1. Ev Akrep Burcunda

1. Ev Akrep Burcunda, Akrep 1. evde, 1. ev Akrep, 1. evde Akrep burcu

1. Ev Akrep Burcunda

1. ev akrep burcunda nasıl etkiler? Akrep burcu birinci evde kişiliğimizi ve hayatımızı nasıl değiştirir? 1. ev akrep burcu hangi konuları ele alır?

1. ev yükselen burcumuz olarak ta bilinir. Bizim dışa bakan yönümüzü temsil eder. Başkalarının bizi nasıl gördüğü 1. evle ilgilidir. Bizi görenler ve tanıyanlar büyük oranda yükselen burcumuzla tanırlar. Karakterimiz, dünyaya bakış açımız, verdiğimiz tepkiler ve aktivitelerimiz bu konumla ilgilidir.

1. Evin Sahibi: Koç Burcu

Yönetici Gezegeni: Mars’tır.

1. Ev Akrep Burcunda Genel Özellikleri

  • Karizmatik
  • Gizemli
  • Etkileyici
  • Kontrollü
  • Sert hatlar
  • Etkileyici gözler
  • Şüpheci
  • Kıskanç
  • Yüksek enerji
  • Değişim ve dönüşüm
  • Manipülatif
  • Kararlı

1. ev akrep burcunda olanlar insanlar, olaylara ve hayata şüphe ile bakabilirler. 1. ev akrep burcu olanlar attıkları her adımı aslında kendi güvenliklerini sağlamak ve bir sonraki adımlarından emin olmak için atarlar. Bilinç altınız geçmişe dair izler ve duygularla doludur. Sizin işiniz sevimli olmak değildir, sizin asıl amacınız bizleri birbirimize bağlayan yeraltı sularında ve ruhsal katmanlarda yüzmektir. Size duygularınızı evcilleştirmeniz öğretilmiş olabilir, ama ufak kabarcıklar bir araya gelir, lava dönüşür bunu ise patlama izler. Yüzeyin hemen altında bulunan gölge güçlerin farkında olarak kendinize karşı sert olabilirsiniz.

Karanlık yüzünüzle karşılaşmak size yardım edebilir. Hoşnutsuzluk, kıskançlık ve şüphe, bunların amacını anlamaya devam ettiğiniz sürece sizin için itici bir güç durumuna dönüşebilir. Psikolojik ve ruhsal derinlik 1. ev akrep burcu konumunda doğuştan vardır. Kendinizi ve motivasyonlarınızı bulmak onları yargılamaktan ve reddetmekten daha fazla yardımcıdır. Yükselen Akrep Mars etkisinden dolayı etkileyici, kuşkulu, denetimli ve çatışmalara girmeye hevesli bir bireysel yapıyı belirtir.

1. Ev Akrep Burcunda Karizma ve Çekicilik

Yükselen akrep burcunun yoğunluğu; 1. ev akrep burcunda olanlar için çekiciliği ve karizması ile insanların başını döndüren bir etkiye sahiptir. Her burcun bir olumlu, bir de olumsuz ifadesi vardır. Ancak bu durum akrep burcunda her zaman aşırı uçlardadır. “Ya hep Ya hiç” hayatının odak noktasını oluşturur. Her şeyi ya siyah, veya beyaz görür.

Akrep burcunun iki sembolü vardır: Tabiatının düşük düzeyini yılan, Ruhsal düzeyini ise yükseklerde uçan ve insanlara heybeti ile ilham kaynağı olan kartal simgeler. Bu hareketli enerjiye sahip bireyin yaşamında belki de en zor vazifesi kuvvetini en verimli bir şekilde kullanmayı öğrenmektir. 1. ev akrep burcunda olan insanlar yaşamlarını enerjilerini verimli bir şekilde kullanabilme çabası ile geçirirler.

