmektir. Bunun için de yapılan hemen herşeyi mubah görür.

 

Yardımcı Konular

Diğer tüm ev konumları Doğum Haritasında Evler

 

11. Ev Aslan Burcu
www.akrepblog.com
23 Ağustos 2021

Son Güncelleme 16 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.