ikizler Yay Uyumu, ikizlerle Yay Anlaşabilir mi?

ikizler Yay Uyumu, ikizlerle Yay Anlaşabilir mi?

İkizler Yay Uyumu

ikizler Burcu Yay Burcu Uyumu. İkizler ve yay nasıl anlaşır? ikizler Burcu ile Yay Burcu Anlaşabilir mi?

ikizler Erkeği Yay Kadını Uyumu veya ikizler Kadını Yay Erkeği Uyumu

 

ikizler Yay Uyumu “Uyum Analizi”

Sevgili İkizler, sizi büyük ihtimalle Yay’ın zeki, meraklı, kafa yapısı ve soruları baştan çıkardı. Onun zekası sizi mıknatıs gibi çekmiş olmalı. Yay ateş siz ise hava elementisiniz, ateşle havanın birlikteliği harika olacaktır.

Klasik anlamda farklı burçların uyumu iyi değildir ancak unutulmamalı ki her burcun bir eksiği vardır ve ancak diğer burçlarla bur eksikleri tamamlayabilirler. Yay ile olan farklılıklarınızı avantaja dönüştürebilirseniz verimli bir birlikteliğiniz olabilir. Hem kendinize hem de eşinize zaman tanımadan ani kararlar almamaya çalışın. Hiç kimsenin mükemmel olmadığını bilmeniz gerekir.

Yay burcunda hoşunuza gitmeyen tarafları keskin zekanız ve ustaca kullandığınız konuşma yeteneğinizle giderebilirsiniz. Bir kez çekip gitmeye başlar ve bunu alışkanlık haline getirirseniz keyifli ve eğlenceli geçebilecek bir birlikteliği zora sokmuş olursunuz.

ikizler Yay Uyumunda “iletişim”

Yay burcunun size benzeyen bir yönü vardır sivri bir dile sahiptir. Ancak dikkat etmeniz gereken dili sizin ki kadar tatlı olmayabilir. Yay gördüğünüz ölçüp tartmadan söyler. Sözlerinden kimin alınacağına ve kırılacağına pek aldırış etmez. Bu yönüne alışmanız biraz zaman alabilir.

Sohbetleriniz derin ve zekice olacaktır. Her ikiniz de usta birer konuşmacısınız, yaşamınızda olan biten herşeyi birbirinizle paylaşırken ayrıntılı analizler yapabilirsiniz.

İkinizde monotonluktan nefret eder, sık sık seyahat etmeyi ve yeni şeyler keşfetmeyi seversiniz. Onun için birlikte çok eğlenirsiniz. İkiniz içinde öğrenmek çok önemli olduğu için biriniz yüksek öğrenimine devam etmek ya da yeniden üniversiteye gitmek isterse diğeriniz onu destekleyecektir. Bilgi toplamak ve yaymak sizler için çok önemlidir, büyük ihtimalle üniversite ya da başka bir eğitim ortamında tanışmış olabilirsiniz.

Her ikinizin de arkadaş çevresi geniştir. Farklı çevrelerden olsa da tonla arkadaşlarınız vardır ve bir arada iyi kaynaşırlar, birlikte verdiğiniz partiler harika olur.

ikizler Yay Uyumu “Cinsel Uyum”

Yatakta ikinizde yeni fikirlere açıksınız. Değişikliğe eşit derecede, ihtiyaç duyduğunuz için birbirinizden sıkılmazsınız ve aşkınız tazeliğini korur. İçsel olarak sosyal alanda tatmin olduğunuz için cinsel yaşamınız su grubu kadar derin bir ihtiyaç değildir. Ne zaman ne istediğinizi iyi bilirsiniz. İşiniz seyahat etmek için uygun olursa çoğu zaman ya yer değiştirirsiniz veya farklı ortamlarda bulunursunuz. Özlemek için yeterince zamanınız olacaktır.

Yay sevgilinize sıkı sarılın. Bu ilişki, zıt burçların (yani 6 ay ara ile doğmuş olanların) kusursuz çiftler olacağına en iyi örnektir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

İkizler ve Yay burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. İkizler Yay aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. İkizler yay uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

ikizler burcu erkeği ve kadını

ikizler Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

ikizler Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay ikizler Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen ikizler Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yay burcu erkeği ve kadını

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yay Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yay Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

ikizler Yay Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.