Akrep Burcunun Ruhsal Yolculuğu

1. ev akrep burcunda olanlar eninde sonunda yaşamlarının bu iki düzeyini birleştirip içindeki ihtiras ateşini söndürerek, yalnızca kendini değil başkalarını da geliştirme becerisine sahip olduğunu öğrenmek zorundadır. Ancak bu şekilde hayattaki amaçlarını gerçekleştirerek iç huzura erebilirler. Mars enerjisi ve Pluto’nun değiştirme dürtüsü kendisini keşfettiğinde huzur verebilir.

Her olayın perde arkasını öğrenmek istemesi ve doğası üstü olaylar burcun yöneticilerinden Pluto ile, yüksek enerji ise Mars ile ilgilidir. Parapsikoloji gibi alanlar iç dünyasına yapacağı yolculuklarda ona ihtiyacı olan bilgileri derlemesinde yol gösterici olacaktır. Meditasyon ve düzenli ibadetlerle enerjisini dengelemeyi, derin trans çalışması gibi çalışmalarla da ruhsal derinliklerine inmeyi, enerjisini kullanmayı ve yönlendirmeyi öğrenecektir.

Ruhsal enerjisi yüksek olduğu için su grubu burçları arasında yengeç ve balık burcuna göre madde ötesi konulara olan ilgisi ve cesareti daha yoğundur. Doğum haritasında aldığı etkiler destekliyorsa etkili bir medyum olabilir.

1. Ev Akrep Burcunda Değişim ve Dönüşüm Enerjisi

1. ev akrep burcunda olanlar ya çok saf veya dertli ve derin görünürler. Ama yüzeyin arka kısmına bakarsanız bu bireyin hiçbir şeyi hafife almadığını görürsünüz. İnsanlar ve olaylar hakkında bir izlenime sahip olması için derin bir bakış onun için yeterlidir. “İnsanların iç yüzünü okuma” deyimi akrep burcu için çok uygundur.

Ruhsal ve enerji boyutunda analitik becerileri sayesinde sebep ve sonuçlar arasındaki bağlantıyı ilk bakışta tespit edebilirler. Ancak kendilerini keşfetmedikleri sürece bunun ne olduğu konusunda bir fikre sahip olamayabilirler. Akrep burcu enerjisinin olumlu olmayan tarafı oldukça yıkıcı olabilir. Hoşlanmadığı insanların ruhsal durumlarını negatif enerjileri ile bozabilirler.

Aynı enerjinin olumlu tarafı ise öyle etkilidir ki, bu enerji kendisinin ve etrafındakilerin yaşamını dönüştürüp iyileştirebilir. Güçlü bir hafızaya sahiptirler. Özellikle kendilerinde iz bırakan olayları ve insanları asla unutmazlar; yoğunluk ve kararlılık 1. ev akrep burcunda olan insanların vazgeçilmez parçalarıdır. Sahibi olduğu yoğunluk yüzünden bireysel ilişkilerinde zorluk çekebilirler. Olayları denetim altına almaya şartlanmışlardır. Hiç bir şeyi kendi oluruna bırakmak istemezler.

İçsel Değişim ve Kontrol Mekanizması

Yükselen burcunun çevresindeki insanları değiştirmek için verilen çabanın asıl hedefi kendi değişimini göz önünden uzaklaştırmaktır. 1. ev akrep burcunda olan biri yaşamdan gizlice korkar. Çünkü içindeki potansiyelleri bulup kaderini oluşturmasının uzun, zahmetli ve acı veren iç hesaplaşmayı gerektirdiğini tecrübeleri ve sezgileriyle iyi bilir. Derin bakışları ve gözlerindeki doğal manyetizması ile en zor hallerde bile kontrollerini kolay kolay kaybetmezler, ünlü akrep iğnesini gerektiği zaman devreye sokacak şekilde duruma müdahale ederler.

