ikizler Terazi Uyumu, ikizlerle Terazi Anlaşabilir mi?

ikizler Terazi Uyumu, ikizlerle Terazi Anlaşabilir mi?

İkizler Terazi Uyumu

ikizler Burcu Terazi Burcu Uyumu. İkizler ve terazi nasıl anlaşır? ikizler Burcu ile Terazi Burcu Anlaşabilir mi?

ikizler Erkeği Terazi Kadını Uyumu veya ikizler Kadını Terazi Erkeği Uyumu

 

ikizler Terazi Uyumu “Uyum Analizi”

Bu beraberlik çok hoş olacaktır. İki hava grubunun bir araya gelmesi neşeli bir birliktelik sağlayacaktır. İkizler ve Terazi birbirlerinin ihtiyaçlarını doğal olarak karşılar. Terazi, kültürlü, entelektüel, terbiyeli, nazik, zarif, adil, iyimser ve mutlu bir insandır. Bu özelliklerinden dolayı da bulunduğu ortama neşe katar. İkinizde hava elementi ve iletişimci olduğunuz için, ilişkinizin büyük bir bölümü canlı sohbetler ve ilginç konularla dolu olacaktır.

Terazi’de sizin gibi yerinde duramayan bir tiptir, eve tıkılıp kalmak ikinizi de çıldırtabilir. Terazi son moda restoranları, kulüpleri, kültürel aktiviteleri yakından takip eder ve hemen herkesi tanır. Siz de sık sık uçakla uzak yerlere gitmek, hayatınıza yeni bir bakış açısı getirmek istersiniz. Terazi sizinle gelmekten büyük mutluluk duyacaktır. Zaten Terazi ‘ortaklar‘ burcudur. Birbirinizi yeni aktivitelerin içine sokarken beyninizin öbür yarısını bulmuş olmaktan mutlu olacaksınız.

ikizler Terazi Birlikteliğinde “iletişim”

İkizler ve terazi uyumu iletişim alanında nasıldır? İkizler ve terazi anlaşabilir mi?

Hava grubu burçları iletişim konusunda diğer tüm burçlara göre daha beceriklidirler. İkizler burcu da Terazi burcu da yaşamlarında karşılaştıkları, hissettikleri ve yaşadıkları herşeyi anlatmak isterler. Birlikte uzun ve doyumsuz sohbetleriniz olacaktır. Sıkıldıkça dışarı çıkıp yolda yürürken soluk almadan anlatmaya devam edersiniz. Sustuğunuzda ise zihninizde yeni bir sohbetin satır başlarını oluşturmaya başlamışsınızdır bile.

Her ikinizde yaşadığınız her olayı birbirinize anlatmak için can atarsınız. Anlatımlarınız detaylıdır. Konuşmak ve sözel paylaşım sizin için hayatın olmazsa olmazları arasındadır. Çoğu burç için bu kadarı gevezeliktir ancak sizin için iletişimin olmazsa olmazıdır.

Kavga ettiğiniz zaman bu adilce olacak ve konuyu uzatmadan barışacaksınız, ikinizde kin tutmazsınız.

Terazi sizden daha fazla evlilik yanlısıdır, onun için ilişkinin başında gerçek niyetinizi söylemenizde fayda var. Hazır değilseniz zaman istemelisiniz. Terazi evli iken daha mutludur ve sizin gibi sıkıldığı zaman kaçıp gitmez. Terazi, İkizleri sürprizleri ile çok mutlu ettiğinden İkizlerin bu ilişkiden sıkılıp gitme ihtimalide azdır. Evcimen Terazi sıcacık bir ev ortamı oluşturur, evi de arkadaşları, aile üyeleri ile doldurarak herkesi eğlendirir.

ikizler Terazi Uyumu “Cinsel Uyum”

Aşk hayatınızda ise birbirinizin ihtiyaçlarını içgüdüsel olarak karşılayacaksınız. Cinsel yaşamınız her ikiniz için de ihtiyaçtan öteye geçmez. Zaman ayırmanız gereken çok daha renkli bir hayatınız ve henüz tanımadığınız çok sayıda insan ve gitmediğiniz çok yer vardır. Enerjinizi cinsel yaşamdan çok sosyal alana ayırırsınız. Ancak yapacak bir şey bulamadığınızda ve başbaşa kalabildiğinizde cinsel yaşam sizin için iyi bir eğlence olarak değerlendirilebilecektir.

Terazi’nin ruh hali komikten ciddiye doğru her an değişebilir. Siz de değişen ruh hallerine çok çabuk adapte olduğunuzdan uyum içinde olursunuz. Terazi’nin zarif ve hoş stiline bayılırsınız, genelde çok gösterişlidir. İkizler öbür yarınıza sıkı sarılın Terazi tam size göre.

İkizler Terazi Aşk Uyumu

İkizler burcu Terazi uyumu nasıldır? İkizler, terazi burcunun evlilik havuzuna bir kez girdiğinde oradan çıkmakta zorlanacaktır. Eğer ikizler burcu terazinin ısrarlarına dayanamayıp evlilik masasına oturursa ve doğum haritanızda olumsuz etkiler yoksa “doğru bir seçim yapmışım” diyeceğinize emin olabilirsiniz.

Hangi durumlar bu güzel ilişkiyi olumsuz etkiler? Aldığınız doğal etkiler büyük sorunların çıkmasını engeller ancak Terazi burcu için “evlilik” konusu çok ciddi bir konudur. Evlendikten sonra o zarif ve estetik terazinin bir anda “yanımdan fazla uzaklaşma” deme ihtimali de yükselecektir. Bunu kıskançlık veya sahip çıkma olarak değerlendirebilirsiniz ama bir şekilde ikizlerin ele avuca sığmaz yapısına ters gelebilir.

Bu durumda yapmanız gereken oturup karşılıklı olarak doğuştan gelen özelliklerinizi konuşmak olmalıdır. Art niyetinizin olmadığını bir şekilde ona ifade etmeniz gerekir. Size güvenirse özgür yapınızı sorun etmeyecektir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

İkizler ve Terazi burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. İkizler Terazi aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. İkizler terazi uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

ikizler burcu erkeği ve kadını

ikizler Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

ikizler Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay ikizler Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen ikizler Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Terazi burcu erkeği ve kadını

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Terazi Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Terazi Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Terazi Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

ikizler Terazi Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.