ikizler Akrep Uyumu, ikizlerle Akrep Anlaşabilir mi?

ikizler Akrep Uyumu, ikizlerle Akrep Anlaşabilir mi?

İkizler Akrep Uyumu

ikizler Burcu Akrep Burcu Uyumu. İkizler ve akrep nasıl anlaşır? ikizler Burcu ile Akrep Burcu Anlaşabilir mi?

ikizler Erkeği Akrep Kadını Uyumu veya ikizler Kadını Akrep Erkeği Uyumu

 

ikizler Akrep Uyumu “Uyum Analizi”

Aydınlık ve havai İkizler ile karanlık ve gizemli Akrep burcu bir araya gelebilir mi? Tabi ki ama bu hiç bir zaman klasik ve sıradan bir ilişki olmayacaktır.

Önce farklılıklara bakalım, daha sonra ise sizi birbirinize çeken özelliklere.

Akrep, İkizler gibi konuşkan değildir. Yaptığı işten (gazete okuyordur, bir şey hesaplıyordur) başını kaldırmadan, hiç konuşmadan günler geçirebilir. Akrep burcu herşeyi sonuna kadar araştırır, her konuda derinlere iner. Akrep sevgiliniz çok tutkuludur, size yabancı olan bu yoğunluk çok hoşunuza gider. Yatakta harikadır, bu konuda çok şanslısınız İkizler! Cinsel yaşamı, kendisinden emin, duyarlı, sofistike biraz da tehlikelidir. Akrep’in yoğun duyguları tüylerinizi ürpertebilir. Onun felsefesi her konuda ”ya hep ya hiç”tir.

ikizler ve Akrep iletişim Sorunları

İkizler akrep uyumu iletişim açısından nasıldır?

Siz açıksınız, Akrep ise daima kapalı bir kutu gibidir. Kavga ettikten sonra siz öfkenizi bir kenara bırakıp barış isteseniz bile o günlerce somurtabilir. Onun bir sıkıntısı olduğunu günlerce anlamayabilirsiniz, bazen kendisi bile ne olduğunu anlamadan günlerce içi içini kemirebilir. Onu yavaş yavaş açmaya çalışmalısınız.

Siz kelimeleri ustaca kullanarak, açık tarafsız ve net konuşursunuz. Sabit nitelik olan Akrep sizin açıklığınızı, kolay adapte olmanızı ve esnekliğinizi beğenir. Aynı zamanda çok beceriklisinizdir, zor durumda kaldığınız zaman, aklınızı kullanarak anında çözüm bulabilirsiniz. Akrep ise kendisini yanıltmayan sezgi ve içgüdüleri ile hareket eder. Altıncı hissi kuvvetlidir. Sizin başınız belaya girmeden o beladan kurtulmanıza yardımcı olur.

Akrep’in değişen ruh hallerine ve kıskançlığına dayanabilirseniz yıllarca sürecek keyifli bir beraberliğiniz olacaktır. Yalnız ona sadık kalmalısınız, aldatılmaya hiç tahammülü yoktur. Bu konunun iması dahi başınızı ağrıtabilir. Siz hava elementisiniz, Akrep ise su elementidir. Klasik olarak ikizler akrep uyumu pek mümkün değildir. Eğer başarabilirseniz birarada çok mutlu olabilirsiniz.

ikizler Akrep Uyumu “Cinsel uyum”

Akrep burcu Mars ve Pluto etkisi altındadır. Yani Mars enerji verirken Pluto bu enerjiyi sürekli yeniler. İkizler burcu için cinsel yaşam günler sonra durup dinleneyim dediğinde aklına gelebilir ancak akrep için cinsellik günün herhangi bir saatinde olması gereken bir ihtiyaç gibidir. Siz sosyal yaşantı ile deşarj olurken, akrep cinsel yaşam ile yoğun enerjisini atabilir. Bu konu akrep için evliliğin belli bir zaman diliminde geçerli değildir. Doğum haritasında farklı etkiler yoksa bir yaşam boyu devam edebilecek bir etkidir. Eğer cinsel yaşamı aksayacak olursa karşınızda çok hırçın ve öfkeli bir insan belirebilir.

Genel olarak ikizler burcu ile akrep burcu uyumlu değildir ancak doğum haritanızda uyumlu olabileceğiniz noktalar olabilir. Bir çok konuda anlaşmanızın sabır gerektireceğini unutmayın.

  • İkizler burcu evde kalmak istemez ancak akrep burcu evcildir.
  • İkizler burcu herşeyi konuşarak anlatmak ister. Sözel ifadeye sahiptir. Akrep burcu ise gerekmedikçe konuşmaz.
  • İkizler burcu herşeyi yüzeysel öğrenir, bir konuya odaklanıp kalmaz. Akrep burcu ise odaklandığı bir konuyu çözmeden diğerine geçmez.
  • İkizler burcu sürekli bir değişim halindedir. Akrep burcu ise sabittir ve sadece hedeflediği konuları değiştirir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

İkizler ve Akrep burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. İkizler Akrep aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. İkizler akrep uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

ikizler burcu erkeği ve kadını

ikizler Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

ikizler Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay ikizler Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen ikizler Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Akrep burcu erkeği ve kadını

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Akrep Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Akrep Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

ikizler Akrep Uyumu

Ayrıntılı Analiz için:

Akrep Erkeği ikizler Kadını

Akrep Burcu Kadını ikizler Erkeği

Akrep Burcu ikizler Burcu Uyum Analizi

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.