Tepkilerini ve düşündüklerini ortaya dökmedikleri için, kendilerine sakladıkları gizemli dünyaları, anlaşılması güç, esrarengiz ve karmaşıktır. İzin vermediği bir insanın o dünyaya girmesi neredeyse imkansızdır. Dışarıdan gördüğünüz akrep burcu etkisine sahip bir insan asla iç dünyasını dışa yansıtmaz. Manipülasyon onun sahip olduğu gizemli güçlerden sadece biridir. 1. ev akrep burcunda olan biri Size sadece görmenizi istediği şeyleri gösterir. Asıl gerçeklerini sadece hayatta sahip olduğu bir kaç çok samimi insana gösterir.

1. Ev Akrep Burcunda Gizlilik

Gizliliğe çok önem verdiği için, bu konuma sahip olan olup açık davrananların bile kesinlikle kilit altında sakladıkları gizli sırları vardır. Sık sık yanlış anlaşıldıkları hissine kapılırlar. Temel prensiplerinden biri “Gerekeni, gerektiği kadar ve gerektiğinde” olduğu için laubaliliği, gereksiz şeyleri ve zaman israfını sevmezler. Gerçekten eğlenebileceğine inandığı sıradığı insanları tercih ederler. Hayatın sınırlarını zorlamak onlara ayrı bir haz verir.

1. ev akrep burcunda olan insanlar, doğal bir soğukkanlılığa sahiptirler. Herkesin sağa sola kaçıştığı durumlarda bile durup keyifle kaçışanları izleyebilirler. Verdiği mesaj Mars’ın etkisi altındadır. “Korkmuyorum“. İnandıkları insanlar için herkes arkasını dönüp gittiğinde sonuna kadar yanında kalabilirler. İşi bitip herkes geri geldiğinde o gidecektir. Kolay olanı değil zor olanı tercih eder.

Sadece hayatlarını ve enerjiyi değil mimiklerini de kontrol etme yeteneğine sahiptirler. 1. ev akrep burcunda olan yükselen akrep burcu insanının yüzüne kattığı ifade donuk, soğuk ve nötrdür. Baktığınızda iç dünyasında olanları anlamanız zordur. Bunu yapmasının temel nedeni iç dünyasını gizleyerek izinsiz müdahaleleri engellemektir. Yüz ifadesinden dolayı onunla karşılaştığınızda iç dünyasına dair izler bulamadığınız için onunla nasıl konuşacağınızı ve ona nasıl davranacağınızı bilemezsiniz. Siz tanıdığınızda ise o bir daha sizin aynı sınırlara yaklaşmanıza izin vermemek için elinden geleni yapacaktır.

1. Ev Akrep Burcunda Karakteristik Özellikler

1. ev akrep burcunda olanlar kendilerine çok güvenirler. İçlerinde fırtınalar kopsa da, yüzeyde sakin olmayı başarırlar. Hafızalarının çok kuvvetli olmasından dolayı hemen hiçbir şeyi unutmazlar. Şüpheci ve eleştirici bir tavır içerisinde bulunmaları ilişkilerini zorlaştırır. Her burcun, negatif ve olumlu yönleri vardır. Ancak söz konusu olan Akrep burcu olunca bu iki uç, iyice abartıya kaçar. Hayatında griye yer yoktur. Bunu istese de başaramaz. Her şey ya siyahtır veya beyaz.

Dondurucu bakışlarıyla insanın kanını dondurabilir. Bir bireyi veya bir olayı hemen analiz eder ve sonuca ulaşırlar. 1. ev akrep burcunda olan insanların Tespitleri insanı şaşırtacak kadar doğrudur. Sebebi enerji boyutundaki algılarının çok iyi çalışmasıdır. Eğer doğum haritasındaki konumlarda destekliyorsa telepati ve bioenerji konusunda çok başarılı olabilirler.

Genelde burcu veya yükseleni Akrep olanlar, cinsellikle fazlasıyla haşır neşir olmakla suçlanırlar. Bu tamamıyla doğru değildir. Mars enerjisini kullanmayı ve yönlendirmeyi öğrenemezlerse bu konumda çıkış noktası cinsel bölgeler olacaktır. Bu onlar için bilinçli bir tercih değildir. İkizler burcu için insanlarla tanışmak ve konuşmak nasıl bir ihtiyaç ve deşarj kaynağı ise akrep burcu için de cinsellik aynıdır.

1. ev akrep burcunda olan biri, istediğini almasını bilir ve alır. Yükselen akrep burcu insanları ayakları yere sağlam basan insanlardan hoşlanırlar. Uçarı, laubali, şımarık ve kendini beğenmiş tipleri hemen hiç sevmez. Kendilerine yapılan iyilikleri de kötülükleri de hiçbir zaman unutmazlar. Dostluğa önem verir ama kendisi ile alakalı sırlarını kolay kolay açıklamaz. İçerisinde fırtınalar kopsa gene de O sakin görünür. Evli olduğunuz bir akrep insanının sizden sakladığı bir konuyu 50 yıl sonra öğrenmeniz sizin için şaşırtıcı olmamalıdır.

1. Ev Akrep Burcu ve Fiziki Özellikleri

1. ev akrep burcunda olanlar genetik etkenler dışında

  • orta boylu,
  • sağlam kemik yapısına sahip
  • çene, alın ve gözler belirgin
  • güçlü bir duruşa sahip olurlar.

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 5 YORUM
  1. Esra dedi ki:

    10.ev de aslan olunca değmeyin keyfime 😀

  2. caner dedi ki:

    aynı yazıyı başka bi burçlu arkadaşıma attım aynısı ya dedi inanmayın çok 😀 sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Hem ne bilimle ne ilimle alakası var, milattan öncelere dayanan safsatalardan ibaret.

    1. Akrep dedi ki:

      Gördüğünüz gibi astroloji hakkında derin bir araştırma yapmadan en hızlı yoldan sonuca ulaşılabiliyor.

      Doğum haritası, etkiler, evler, gezegenler, açılar ve diğer bilgilerden; 10 dakikalık zaman farkının bile neleri değiştirdiğinden, dünyanın en zengin insanlarının ve firmalarının astrologlarla çalıştığından, dünyaya yön veren işverenlerin çalışan alırken doğum haritalarına baktırdığından habersiz ama bu kadar derin bir analiz yapabiliyor. Bilimsel olarak dünyaya 12 farklı ışık hüzmesinin ulaştığının tespit edildiğinden de eminim yaptığı derin araştırmalarla öğrenmiştir.

      Genelde bu vakalar öğrenme konumlarında sabit burç unsuru taşırlar (Sabit Burçlar: Boğa, Akrep, Aslan, Kova). En belirgin olanları da Boğalardır. Onları da akrep etkisine sahip olanlar takip eder. Bir konuya aşina olmaları, yeni bir kavramı kabullenmeleri, yeni bir bilgiyi beninsemeleri yıllar alabilir. Bunun olabilmesi için de sürekli tekrar etmeniz veya defalarca başıma geldiği gibi bir çıkmaza düşüp kabullenemedikleri konulardan medet umacakları bir pozisyona düşmeleri gerekir. Getirisi varsa ve gerçekten işlerine yarıyorsa kabullenmeleri çok daha kısa zaman alır.

      Aksi taktirde, aile ve çevrelerinde mevcut olmayan bir bilgi ile karşılaşmışlarsa bunu kabullenmeleri mümkün olmaz. Ancak zamanla, gerçekten ciddiye alabilecekleri insanlardan da duyduklarında veya işlerine yaradığında bir an durup “acaba!” diyebilirler.

      Teşekkür ederim Caner ?

  3. Yüsra dedi ki:

    Bire bir her özelliğimi düşüncemi okudum resmen ya ağzım açık kaldı..

  4. Gülşah dedi ki:

    aaa evet dedigim tüm özelliklerini barındırıyor bu yazı.. Bioenerji ve telepati üzerine araştırma yapıp gelişme gösterecegim

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.